推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[建議] 新旺

新旺

今日去開太子果邊,見好久冇上去,咪上去睇下冇好野la,去到,有房,即入la,問有冇相熟,話冇叫介紹,入黎OK,咁開工做野LA,但做完想休息下,電話響,睇下表,為何只有30分鐘旣?算!沖涼LA,但吾夠3分鐘又響,咪叫女女走先,自己著衫走人,点知剛著衫果下,個門口特然開,問我走未,唉,攪到乜引都冇晒,下次都系吾去LA,容乜易做做下走入黎,問出左未...........

引用:
原帖由 ufololo 於 2008-11-17 22:41 發表
今日去開太子果邊,見好久冇上去,咪上去睇下冇好野la,去到,有房,即入la,問有冇相熟,話冇叫介紹,入黎OK,咁開工做野LA,但做完想休息下,電話響,睇下表,為何只有30分鐘旣?算!沖涼LA,但吾夠3分鐘又響,咪叫女女走先,自 ...
樓主, 小弟知道, 如果響新旺主場做, 可能真係會比人吹你走, 因為我一般都係去第二邊開波, 個keeper同我講, 因為主場果邊之前比人掃場, 搞到冇咩房用........希望可以幫到你

引用:
原帖由 oxana 於 2008-11-18 12:05 發表

樓主, 小弟知道, 如果響新旺主場做, 可能真係會比人吹你走, 因為我一般都係去第二邊開波, 個keeper同我講, 因為主場果邊之前比人掃場, 搞到冇咩房用........希望可以幫到你
我知人多,所以得30分鐘,我都冇咋型,但直接開門E下,我真系接受吾到,須然女女OK,但始終系吾多LIKE

回復 3# 的帖子

我真係甘耐都未試有d甘待遇噃!! 有冇出去小七佢呢??
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 ufololo 於 2008-11-18 22:19 發表

我知人多,所以得30分鐘,我都冇咋型,但直接開門E下,我真系接受吾到,須然女女OK,但始終系吾多LIKE
樓主你冇lock門呀? 不過其實都唔應該直接開門.......都明白

oxana, any number you recommend?

引用:
原帖由 kennyhung69 於 2008-11-19 13:04 發表
oxana, any number you recommend?
38 & 83 呢兩個都係大波.......不過唔係後生囡, 服務有保証, 但係都係果句, 打電話上去問左有冇返工先會穩陣d

引用:
原帖由 oxana 於 2008-11-19 12:20 發表

樓主你冇lock門呀? 不過其實都唔應該直接開門.......都明白
女女都走左,自己著衫仲lock乜鬼.........

thanks..............................

引用:
原帖由 ufololo 於 2008-11-23 23:40 發表
女女都走左,自己著衫仲lock乜鬼.........
都唔係既, 始終都要禮貌上"考"門先好開啦........衝入黎真係唔應該

38係人工加建的!!
引用:
原帖由 oxana 於 2008-11-19 20:51 發表
38 & 83 呢兩個都係大波.......不過唔係後生囡, 服務有保証, 但係都係果句, 打電話上去問左有冇返工先會穩陣d
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-11-25 11:43 發表
38係人工加建的!!
首先, 小弟唔係偏幫38號, 我同佢都係做過2-3次, 幫襯既原因只係佢夠大波. 但師兄你有冇真係試過先? 真波黎喎, 如果佢係"人工加建"都咁下垂, 咁佢既手術都真係好失敗喎.........

38係真野,但好似淋芝芝,冇手感

引用:
原帖由 ufololo 於 2008-12-6 01:25 發表
38係真野,但好似淋芝芝,冇手感
淋滋滋果D先係堅野喎

引用:
原帖由 世界杯王子 於 2008-12-6 07:06 發表

淋滋滋果D先係堅野喎  
但系佢系似免治牛肉果D淋,吾好聽就叫(DUM)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。