推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #2299 紅豆沙 的帖子

咁早!    

回復 #2302 happycamel 的帖子

羸左幾多馬位呀? 

回復 #2304 happycamel 的帖子

我兩樣都冇呀,只睇到馬會派彩。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 10-3-2007 23:56 發表

洗白白瞓覺咯~
 咁早!

引用:
原帖由 紅豆沙 於 11-3-2007 19:32 發表

又有新game玩,得閒先去幫襯
唔係新 game 黎架。 

引用:
原帖由 happycamel 於 11-3-2007 20:16 發表

車仔網上有無得睇?
原來昨晚場外投注站有直播。 

回復 Air Supply, happyamel 的帖子

恭喜兩位係到收錢。 

引用:
原帖由 唔易做 於 12-3-2007 09:09 發表

早知去霸個位睇
大既投注站可能會有位坐,我昨晚路過一間,d人齋企,岩岩見到車仔入左球烏龍波。 

引用:
原帖由 唔易做 於 12-3-2007 09:10 發表

Air Supply, happyamel兩位中波膽
應該唔係,係中布力盤流浪,主,讓主。 

引用:
原帖由 唔易做 於 12-3-2007 09:30 發表

我知觀塘有投注站有位坐, 不過係近工廠區那邊
觀塘廣場,有幾層樓架,我以前成日係路過呢間投注站。

引用:
原帖由 Air Supply 於 12-3-2007 22:32 發表

What you question is? I'm now in China net cafe with my tiger!
 你老虎同你一齊係大陸? 

引用:
原帖由 Air Supply 於 13-3-2007 11:51 發表

係呀......仲同床添! 好出奇咩?
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽

回復 #2509 Air Supply 的帖子

我都同你差唔多啦,買 6 場,只中 2 場。

回復 #2512 唔易做 的帖子

都冇用啦,只係唔使蝕咋。

回復 Air Supply, redhorse 的帖子

應該仲有我仲我兩隊喎,不過我係買 6x7 咋,所以今日唔買 

回復 #2592 Lighter 的帖子

火雞好野,狂買位置,中晒! 

回復 #2604 紅豆沙 的帖子

早晨! 

估唔到係呢邊同你講。 

回復 #2630 紅豆沙 的帖子

不嬲我都係度,不過我學下人地玩下隱藏先。

引用:
原帖由 happycamel 於 18-3-2007 00:38 發表
基金又炒河  
我都係喎。 

引用:
原帖由 Air Supply 於 18-3-2007 14:19 發表

係囉保保.....你有無Call金巴叫佢同紅馬仔買呀?
冇呀,第一二場,肯跟飛一膽全餐會中,但我冇跟。

引用:
原帖由 Air Supply 於 18-3-2007 14:25 發表

無所謂啦......理論上入場係唔可以帶電話嘅~
而家係馬場煲粥都得啦! 

本帖隱藏的內容需要積分高於 2000 才可瀏覽

回復 #2971 紅豆沙 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 130000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 19-3-2007 13:56 發表
講乜春
得豆豆可以睇到
冇咩特別,只係見到保長比粒糖你食,個分 set 到好高,我以為我睇唔到,原來負責果版版主可以睇到。

回復 #2979 Air Supply 的帖子

昨晚你唔係食左粒糖咩? 

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。