推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[建議] 戲院奇遇

吾係卦? 紧定流? ??

仲有冇其他師兄弟去過官通戲院呀?

回復 51# 的帖子

是真事,好像10022廣一右女人入場個啲男人都望到實,我同老公一齊入去都一樣 不過在戲院玩真的好剌激又黑又多人望,我老公個心跳聲好勁;,無去個啲夫婦不放去玩吓當見色吖。P

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-2 09:56 發表
是真事,好像10022廣一右女人入場個啲男人都望到實,我同老公一齊入去都一樣 不過在戲院玩真的好剌激又黑又多人望,我老公個心跳聲好勁;,無去個啲夫婦不放去玩吓當見色吖。P :butwig ...
can we go together??

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-2 01:56 發表
是真事,好像10022廣一右女人入場個啲男人都望到實,我同老公一齊入去都一樣 不過在戲院玩真的好剌激又黑又多人望,我老公個心跳聲好勁;,無去個啲夫婦不放去玩吓當見色吖。P :butwig ...
但我就唔太鍾意o個度愈黎愈多人o羅 ...愈黎愈無o左o個種偷偷摸摸o既感覺 ...加上而家發掘到新地方 ...所以都係一個禮拜去一次(仲要少人時間先去 )...

呢樣野原來真係有既, 增廣見聞
yeah........

我以前都有聽過,真係好想入去睇吓

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-12-2 13:09 發表

但我就唔太鍾意o個度愈黎愈多人o羅 ...愈黎愈無o左o個種偷偷摸摸o既感覺 ...加上而家發掘到新地方 ...所以都係一個禮拜去一次(仲要少人時間先去 )...
•師兄有咩新地方等我地都去玩下

引用:
原帖由 10022 於 2008-12-2 16:33 發表
有忠實觀眾係度睇,心情特別興奮。
師兄, 有機會約個時間一齊去睇你表演.

引用:
原帖由 精液大師 於 2008-12-2 05:09 發表

係囉, 有咩野新地方呢? 介紹分享吓好喎 !!               
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

回復 55# 的帖子

大師你常常講有新地方不防介紹一吓,等我地可以一齊去玩吓先得架,有機会見識吓或者一睹你的真人,大師我好想跟你做朋友因為只有你是第一時間知道我是大籮少婦,果然明乎其實大師敬佩。

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-12-3 02:10 發表

係囉, 有咩野新地方呢? 介紹分享鵀n喎 !!                 
其實幾年前已經心郁郁想入去呢類戲院睇下, 但到而家都未去過, 加上唔想一個人去!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-12-4 04:53 發表

其實幾年前已經心郁郁想入去呢類戲院睇下, 但到而家都未去過, 加上唔想一個人去!
I go with you ar...

引用:
原帖由 microguy 於 2008-12-4 14:00 發表
I go with you ar...
但係我只係想搵人陪我入去睇野咋wo!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-12-4 06:02 發表

但係我只係想搵人陪我入去睇野咋wo!
最多你座前面我座你後邊個位睇野lo

引用:
原帖由 microguy 於 2008-12-4 14:06 發表
最多你座前面我座你後邊個位睇野lo
我想睇人但係唔係想俾人睇wo!

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-12-4 06:14 發表

我想睇人但係唔係想俾人睇wo!
O....then we sit in same row and watch other people lo...^_^

引用:
原帖由 夫妻 於 2008-12-2 14:22 發表

•師兄有咩新地方等我地都去玩下
邊度唔講啦 ...講o左太揚唔好 ...但對前輩黎講應該係"老"性地至o岩 ...

引用:
原帖由 巨籮 於 2008-12-2 20:09 發表
大師你常常講有新地方不防介紹一吓,等我地可以一齊去玩吓先得架,有機会見識吓或者一睹你的真人,大師我好想跟你做朋友因為只有你是第一時間知道我是大籮少婦,果然明乎其實大師敬佩。:lov ...
邊度唔講啦 ...講左太揚唔好啦 ...幾時再同老公去官涌呀?

你想玩 ? pm(發短消息)我啦 ...o黎緊禮拜六日晚都得閒 ...我好後生咋 ...係咪好耐無試過後生仔呢 ?

梗知妳係大蘿少婦啦 ...化左灰都認得妳個"蘿" ...妳個蘿真係好正 ...著緊身褲+t-back(丁字褲)真係殺死人 ...而家晚晚發春夢幻想o向地鐵火車巴士電車俾妳個蘿磨爆我條野 ...射左好多 ...

仲有...妳影d相唔夠好 ...我o個部影得靚d ...等我幫妳影再post上黎啦 ...

引用:
原帖由 luciferdevil 於 2008-12-4 04:53 發表

如果  luciferdevil 姐真係想去見識吓, 在下絕對願意陪伴(請放心, 純粹陪同保護), 但妳一入場肯定會成為阿伯焦點, 如果想目及人而唔想俾人目及我都有辦法, 妳大可PM我商討!         
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

聽落好似好好玩

引用:
原帖由 keung47 於 2008-12-6 16:09 發表
看鼲搨@我想講鵅A好耐無同女性去啦,以前我係去青山道星輝睇,唔知呢度有冇師兄去過,個度較大較好玩,真係你想玩也都可以玩只要你不理其它人就得啦!如果各位有興趣去可以pm我一起去
師兄可否講下有幾好玩 ? 而家仲有冇呢間戲院架 ?

引用:
原帖由 litpony 於 2008-12-7 00:45 發表

師兄可否講下有幾好玩 ? 而家仲有冇呢間戲院架 ?
星輝而家執左架啦!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。