推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 有無師兄試過以下囡囡呀?

she is normal

有無車牌同69?

wht does it mean of 'normal'? for wht?

darStandalone gloryland of scorin'tle. dpoy MVp made in sameSeason ...

引用:
原帖由 tw2001 於 2008-12-27 00:46 發表
[Anna: http://www.winning11.com/123/005/girl_info/girl085/i ...
樣一般OK ! 身材一流, 無車牌, 雙語好揸手 !!! [/quote]

真波定假波?

引用:
原帖由 indu 於 2009-1-13 22:02 發表

樣一般OK ! 身材一流, 無車牌, 雙語好揸手 !!!
真波定假波? [/quote]

假又點會好揸手
gg

引用:
原帖由 世界杯王子 於 2008-12-5 23:21 發表
試過金田#3
北妹,好瘦削,冇波路,服務一般,不過真係幾索
師兄如果不求大波,只求相頭的話,可以去馬

另外#21係咪叫阿貞果個
如果係的話我有佢手機號碼,不過我大半年冇搵 ...
Brothers, what does 金帝苑 #21 & #36 looks like? Big balls? Tall, fatty?

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 ap_2020 於 2009-1-15 08:57 發表

Brothers, what does 金帝苑 #21 & #36 looks like? Big balls? Tall, fatty?
21無做lu...36就唔知仲有無做...好耐無上去

21有少少肉地....個樣都幾姣
36就瘦少少...不過好好招呼

上星期晚又上左春秋,見詠琪個名響到,又搵多佢一次
佢一入黎已經話諗得我,攪住我車左陣..之後一齊入去沖涼,個part都係果d野啦,不過今次沖完唔係即刻出去,居然佢背向我用patpat 不停咁磨我細佬,都幾high ga..我緊係攪實佢配合下佢啦...搓下佢個波同埋又車下咁啦!
上到床佢努力咁吹...吹左勁耐...差d忍唔住
跟住part 2 都係咁上下,不過佢全程主動,我想做返主動個陣,佢按緊我唔俾我郁,不停咁un,勁正呀,好少d囡咁姣咁主動,仲要佢個樣都幾得下ga ma,咁自己興奮好多啦
un un下佢又拉我起身,繼續un, 又同我車,我又回敬下佢,又奶下佢linlin!
跟住轉左幾個post, 頂唔住出左!
攪左陣電話響,時間真係過得快呀!
好趕時間咁沖涼,換衫出去俾錢,有時間一定會再返食!

引用:
原帖由 世界杯王子 於 2008-12-5 23:21 發表
試過金田#3
北妹,好瘦削,冇波路,服務一般,不過真係幾索
師兄如果不求大波,只求相頭的話,可以去馬

另外金帝苑#21係咪叫阿貞果個
如果係的話我有佢手機號碼,不過我大半年冇搵 ...
世界杯王子兄,可 PM #21手機號碼給我嗎?Thanks.

引用:
原帖由 fitkiu 於 2009-1-18 05:03 發表

21無做lu...36就唔知仲有無做...好耐無上去

21有少少肉地....個樣都幾姣
36就瘦少少...不過好好招呼
Brother fitkiu, 有冇的肥肥地可介紹?

引用:
原帖由 ap_2020 於 2009-1-20 08:27 發表

世界杯王子兄,可 PM #21手機號碼給我嗎?Thanks.
之前PM過俾fitkiu兄,佢打過去,但係話打錯~

引用:
原帖由 世界杯王子 於 2009-1-20 03:49 發表

之前PM過俾fitkiu兄,佢打過去,但係話打錯~
Too bad...thanks.

THX useful information

想問吓咩價錢, 洗唔洗比貼士嫁

thanks for sharing !!!

非常正請問正確地址想去試下

May is very good

多謝C-Hing詳細資料

引用:
原帖由 fitkiu 於 2009-3-3 23:41 發表
見到友網又update左d 囡囡,有d睇落都幾好咁,好想試上佢地,有無師兄試過呢?

春秋:

恩恩: [url=http://old.winning11.com/123/005/girl_info/girl088/index.htm
http://old.winning11.com/123/005/girl_info/girl088/index.htm[/quote[/url]]
恩恩係新囡嚟, 啱啱由骨場轉過嚟, 廿尾三十頭左近, 相頭算唔錯, 至於功夫方面就唔知喇 ! 有冇師兄可以報料...

thanks for sharing

唔錯!謝謝你分享!Thanks

又見有新囡...好似幾好...有無師兄report 下呀?

春秋:

美琪
http://old.winning11.com/123/005/girl_info/girl094/index.htm

金田:

37:
http://old.winning11.com/123/003/girl_info/girl083/index.htm

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。