推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

黃玉郎醉拳

買咗送刀版 !
入面無送本前傳 !

想睇哂所有嘢最小要比$38+$14=$52, 呢個行為擺明係呃讀者錢 !

引用:
原帖由 冰河 於 2008-12-4 14:49 發表
買咗送刀版 !
入面無送本前傳 !

想睇哂所有嘢最小要比$38+$14=$52, 呢個行為擺明係呃讀者錢 !
唔駛嬲,所謂前傅只不過係草圖 插圖再加字,仲要只係上卷所以唔要都算.....

所謂雙面海布就更搞笑,見到個背面我相信十個有十二個都會俾個"屌"字佢!!!

至於內容.......頭唔頭尾唔尾咁真係唔知佢想點........

連我lee個"醉拳字典" 都一d興趣都無, 就知內容及宣傳有幾咁失敗!!!

睇完之後
除咗一個ko晒蛇貓狗啲人之外都唔知佢想搞乜春

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-3 22:15 發表

如果呢條女比我食就好~~~
你對手夠唔夠大?唔夠的話會浪費喎
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 冰河 於 2008-12-4 06:49 發表
買咗送刀版 !
入面無送本前傳 !

我對把刀冇興趣(講真..個人覺得幾....).....所以買左14蚊版..不過應該唔會再買....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

通常小兵器都會用"鉛榨"做, 碰得多可能會中鉛毒都唔定......

黃玉郎醉拳 比神掌龍劍飛 更差.....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2008-12-4 22:07 發表
通常小兵器都會用"鉛榨"做, 碰得多可能會中鉛毒都唔定......

黃玉郎醉拳 比神掌龍劍飛 更差.....
係?神掌我已經覺得係搵野o黎搞,即係醉拳可以當睇佢唔到
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-12-4 14:10 發表

係?神掌我已經覺得係搵野o黎搞,即係醉拳可以當睇佢唔到
直頭唔掂! 我隨便舉個例子就知.

如果目標客戶係舊醉拳讀者 , 咁百分之1000會失敗, 因為重點人物描寫就已經錯誤.
根本連舊讀者最鐘意0既人物都未知, 咁當然係抵佢啦!!!

或者目標客戶係龍虎門讀者, 一開場殺7個 , 傷盡7個人物0既fans, 金鐘罩12關百毒不侵,都毒得到,
而且最重要0既係, 新著龍虎門'王風雷傳'黃玉郎醉拳, 真係當讀者係抽水機器. 但讀者始終會有佢0既消費低線.
唔係出一本佢地就要買一本. 睇一'二本最後無隱,連書都cut埋.

其實神四0既潛力遠比三本書高, 所以我唔明福龍點會咁蠢要接這種爛書.

ps:小劍仙頭髮膚色變白, 係因為吸左魔宗為種0既種功, 種功吸納左"玄陰地氣", 連地熱陽氣都吸埋 , 故小劍仙要用湖水散熱.
     乜"透明幻師", 小劍仙一d都未吸過, 惜花吸左幻體, 逆天唯我吸左"透明臂首"
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2008-12-5 00:56
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2008-12-5 00:56

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-12-4 11:45 發表

你對手夠唔夠大?唔夠的話會浪費喎
應該夠..唔夠既話..2隻手玩住一邊先...另一邊用個口玩....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-4 15:50 發表

應該夠..唔夠既話..2隻手玩住一邊先...另一邊用個口玩....
之後又點呀?

我都好似大家一樣,忍唔住買左本醉拳黎睇。睇完感覺係一頭霧水,前後不相接o既感覺。

老祖宗一出場就連殺龍虎門 7 大高手後,緊接住就出現王無忌同練辟邪o既生死鬥,唯一解釋係故事係以倒敘形式作鋪排。

令人安慰係畫功尚可,有大型老祖宗海報附送,加本醉拳前傳。

結論係。。。未必會再買第二期。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

殺性回歸,逆天唯我!我就是小劍仙!

