推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-18 21:34 發表

你幾時做老細請我呀!
點解要請你

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-3-18 21:54 發表

咁不如請我吖......我對份工嘅要求好低o架咋~ 只要人工照舊, 每年加薪五至廿個巴仙不等, 九點半後番工六點準時收工, 間中上下大陸都無問題~ 最重要係十點至四點唔好阻住我炒股, 四 ...
非常合我既要求,明天返工啦.人工係每月一粒’’拖肥糖’’ 

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-23 21:04 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
究竟天有幾高, 我想飛飛進星河路.................

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-23 21:09 發表

咩歌黎
林子祥

究竟天有幾高 我想飛 飛進星河路
可惜天雖我能望到 卻是太高 觸不到
究竟星有幾高 掛空中使我不迷路
我想飛想與雲共舞 要在半空 醉倒

* 途人搖頭問我 為何常常獨個
對那遠遠星空唱歌
但是寂寞是我 雲兒才明白我
銀河繁星照亮我

究竟天有幾高 我想飛 飛進星河路
可惜天雖我能望到 卻是太高 觸不到
究竟星有幾高 佈空中把世間圍捕
究竟星可有曾望到 我在暗中 跌倒

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-3-28 17:57 發表
閃? 即係收工 ? 甘晏架
莫非你已返到屋企

各位早晨, 我都要做野先

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-4 21:54 發表

之前唔夠訓,儲埋係咁ga la,

我想問一個問題。

呢~~孖寶有冇限邊兩場連續ga?係咪自己鍾意連續既兩場就得?
孖寶抵唔抵買呢又?
正確孖寶
1,2
2,3
3,4
4,5
5,6
7,8

不正確孖寶
8,1

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-4 22:04 發表

各位晚上好

晚上各位好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-4 22:15 發表

字都懶打 交行貨  
已經將文字移左位, 有個交代啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-4 22:17 發表

保保)))))))))))今日無乜上黎喎
要博殺, 未無乜上黎囉

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-4 22:30 發表

咁殺左d乜?
被人殺左多D

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-5 11:51 發表

起身啦各位懶訓豬
第一位懶訓豬保起身啦

各位早晨~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-7 21:50 發表
都冇,今日訓左成日。   

德甲等緊拜仁入波。 

買左條 4x5 混合過關:

讓球:史特加,多蒙特,緬恩斯。
主客和:拜仁慕尼黑。
咁落魔咒, 拜仁快D入波啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-7 22:50 發表

保保落咩咒?
拜仁入波咒

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 00:04 發表
又到曼聯
刀仔基金必持股 小勝一球 1:2膽
為左保障你既利益, 我決定買 0:2膽
咁你機會又大左

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-8 10:19 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 13000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-8 12:36 發表
開始忙碌的星期日
早晨樂兄
邊個忙碌

本帖隱藏的內容需要積分高於 60496 才可瀏覽

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-9 17:16 發表

本帖隱藏的內容需要積分高於 60000 才可瀏覽

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 17:17 發表
本帖隱藏的內容需要積分高於 60000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-4-9 17:20 發表
保保 我睇唔到呀
我改番啦

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-9 17:23 發表

叫你細佬幫手

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-9 17:25 發表

多謝保保請食飯
中左冇問題

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。