推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[建議] COPY手記.........80蚊任飲之仔黑牌!

COPY手記.........80蚊任飲之仔黑牌!

琴晚去左間吧玩,勁平!80蚊任飲酒系坐高枱,酒類包括之仔黑牌,無限任飲。
如果坐梳化就再加128蚊,可坐8-10人,包生果小食。
如果得兩個人拍下拖都唔錯,因為女仕免費入場。
裡面都有勁多女拳手,好多三五成群女仔系到玩,唔知系咪黎釣魚?
地點上步路,上步大厦龍勝吧,入門口買票入場。

相關搜索目錄: 釣魚

引用:
原帖由 copyboy2007 於 2009-1-12 09:49 AM 發表
琴晚去左間吧玩,勁平!80蚊任飲酒系坐高枱,酒類包括之仔黑牌,無限任飲。
如果坐梳化就再加128蚊,可坐8-10人,包生果小食。
如果得兩個人拍下拖都唔錯,因為女仕免費入場。
裡面都有勁多女拳手,好多三五 ...
之仔黑牌。。80蚊任飲。。佢蝕硬比我。。(假酒除外)。。

不過,唔知d拳手有乜"祕密招數"。。

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-13 01:54 發表

之仔黑牌。。80蚊任飲。。佢蝕硬比我。。

不過,唔知d拳手有乜"祕密招數"。。
都幾靚架!幾好玩!

引用:
原帖由 copyboy2007 於 2009-1-12 10:55 AM 發表
都幾靚架!幾好玩!
甘佢地飲洒點計??

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-13 01:57 發表

甘佢地飲洒點計??
無限量落柯打架!

引用:
原帖由 copyboy2007 於 2009-1-12 10:58 AM 發表
無限量落柯打架!
落柯打又點計。。唔係我比80蚊佢任飲嘛??

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-13 02:01 發表

落柯打又點計。。唔係我比80蚊佢任飲嘛??
一次性比80蚊,以後唔駛再比!女仔免費入去任飲架!

引用:
原帖由 copyboy2007 於 2009-1-12 11:04 AM 發表
一次性比80蚊,以後唔駛再比!女仔免費入去任飲架!
d拳手係咪酒吧請返尼架??當係我請佢飲酒,

係咪80蚊包佢成晚(陪飲)...甘咪好低。。飲几支啤酒都吾止啦!!

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 glucerna 於 2009-1-13 02:22 發表

d拳手係咪酒吧請返尼架??當係我請佢飲酒,

係咪80蚊包佢成晚(陪飲)...甘咪好低。。飲几支啤酒都吾止啦!!
系酒吧請翻黎,陪成晚唔系問題,咁要睇你風度,如果個客難接受,例如摸手摸腳之類,佢地會過台架,不過現場仲有好多女仔黎玩,可以溝過黎玩的!

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 copyboy2007 於 2009-1-13 03:06 發表
系酒吧請翻黎,陪成晚唔系問題,咁要睇你風度,如果個客難接受,例如摸手摸腳之類,佢地會過台架,不過現場仲有好多女仔黎玩,可以溝過黎玩的!
八十任飲,真系驚人去出吾返來!

有無咁大隻蛤乸先?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。