推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 東莞最新Iso流程(轉貼)

可唔可以選自已喜歡果 d 做 double ,唔鐘意果 d 飛左佢呢?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 tt234 於 2009-2-5 15:24 發表
東莞最新Iso流程 !!

1.黃金時間; 聊天 .點飲品.脫衣服和鞋襪.開冷氣機和蒸汽
2.風花雪月; 介紹伺服流程,預備伺服用品
3.金石良言; 提醒客人小心地滑.陪客人蒸汽
4.金城湯池; 問客人是否洗頭
5.金石按摩;  ...
深圳邪場 ISO9007 standard:

1. 仙人指路:帶客人進更衣室

2. 金精火眼:locker 監視客人沖涼,全程自動波

3. 望穿秋水:在大廳坐到變化石才有服務員與部長招呼

4. 金豬獻瑞:部長推介豬扒技師,還說是正野

5. 雲遊四海:技師掛住睇電視,個心唔知去左邊

6. 隔山打牛:技師床尾機

7. 反轉乾坤:技師 r 小費,或者 r 開大,唔比即刻黑面

8. 百鳥朝皇:locker 仔一窩蜂湧上r 小費

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-2-6 10:34 發表
第三十九式內藏十八招
一共39+18=57項
真係會好忙!
去甘莎威泥屍做正足,囡囡一定要隨身帶住張程序表,報鐘後要拎出黎,對客人話開始服務啦....跟住就同客人講一講會做乜,如果唔跟規矩,就要罰款。

我第一次去甘莎做正足,好不幸地遇上 {^(oo)^},佢好認真咁做齊每個動作,我就覺得......好似比佢強 3女咁..

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-6 12:20 發表

正足je~唔加鐘就ok啦
都唔可以咁講架,到了按大腿果一 part,囡囡坐上來,客人將隻腳 long 在囡囡大脾上,近距離接觸,如果技師個 look 好嚇人,都幾 架!...

我果次在這個 step 扮大昏迷,合埋眼冇眼睇!(>.<)

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-2-6 20:07 發表

唔係掛...乜唔係CA可以叫佢地換過另外一件咩?
係就係可以彈,不過小弟慣左去新場第一次唔會彈囡。而且果件囡囡個號碼真係靚到絕#1,所以我唔想彈,我相信每一位囡囡一定有一樣優點呢個道理(佢按正骨都ok 既),於是就算數,好一餐唔好又一餐。

引用:
原帖由 hamgerchan 於 2009-2-8 12:37 發表
iso服務除左第1次去叫做見過晒之外,之後都我都係skip晒 毒龍 同 腳趾,係ML18式玩多2招好過
skip晒 毒龍 同 腳趾,囡囡都會做得開心d,不過吹果d我一定要足鐘再加碼
我就唔鐘意吹,但我鐘意囡囡用嘴同我全身漫油與拔火罐。

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-2-8 16:11 發表

還有你最喜愛嘅"拔釘"項目
拔釘唔係度度都有架!

引用:
原帖由 doubleOO 於 2009-2-23 02:08 發表
我在CP會x桑那,有一件真的做以上全部工夫,足足要加种, 还有加溥荷糖等, 不过试过後感覺差不多, 我不太喜欢毒龙钻,含腳趾等, 我认为是对女女的侮辱及不 ...
招式係好多,但未必個個客人都喜歡全部招式,師兄講得岩,我都寧願將 d 時間同囡囡調下情好過。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。