推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

91 1234
發新話題

[建議] 你會給我多少錢

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 00:14 發表

正如我喜歡去K玩。。就因為揀囡過程其實係好好玩。。有時好玩過坐囡。。。
是啊!
現在少去桑拿了!
K場多了, 三五知已把酒言歡,
挑選前心中的期待,
挑選時心中的起伏,
挑選后心中的期望,
非筆墨能形容的。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-8 10:29 發表
是啊!
現在少去桑拿了!
K場多了, 三五知已把酒言歡,
挑選前心中的期待,
挑選時心中的起伏,
挑選后心中的期望,
非筆墨能形容的。
说得好。就是这样。。我也只是偶尔去一下SN补飞而已。。主力还是K。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 11:24 發表

说得好。就是这样。。我也只是偶尔去一下SN补飞而已。。主力还是K。。
你啊! 還有快餐 , 小人物十餘年沒食快餐了 , 吃的太快! 老人家傷胃

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-8 14:55 發表
你啊! 還有快餐 , 小人物十餘年沒食快餐了 , 吃的太快! 老人家傷胃
系呀。。无时间就吃快餐咯。。有时仲连吃两个添。。。

快歺好少食,在k 和朋友一齊喝酒那感覺,其實有種說不出快感,又其是"料"朋友d女喝酒,睇住離贏就更爽.因為自問都係個愛喝的人

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-8 16:26 發表
快歺好少食,在k 和朋友一齊喝酒那感覺,其實有種說不出快感,又其是"料"朋友d女喝酒,睇住離贏就更爽.因為自問都係個愛喝的人
哈哈。。甘就俺啦。。下次同你饮多的。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 16:32 發表

哈哈。。甘就俺啦。。下次同你饮多的。。。
好呀!拉住條女再互片 ,又可以互換....哈哈

引用:
原帖由 浪高長岸 於 2009-1-8 16:59 發表
好呀!拉住條女再互片 ,又可以互換....哈哈
饮到HIGH HIGH 地就麦都得啦。。。
年前在厂时饮到醉晒。。走去剥女女D衫。。点知比D女剥翻转头。。搞到不知几好玩。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 17:25 發表

饮到HIGH HIGH 地就麦都得啦。。。
年前在厂时饮到醉晒。。走去剥女女D衫。。点知比D女剥翻转头。。搞到不知几好玩。。
無得着衫不得至...仲要跑圈添... (第一次見你果次..係sSalormoon)

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 17:28 發表
無得着衫不得至...仲要跑圈添... (第一次見你果次..係sSalormoon)
但系你个次夹住来跑都看吾到条大根。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 17:30 發表

但系你个次夹住来跑都看吾到条大根。。
講真我覺得我自己好一般咋喎...

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 17:34 發表
講真我覺得我自己好一般咋喎...
要由第三者评的嘛。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-1-8 17:37 發表

要由第三者评的嘛。。。
車...D囡囡係D客面前...個個都話大條啦...你信唔信?

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-8 17:50 發表

車...D囡囡係D客面前...個個都話大條啦...你信唔信?
Who Said ?!  Most of the MM told me that I'm Short and Small normally !!
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

我自問細至中根,耐力和次數都一般,但勝在用心花在前戲上.

91 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。