推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[疑難] 网上自瀆

网上自瀆

見到自己班偶像俾人鬧,好傷心咩?

社民連3子太靚仔了,所以要上來對住佢哋張相來自X

社民連班流氓都係到死吾斷氣......h :" />h:" />

見到自己偶像俾人鬧,係咪好心痛?

社民連支持者真可憐....

我梗係有病啦,我跟得黑社會民主連綫多嘛h:" /> h:" /> h:" /> h:" /> h:" />

社民連支持者真可憐....唔夠人講,就鬧人,話人有病...唉,真丟臉!

引用:
原帖由 paulpoon992001 於 2008-12-14 22:26 發表
呢位弟兄,病向淺中醫呢個道理,我信相連小學生都知道,希望以下兩個网址有是但一個幫到你http://www.step-hk.com/" target="_blank">http://www.ha.org.hk/cph/
閣下經常流連戀足絲襪美腿美腳討論區, 又有沒有需要見心理醫生?

引用:
原帖由 一支柒 於 2008-12-15 09:55 發表

閣下經常流連戀足絲襪美腿美腳討論區, 又有沒有需要見心理醫生?
好野, 轉幾個圈括蝙蝠俠一巴, 話佢俾人係佢地盤開戀足絲襪美腿美腳討論區, 係心理有問題.
小小寰球,有幾個蒼蠅碰壁。
嗡嗡叫,幾聲淒厲,幾聲抽泣。

我唔係版主, 無權亂講野, 講錯分分鐘俾人ban

引用:
原帖由 2630 於 2008-12-15 09:39 發表
我梗係有病啦,我跟得黑社會民主連綫多嘛h:" />h:" /> h:" />h:" /> h:" />h:" /> h:" />h:" /> h:" />h:" />

社民連支持者真可憐....唔夠人講,就鬧人,話人有病...唉,真丟臉!h:" /> h:" />
說起來社民連的擁躉真可憐可笑,
要求十分低,
不要求甚麼真知灼見,
淨係見到掟蕉及廢柴,
就開心都無倫,
第日如果潑屎同埋小人老母,
咪要燒炮仗慶祝?
不扮高深,只求認真......

引用:
原帖由 paulpoon992001 於 2008-12-14 14:33 發表
點解有部份网客有咁多時間係度發鳩癲,亂吠一餐,毫無建設性,佢地得閒得濟冇乜野做係嗎 只反影個人意見,多多包涵
"The Pot Calling The Kettle Black"

引用:
原帖由 一支柒 於 2008-12-15 09:55 發表

paulpoon真需要見心理醫生??
冇咁嚴重 ge!!!
睇中醫會好 d !!!!
肝鬱神失,說話會顛顛dust dust.
喂食2 劑,清一清大腦垃圾,就會OK啦!!!!

可能係看守所剛出來,有號碼的....

引用:
原帖由 paulpoon992001 於 2008-12-16 00:06 發表
呢次係我最後一次回應你地
面就人地比,架就自已丟既,對住d有素質既人同冇素質既人,我溝通方法吾同,對住你地呢班不學無術既市井之徒....,你地咪放馬過黎囉,既然你地話我係社團政黨既支持者,我亦都吾x駛同你地 ...

非常之正確! 尤其是第一句.

夜深人靜收到本論壇內三個短消息, 麻煩各位幫助一下精神病患者.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

奇怪... 你不是剛說最後一次回應嗎?

好興奮啊................

社民連真係令我好興奮啊....

我最鈡意對住社民連手X....社民連令我好興奮

絲襪好味嗎?你鈡意聞你呀媽啲絲襪定你呀嫲呀婆啲絲襪?

聞一聞好精神

索一索舒根活絡............

引用:
原帖由 2630 於 2008-12-16 09:56 發表
聞一聞好精神

索一索舒根活絡............
我有些東西不明白, 想請教閣下.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。