推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

發新話題

[疑難] 最愛的日本車

有車房話 Mazda 副 V6 係全世界最差既 V6

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-9-25 14:07 發表

邊副?!
30X個副

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-9-26 10:19 發表

呢副係當年(91)全球最細cc既v6引擎,佢有v型六氣缸既低扭,
top power 5800rpm 轉生氣直上7800rpm 冇斷氣,有邊副v6得?

壞得最常見係二段生氣開合果個嘩佬,車頭冇力都係因為佢..
又有幾多個車房會留意果兩 ...
車房都無講到禁 detail ,因為我無興趣聽
如果細 cc V6 偈有作為就應該有繼續發展改良版 la
3000cc 樓下好小 V 偈

相關搜索目錄: 引擎

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-9-26 12:10 發表

妙手仁心,壹號皇廷,刑事全部都用佢..仲有咩講
電視讚助既野你都信

V 偈成本太高,Ben 屎品牌賣到價就有作為(可以加多 D 新技術改進),日本車做細cc V6就等破產

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2006-9-26 14:44 發表

你呢期對benz好高評價咁喎..
唔蝕有鬼啦..養q住d開發人員,成本係好高架
no la, 經常見到 D 新 benz 響公路壞車,點解一兩年車就壞既

養開發人員,成本係好高,不過無開發人就無新 product

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2006-9-28 12:29 發表

知 唔 知 呢 個 世 界 有 樣 野 叫 成 本 問 題
V6 Engine 成 本 高 I4 好 多 架
緊係知V6成本高 la
所以咪話細cc行 V6 無市場 lor

引用:
原帖由 keibeast 於 2006-9-28 12:59 發表
toyota 人多勢眾
Toyota 真係幾成功

呢期我要支持下日產
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 小哈 於 2006-12-4 22:28 發表
有人星期四就要破產喇
破產唔緊要,最緊要有人陪,呢期車介輕破產
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-4 19:26 發表

咁你產左未??? 好心急呀!!!!
如無意外星期四10:00am就出產
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 allure 於 2006-12-4 22:43 發表

我星期五返喎...
星期五約左傾場地裝飾 D 野
睇下夜會得唔得先
    百變BB淑女  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。