推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[疑難] 偷襲海虎大軍

偷襲海虎大軍

飛沙話下一期要去海虎地頭扮天風撩交打﹐但﹐理論上天風﹐天武同觀月瞳會出手制止架獲﹐條友到底憑麼知話自己實會冇事同佔到甜頭咧?
ypk

肥良 left Ocean ?

天風同飛沙聯手,都有得打嫁~

引用:
原帖由 boy33hk 於 2008-12-16 13:04 發表
肥良 left Ocean ?
肥良係Ocean老細﹐點會left Ocean咧?個專欄整係話佢會用新筆名寫新書﹐又或者幫其他漫畫客串情節﹐所以﹐最多都剩係離開武神o既製作團隊。
ypk

引用:
原帖由 阿左 於 2008-12-17 17:53 發表
天風同飛沙聯手,都有得打嫁~
有得打﹐但點解要打咧?喪雄同力圖就話要報仇o蔗﹐海虎從來都冇傷害天風同飛沙或者佢地重視o既人同物﹐為麼野打啊?唉﹐就算為左預防最後一個幸存強者會傷害第二地球o既人﹐班現代人可唔可以等到最強者誕生之際先去執死雞咧?
ypk

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-12-20 17:09 發表

有得打﹐但點解要打咧?喪雄同力圖就話要報仇o蔗﹐海虎從來都冇傷害天風同飛沙或者佢地重視o既人同物﹐為麼野打啊?唉﹐就算為左預防最後一個幸存強者會傷害第二地球o既人﹐班現代人可唔可以等到最強者誕生之際先去 ...
呢兩期天風都解釋過,海虎為左觀月瞳可以唔講道義,
飛沙咁做只可以講天眼睇到海虎或觀月瞳既內心諗法,
近期最搞笑都係克豹死前話唔想再俾人利用繼續打落去,
所以傳左隻天眼俾飛沙之後死去,我覺得有d影射個肥佬

http://hk.myblog.yahoo.com/fatleong67
肥良開左個blog..like可以上去小7佢...

一個前下屬大爆毛良的blog

http://hk.myblog.yahoo.com/m0_0k/
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金拿督 於 2008-12-20 16:58 發表

肥良係Ocean老細﹐點會left Ocean咧?個專欄整係話佢會用新筆名寫新書﹐又或者幫其他漫畫客串情節﹐所以﹐最多都剩係離開武神o既製作團隊。
thank you!

引用:
原帖由 阿左 於 2008-12-23 01:02 發表

呢兩期天風都解釋過,海虎為左觀月瞳可以唔講道義,
飛沙咁做只可以講天眼睇到海虎或觀月瞳既內心諗法,
近期最搞笑都係克豹死前話唔想再俾人利用繼續打落去,
所以傳左隻天眼俾飛沙之後死去,我覺得有d影射個肥佬
克豹自殺證明佢冇自己o既理想囉﹐身邊有冇個重視的人可以依戀﹐一日到黑扮魔王同班甲由為伍都唔知為麼﹐連個爭霸大地o既決心都冇﹐個白武男唔知俾機會佢作麼﹐白仇點都有信念過佢啦。
ypk

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-12-23 01:20 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/fatleong67
肥良開左個blog..like可以上去小7佢...

一個前下屬大爆毛良的blog

http://hk.myblog.yahoo.com/m0_0k/
肥老闆個blog九成九係流的, 裡面回覆與專欄有太多出入…

四抽一﹐唔知個過程可以寫到好似當年克豹班徒弟們聯手打死神時咁精彩同震撼人心冇?當年果四個徒弟都有各自鮮明o既性格﹐平時冷靜沉穩o既風流戰死後個囂張x有性格o既(好似叫鬼邪)就驚到走去打D二打六﹐最後要靠個平時熱情o既肥佬臨死突破死亡力量平先至可以逼退死神。呢次﹐打海虎o既難度俾左機會班友發揮喇﹐天風一於就配和飛沙用修羅道削弱鎖死海虎力量﹐跟住力圖再一刀隊入海虎心臟道﹐咁就一天都光晒喇。

有冇買海虎無限?????
我就買左.....不過..肥良條pk真係唔應該再o係世上生存.....
死左佢吧啦~~~~
唔好諗住我會買第2期.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

回復 12# 的帖子

冇啊﹐我呢處買海洋書要訂要成好鬼麻煩﹐個櫃檯小姐由於要顧住班買游戲機o既大客一般上都費時睬我﹐我要搵個夜深人靜o既時間同佢落柯打先得。發生咩事﹐麼野衰得過長達五頁o既前文題要。個肥佬係未將個x街流量單位擺入本無限入邊?
ypk

佢係直頭將以前本海虎就咁重出..當係新書咁賣.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-1-3 19:29 發表
佢係直頭將以前本海虎就咁重出..當係新書咁賣.....
我都睇左....一早都諗住冇咩可以點大改架喇, 海虎件褸d texture 好似用ps改過下.....
but 我覺得連後半part神獸既, 都求其左d就真.....

我估呢本野會爛尾囉, 你唔見d書報攤...仲有成堆係度咩

仲有總統個頭變左奧巴馬
無論是愛與被愛,也是串步難行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。