引用:
原帖由 亞佳佳 於 2008-12-4 17:14 發表

之後又點呀?
之後緊係玩完上面玩下面啦.....
同埋用招長虹貢日一野射佢
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-5 02:02 發表
我都好似大家一樣,忍唔住買左本醉拳黎睇。睇完感覺係一頭霧水,前後不相接o既感覺。

老祖宗一出場就連殺龍虎門 7 大高手後,緊接住就出現王無忌同練辟邪o既生死鬥,唯一解釋係故事係以倒敘形式作鋪排。

令人安 ...
舊醉拳..辟邪唔係比小醉娃ko左咩???做乜e+變左同無忌打???
                       /□\/■\
                        ||  ||

無忌未練九霄真經下卷時,的確有同過練辟邪決鬥架。大約係舊著第 100 期左右,果期好似叫做 "絕崖生死決"。

仲有件非常變態o既腦魔,周圍去吸 d 高手o既易筋經功力,真係星宿老仙都要行埋一邊。
★ 九死邪功 + 穹蒼寶鑑 + 萬毒心經 + 御劍飛行 + 武當聖極輪 + 誅神一式 - 折骨破 ★

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-5 16:25 發表
無忌未練九霄真經下卷時,的確有同過練辟邪決鬥架。大約係舊著第 100 期左右,果期好似叫做 "絕崖生死決"。

仲有件非常變態o既腦魔,周圍去吸 d 高手o既易筋經功力,真係星宿老仙都要行埋一邊。
舊著醉拳王無忌同練辟邪第一次決鬥時已練成九宵上下卷,未練o個part叫"後卷"...... 係作者為左同窮滄補監打而"後加的"唔記得的話請上網睇翻.........

呢度我記得..
佢地2個打到落河(呢度打到正爆..睇幾廿次都覺得正)....
但係冇講正道班友圍攻清幫喎.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-5 08:14 發表

之後緊係玩完上面玩下面啦.....
同埋用招長虹貢日一野射佢
肉郎不傳必插絕招"童子極樂"

引用:
舊著醉拳王無忌同練辟邪第一次決鬥時已練成九宵上下卷,未練o個part叫"後卷"...... 係作者為左同窮滄補監打而"後加的"唔記得的話請上網睇翻.........
天魔老弟,等我更正一下,九霄真經下卷出場的時候,係講王無忌,赤飛,小醉娃,日帝,月后,西魔,一干人等齊齊去大漠尋寶,王無忌跳落個湖沖身,巧遇哈里蘇個女 - 冬冬,個樣好似仙兒果個呀。

無忌初初以為冬冬唔識武功,結果反而被冬冬用九霄追穴指點中要穴受制。

我講到呢度,希望會令你記返起,無忌之前真係未學識九霄真經下卷架。

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-5 14:16 發表

天魔老弟,等我更正一下,九霄真經下卷出場的時候,係講王無忌,赤飛,小醉娃,日帝,月后,西魔,一干人等齊齊去大漠尋寶,王無忌跳落個湖沖身,巧遇哈里蘇個女 - 冬冬,個樣好似仙兒果個呀。

無忌初初以為冬 ...
不過o個陣我唔明...點解無忌識哂上下卷..但係都打唔嬴只識9死同萬毒既小劍仙呢???
記得無忌剩係識上卷.都可以同辟邪打個均勢...但係鍊埋下卷..應該勁好多先係...而9死同萬毒加埋都冇理由勁成咁.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 天下無敵老祖宗 於 2008-12-5 22:16 發表

無忌初初以為冬 ...
再講多次,係"後卷"!祥情請看舊著77期(九宵白骨爪)練辟邪施展九宵下冊武功"九宵白骨爪"78期(比武奪經)"抄射鵰九陰來歷",133期(九宵、烈陽、冷月)有九宵後卷的來歷....使唔使我pm條link比你?因為o個度無得截圖....

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-5 15:34 發表
不過o個陣我唔明...點解無忌識哂上下卷..但係都打唔嬴只識9死同萬毒既小劍仙呢???
記得無忌剩係識上卷.都可以同辟邪打個均勢...但係鍊埋下卷..應該勁好多先係...而9死同萬毒加埋都冇理由勁成咁.....
當年九宵上下卷剛大成, 打日帝月后就嚴重內傷, 未有機會同小劍仙比過.
故一直被小劍仙追殺.

後黎王無忌 沉左冰火二界血池水先發揮到12成功力.但都唔夠七殺教宗打.

總結黎講, 朱邪風和七殺教宗同級, 小劍仙肯定係二人之上.
故九死邪功, 以毒護腦肯定勝九宵上下.
本帖最近評分記錄
  • 魯魯修 體力 +20 精品文章 2008-12-9 16:12
  • 魯魯修 威望 +20 精品文章 2008-12-9 16:12

睇左頭兩頁就唔睇喇,關龍虎門咩事先,垃圾

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。