推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

黃玉郎醉拳

以氣御鹽﹐食麥記薯條唔駛驚唔夠鹹﹗
山不再崎岖,但背影伴你疲累相对

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-1-19 14:03 發表

話唔埋碩娃勁過原裝醉娃,人家射劍芒,佢就射乳芒,谷爆個鹽水袋,以鹽水傷人,呢招勁呀!
唔!! lee招太強啦!!!
透之身體潛能! 將人類0既極限推升至40成功力.
鹽水化成萬千冰晶, 猶如千個高手同時出招.

睇黎只有"終極白炎" 可以一拼......

今期看到那幅幻想腦魔變大後跟無忌的比例圖,真係忍唔住死到噴水!

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-1-20 22:12 發表

唔!! lee招太強啦!!!
透之身體潛能! 將人類0既極限推升至40成功力.
鹽水化成萬千冰晶, 猶如千個高手同時出招.

睇黎只有"終極白炎" 可以一拼......
今期醉娃施展傷心劍法還蠻有型的,小劍仙那招武當聖極輪就怪怪的,齒輪氣勁看起來有點醜 ...

引用:
原帖由 冰河 於 2009-1-23 19:36 發表
今期看到那幅幻想腦魔變大後跟無忌的比例圖,真係忍唔住死到噴水!
腦魔個造型,睇落有啲似瘋妖! 

決定下期 cut 書...

引用:
原帖由 bigheadleung 於 2009-2-8 13:08 發表
咁爛0既書,一早就應該cut啦!!!!

thxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthxthx
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -40 惡意灌水 2009-2-21 01:29
  • 冰河 威望 -40 惡意灌水 2009-2-21 01:29
  • 冰河 金錢 -40 惡意灌水 2009-2-21 01:29

引用:
原帖由 bigheadleung 於 2009-2-8 21:08 發表
個人都覺得尼本野真係.................   我都要cut 書!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

題外話,
喺youtube見到哩段片,
原來當年醉拳拍過電視劇,吳剛做王無忌,李賽鳳做仙兒...
睇埋片尾演員表仲見到有大水牛

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +20 精品文章 2009-3-2 00:32
  • 冰河 威望 +20 精品文章 2009-3-2 00:32
  • 冰河 金錢 +20 精品文章 2009-3-2 00:32
音樂無界限

最好笑有網上話, 醉翁拳意 4種屬性, 好似同醉拳'同酒無乜關係喎.......

即係隨便 天晶劍訣'虎嘯皇拳 都得啦......

真係有"惱"....

引用:
原帖由 yuyu6 於 2009-3-7 16:50 發表
最好笑有網上話, 醉翁拳意 4種屬性, 好似同醉拳'同酒無乜關係喎.......

即係隨便 天晶劍訣'虎嘯皇拳 都得啦......

真係有"惱"....
難道媲美"如來神掌"的拳法就是指"醉翁拳意" ...

今期醉拳老祖宗見到娃娃被小劍仙一劍穿肚......

即刻運用佢的 "穹蒼寶鑑" 幫佢止血.....

點解佢可以連件衫都修復埋 ???

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-3-1 23:53 發表
題外話,
喺youtube見到哩段片,
原來當年醉拳拍過電視劇,吳剛做王無忌,李賽鳳做仙兒...
睇埋片尾演員表仲見到有大水牛添

當年吳剛過無線,係歡樂今宵都要需醉拳嫁

有李中興呢個編劇真係頭痛
諗野有前無後, 飲鴆止渴
如果佢真係得勢
我諗成個玉皇朝都會死響佢手上

可以飛返一百年前...
又可以入人前世去返幾百年前
唔好下下將d故仔變曬魔幻先得架

每次出事, 又畫多幾頁補飛
龍虎門個世界咁大
我諗佢連個map都無呀
無論是愛與被愛,也是串步難行

黃肉狼成日都食返老本..-.-

引用:
原帖由 kenny01 於 2009-4-27 03:09 發表
有李中興呢個編劇真係頭痛
諗野有前無後, 飲鴆止渴
如果佢真係得勢
我諗成個玉皇朝都會死響佢手上

可以飛返一百年前...
又可以入人前世去返幾百年前
唔好下下將d故仔變曬魔幻先得架

每次出事, 又畫多幾頁 ...
但係有樣野都算好..就係佢肯補飛....起碼都知錯...咁佢d書我點都會買第幾期支持下(支持到支持唔住先cut..)

你話好似o個個陳尚言咁..有野唔知衰..仲瀨人地..又話d讀者係電車龜....之後見到趺書趺到pk...又諗住出篇冇上文下理既道歉就算....(我都覺得佢係唔覺得佢自己係衰左...仲係覺得我地有問題)....呢d人渣..見佢前面憎佢後面...直頭一世唔買佢出既書....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-5-5 01:52 發表

但係有樣野都算好..就係佢肯補飛....起碼都知錯...咁佢d書我點都會買第幾期支持下(支持到支持唔住先cut..)

你話好似o個個陳尚言咁..有野唔知衰..仲瀨人地..又話d讀者係電車龜....之後見到趺書趺到pk...又諗住出 ...
係咪佢本三國入面講架...請問第幾期...我無買好耐啦
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 小劍仙 於 2009-5-3 21:33 發表
黃肉狼成日都食返老本..-.-
看了黃玉郎醉拳全新一輯日帝月后篇的廣告,提到毒仙為保王靈,慘死【月雹神功】之下...赤飛初度登場,與王靈大戰巨獸八爪魚...王無忌全新武學【飛沙醉狂龍】 ...

相關搜索目錄: 廣告

日帝月后篇冇左鍾英偉,中興編劇only.....
算啦,係時候cut....

今期靈童王靈誕生,聖母仙兒領便當了 ...

寫到達賴係大壞蛋,唔知係咪用來刷祖國的鞋?
但唔知呢段俾西藏人民睇到會唔會又引起暴動呢?
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 周五一次郎 於 2009-5-11 01:29 發表
寫到達賴係大壞蛋,唔知係咪用來刷祖國的鞋?
但唔知呢段俾西藏人民睇到會唔會又引起暴動呢?
你唔好諗咁多啦,遲D王靈咪又係達賴!!!

會唔會話 "黃玉郎" 係靈童再世, 由老祖宗之女"趙碩芝"
溶化玉郎的心, 破處後叛佛, 踏上武道的征途.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。