推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

57 123
發新話題

特色酒吧

特色酒吧

今晚到過蘭桂芳兩家酒吧, Insomnia同埋Balalaika...

Insomnia與Chasers, Dusk till Dawn及All Night Long屬同一集團, Insomnia有live band, 但表演時間在十一時才開始...地方分前後室, live band設於後室...啤酒價錢多數介乎50元至70元之間...

Balalaika屬於天與地食肆之一, 以俄羅斯為主題, 內裡設有氣溫極低的玻璃房, 同時設有bar檯及有bartender為客人調酒, 酒吧亦為客人提供皮草入內...玻璃房外屬一般形式的酒吧, 但有俄羅斯特色的裝修...啤酒價錢多數同樣介乎50元至70元之間...

相關搜索目錄: 裝修 啤酒
本帖最近評分記錄
  • billyt1333 體力 +8 精品文章 2006-8-21 13:25
  • billyt1333 威望 +8 精品文章 2006-8-21 13:25
  • Bravo 體力 +20 原創內容 2006-8-21 09:19
  • Bravo 威望 +20 原創內容 2006-8-21 09:19

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-21 12:38 AM 發表
今晚到過蘭桂芳兩家酒吧, Insomnia同埋Balalaika...

Insomnia與Chasers, Dusk till Dawn及All Night Long屬同一集團, Insomnia有live band, 但表演時間在十一時才開始...地方分前後室, live band設於後室...啤酒價錢多數介乎50元至70元之間...

Balalaika屬於天與地食肆之一, 以俄羅斯為主題, 內裡設有氣溫極低的玻璃房, 同時設有bar檯及有bartender為客人調酒, 酒吧亦為客人提供皮草入內...玻璃房外屬一般形式的酒吧, 但有俄羅斯特色的裝修...啤酒價錢多數同樣介乎50元至70元之間...
多謝推介~~~
都唔係貴喎,可以一試

相關搜索目錄: 裝修 啤酒

典解奶d爆教唔提下有矛令女架???

有矛幾妹去呀??? 多唔多令女走埋你度玩呀???

拱即樹算係典呀???

快d做過個爆教黎!!

引用:
原帖由 Bravo 於 2006-8-21 09:21 AM 發表

多謝推介~~~
都唔係貴喎,可以一試
價錢真係唔算貴, 部份銅鑼灣上樓吧都要呢個價錢...唔知係咪我太耐冇去, 好似多左新酒吧...尋晚都見到啲人飲到訓左響條行人路...

引用:
原帖由 ※京子※ 於 2006-8-21 09:49 AM 發表
京子有機會過黎香港呢邊可以試下...

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-21 10:27 AM 發表
典解奶d爆教唔提下有矛令女架???

有矛幾妹去呀??? 多唔多令女走埋你度玩呀???

拱即樹算係典呀???

快d做過個爆教黎!!
令女梗係有喇, 鬼妹大量!! Insomnia有個waitress我都覺得幾好架!!

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-21 10:37 發表

令女梗係有喇, 鬼妹大量!! Insomnia有個waitress我都覺得幾好架!!
有矛映相???........電話幾多號......???..........有幾高???........大唔大..............................年紀???

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-21 10:39 AM 發表

有矛映相???........電話幾多號......???..........有幾高???........大唔大..............................年紀???
矛影相!!Insomnia電話2525-0957, 自己打去問喇!!

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-21 10:39 AM 發表

你想搵中女~~~

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-21 12:38 AM 發表

Insomnia與Chasers, Dusk till Dawn及All Night Long屬同一集團, Insomnia有live band, 但表演時間在十一時才開始...地方分前後室, live band設於後室...啤 ...
正呀!幾時又去呀!

p.s. 唔叫埋我去?
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-8-21 01:00 PM 發表

正呀!幾時又去呀!

p.s. 唔叫埋我去?
下次一定叫埋你去睇鬼妹...

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-21 02:00 PM 發表

下次一定叫埋你去睇鬼妹...
媾洋妞!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-8-21 15:59 發表

媾洋妞!
唔叫我!

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-8-21 05:04 PM 發表

唔叫我!
都未得,叫你把托?!...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

大家晚上好......

引用:
原帖由 chanchan77 於 2006-8-21 09:21 PM 發表
大家晚上好......
阿嬋晚上好~~~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

tks!!

引用:
原帖由 順德方中信 於 2006-8-21 10:48 PM 發表
tks!!
歡迎提供其他特色酒吧!!

引用:

Insomnia與Chasers, Dusk till Dawn及All Night Long屬同一集團, Insomnia有live band, 但表演時間在十一時才開始...地方分前後室, live band設於後室...啤 ...
無我份

引用:
原帖由 KOG 於 2006-8-23 12:17 PM 發表

無我份
到時你刀係齋飲架啦!
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-8-24 09:57 AM 發表

到時你刀係齋飲架啦!
專呃酒飲...
各位午安!!

引用:
原帖由 alia 於 2006-8-24 12:23 PM 發表

專呃酒飲...
各位午安!!
aa午安!!

呢排玩失蹤呀?
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-8-24 12:30 PM 發表

aa午安!!

呢排玩失蹤呀?
都係行開左兩日, 唔係好耐..

引用:
原帖由 billyt1333 於 2006-8-24 09:57 AM 發表

到時你刀係齋飲架啦!
起碼有得飲

57 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。