推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2006-12-31 06:44 PM 發表

如果一個唔好彩跑條八九單Q出嚟, 又會再一次證明馬場同股壇一樣, 馬迷同股民永遠都係注定成為大戶點心~
冇人鐘意聽, 但確係事實, 絕對認同

2007第一次打招呼
祝各位
大家平安,
自然旺,
同歡笑,
好利多,
有作為,
勁好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-1 03:03 PM 發表

哎呀 此中有真意

咁希望跟著都有真意啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-1 02:46 PM 發表
2007第一次打招呼
祝各位
大家平安,
自然旺,
同歡笑,
好利多,
有作為,
勁好
2007第一次打招呼
祝各位
大家平安
自然旺,
同歡笑,
好利多,
有作為,
勁好

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-22 08:54 AM 發表
happycamel, Air Supply 早晨!

恭喜兩位大哥勁中入球大。 

happycamel :抵你唔訓住,阿仙奴 90 分鐘先分到勝負。 

你上面張相係邊個黎? 
上面個張係小龍女
再上面個張係昨晚球賽
再再上面個張''入球大''我都想知

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-22 09:18 AM 發表
我梗係想知你都想知果張啦,好似唔知係邊度見過。
樂兄又去偷相
但偷得好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-22 09:37 AM 發表
早晨呀 金巴 唔兄
我都想知相中人是誰 要選佢為妃報恩
話說我見到大罩中兩個大球 靈光一閃 知道場波開大 有一隊會入兩球 賽果應為 2: 1 或 1 : 2 臨場見C朗無d靈氣 靈光再閃?

:givemefiv ...
既然相中人可以令你咁有靈感
你應好好去回報一下她了

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-1-31 22:27 發表

等我入黎幫你

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-12 08:40 發表
早晨
又是排位的日子  
咁快又排位

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:41 發表
今晚保頓vs阿仙奴FA Cup點睇? 會唔會開和 要加時先決勝負?
呢位大師, 好堅喎

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 09:45 發表

咁都比你睇到! 
適當既時候睇適當既野

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 10:19 發表
樂陀仔,早晨! 

係度借你條刀仔先。

紅巴金馬基金董事局成員:
Chairman : 紅馬董事 50% 股份
CEO        : 金巴董事 50% 股份

因為紅巴金馬基金經理要過左年先上班,但昨晚有入市,所以係 ...
你都好搶手喎, 波馬基金都有你份

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-16 00:50 發表
我買左啦   

早, 樂兄, 又可以過肥年

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-16 00:12 發表

嗱, 講明先呀! 我Post得出嚟就預咗見光死, 你跟唔跟定係買對家都唔關我事o架~

爭少少收晒二條飛

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-16 08:55 發表
早晨,保長,以後你要過多d黎抄考下啦。
相信都要啦

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

樂兄 財神到 接財神啦

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-22 08:29 發表
國米 86 分鐘比人追平。 
前日曼聯臨尾入波, 琴晚國米失波, 我就變雙失

送給刀仔既朋友

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-23 09:39 發表

甘我呢? 你偏心!
冇偏心, 輪到你啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-2-23 12:55 發表

咁我呢
即係運到              

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-24 09:38 發表

嘰嘰嘰......瞓醒一覺都仲未等到喎~
訓醒即有, 有咩特別..... 等你訓多兩教出現才令你更開心

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-23 22:59 發表
唔兄可能識寫八個字乍  
咁都被你知道添

所以我即刻去開多八個字

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 13:14 發表

得PQ

Q, QP, 全中

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-25 13:10 發表
你無電話網上投注?   
你比你個電話佢, 佢打比你, 你幫佢投注, 佢就有齊電話, 網上, 投注寶, 智財卡及現金投注了  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。