推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 太古漢文學校

引用:
原帖由 tiutiu111 於 2009-7-10 16:55 發表
Lawrence 兄, 萬分感激, 小弟放心矣 ! 通完波仔後,希望有機會在此匯報眾兄弟姐妹。
111兄,  
內子年前曾在威爾斯医院造左心室心辮手術, 需從大腿及頸部動脈部位同時引入導管進行, 手術時間預算要五小時, 而手術麻醉情况與Lawrence兄所述相若, 而病人會在清醒狀態下進行, 全程可自行在瑩幕觀察着.
医生告訴我, 內子之手術算是大手術之一, 結果在兩小時半內完成, 其後只小住了一晚医院. 翌晨接她回家前還去品茗. 動脈的傷口只得火柴头般大少, 痊癒後傷口疤痕已看不見了.
兄台之通波仔手術算是心臟手術中最普遍而安全,  早造早愈 !   請予安心 !
祝早癒 !

引用:
原帖由 老何 於 2009-7-29 11:15 發表
教我用第三個方法的長者望之如六十許人也

鵅Imic哥, 咁就多謝晒

唉!今晚仲要去, 個Dr.話睇埋今晚先至講bin種架M最fit我喎
老何要多多保重啊 ! 今晚仲要去睇醫生, 內子話會唔會關北京金隅嘅事?

引用:
原帖由 牛奶蛇 於 2009-7-31 06:06 發表
各位糖尿病病友(文友), 人曰年紀大, 機器壞, 可惜我四十未到已得了高血壓及糖尿病, 廾多年來惡病缠身, 眼看着身体器官逐樣衰退, 每次驗血報告出來都令我心驚胆震, 藥方愈加愈重也愈加愈多,  但血糖 ...
感謝蛇兄將親身經歷講述, 有助隙解,參詳與 借鏡 !

引用:
原帖由 老何 於 2009-8-1 09:13 發表
637 老搜
老何要多多保重啊 ! 今晚仲要去睇醫生, 內子話會唔會關北京金隅翵?

多謝, 冇事, 系就東莞婆話齋,「 匹才來」了 。唔玩新股, 金就03年隅鴞蟡[, 留番買棺材山地。
老何, 南落後有空, 請講吓,「 匹才來」.

引用:
原帖由 老何 於 2010-1-17 21:24 發表
月黑風高殺虫夜,走上柏架山影夜景、精神可嘉、我都試過,約七五年,在雷達站露營影夜景,感覺唔錯。後來再有一次,約七九年,三五知己,上去大風鯭露營&放炮仗,玩到半夜三更,一齊去蹾周公去,喴知,約半夜五時,突被驚醒..... ...
哈哈 !  各位好, 老搜報到.
老何會唔會臨天光比隻野牛舐面弄醒

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-2-9 00:54 發表
好脚力喎,上左畢拿山頂,你2月6日剛行過Green Power??
行大風坳山路會經過一排排小竹樹, 叫做冷氣走廊, 放出一陣陣清新的負離子氣味, 使人精神為之一振, 不妨感受吓. 不過仲要等老何揭盅, 當年臨天光究竟發生了何事 ?
哈, 2月6日老搜沒有行過Green Power. 錯過了.

引用:
原帖由 老何 於 2010-2-9 09:30 發表

老兄, 主角係law記.
ne輪係ng係做到╞, 咁耐先報到!?
ne輪真係做到儍左, 抱歉遲嚟報到!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-2-9 13:00 發表
我最近去過荔枝窩&三椏村,非常正。
鎖羅盆已封了村, 兄台走回頭路至烏蛟騰, 或是取道梅子林至谷埔鹿頸呢 ?

引用:
原帖由 大隻西 於 2010-2-9 23:29 發表

老搜兄忙完便好了
西兄你好, 久遺了,

引用:
原帖由 flowingwater 於 2010-2-9 23:56 發表
老搜前輩歡迎回來.:
謝謝, 老搜去年尚欠水兄人情.

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-2-10 00:08 發表
荔枝,三椏軟足。
趁吓熱鬧.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2010-2-9 13:00 發表
我最近去過荔枝窩&三椏村,非常正。
law 記, 下個遠足地會唔會係 - - 尖 ?

多謝Law記及老何圖片的分享.

引用:
原帖由 老何 於 2010-2-14 22:53 發表

老兄通山走, 減磅乎?
哈, 畧見收效, 還是要向老何兄取經呢.  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。