推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

37 12
發新話題

[建議] CA 王根 / 足[溫馨提示]

CA 王根 / 足[溫馨提示]

而家攪活動,一律頭鐘28,加鐘35,無分事段,優惠做到18號止,優惠卷停用,真係平絕CA!!!
所以呢期好紅,無技C,滿房,服務員唔夠,電視成日壞,冷氣唔夠凍,咩都齊,要幫襯既話建議都係過左18號先好去
不過重點唔係呢度,重點係王根D沐房,分一,二,四樓,我一般都選 二樓 > 四樓 > 走人
你地會問點解唔去一樓既?一樓真係免費都唔好去,房無廁所,而家天氣又濕又熱,一樓D房行中央空調,有開=無開,又悶又局,結果D蚊勁多
包你按完出黎,D腳腫過豬蹄,所以我都奉勸D朋友千其唔好去一樓,寧願比多5皮上二樓,四樓!

多謝報告, 不過我好少去黃甘, 因為好多豬.
筆名: 遮神 ...  My name is Jason

多謝師兄分享個人心得,果晚無房焗住係1樓磨左半粒鐘,真係好難頂

好彩今日入左去都走返出來

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-2-16 00:32 發表
而家攪活動,一律頭鐘28,加鐘35,無分事段,優惠做到18號止,優惠卷停用,真係平絕CA!!!
所以呢期好紅,無技C,滿房,服務員唔夠,電視成日壞,冷氣唔夠凍,咩都齊,要幫襯既話建議都係過左18號先好去
不過重點唔係 ...
謝謝師兄報料。

王甘正足妹質素開始下調,這個時候青王不接。許多囡囡過年後不回來,但還沒請到新的技師。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 00:43 發表

謝謝師兄報料。

王甘正足妹質素開始下調,這個時候青王不接。許多囡囡過年後不回來,但還沒請到新的技師。
我見CA 有D場寫住技C回流不收入職果D費用 不過好似係FOR SN ONLY

引用:
原帖由 doghon 於 2009-2-16 00:36 發表
多謝報告, 不過我好少去黃甘, 因為好多豬.

絕對係, 因為王根/足技C,10個之中  (6)豬,(3)人,(1)天使
不過好彩數量搭夠,而且新血多,D女無咁世利,所以依然係小弟主場,最多彈多幾件豬者

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-2-16 00:37 發表
多謝師兄分享個人心得,果晚無房焗住係1樓磨左半粒鐘,真係好難頂
係呀,真係比錢買難受架,熱天仲難頂

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 00:43 發表

謝謝師兄報料。

我都同意,可能小弟以前係呢度曾經搵到個CA /足最好既技C, 所以對呢個場仲念念不忘

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-2-16 00:54 發表

我見CA 有D場寫住技C回流不收入職果D費用 不過好似係FOR SN ONLY
我諗回流技C + 新血,黎緊呢段時候會好多,因為CA好多廠,服務業都做唔住,裁左好多人手出黎

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-2-16 01:05 發表

我諗回流技C + 新血,黎緊呢段時候會好多,因為CA好多廠,服務業都做唔住,裁左好多人手出黎
而家CA 好多間場都有唔夠人手o既問題,真係好多豬八戒 出沒
上面有想法,下面沒辦法!!

引用:
原帖由 新熱血 於 2009-2-16 01:16 發表

而家CA 好多間場都有唔夠人手o既問題,真係好多豬八戒 出沒

遲下一定有改善,不過真係估唔到情人節,無論/足,SN,K場 都有一個現象
多客,少女返工(買假/曠工),原來D女咁重視2.14情人節

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-2-16 01:02 發表

我都同意,可能小弟以前係呢度曾經搵到個CA /足最好既技C, 所以對呢個場仲念念不忘
師兄唔好浸醉系過去
應該展望將來先岩
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 01:21 發表

師兄唔好浸醉系過去
應該展望將來先岩
我都試過CA好多/足場,基本上無論大小都去過,
王根雖然係有好多缺點,但總會發掘到D正野

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-2-16 01:25 發表

我都試過CA好多/足場,基本上無論大小都去過,
王根雖然係有好多缺點,但總會發掘到D正野
c hing 原來先至係真正的黃金戰士~~

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-2-16 00:56 發表

絕對係, 因為王根/足技C,10個之中  (6)豬,(3)人,(1)天使
不過好彩數量搭夠,而且新血多,D女無咁世利,所以依然係小弟主場,最多彈多幾件豬者
我第一次去王甘沐足點中豬(某師兄錦囊), 見佢一入黎好開心笑哂口, 所以我唔好意思彈.
但自從就冇再去王甘做沐足.

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 11:52 發表

我第一次去王甘沐足點中豬(某師兄錦囊), 見佢一入黎好開心笑哂口, 所以我唔好意思彈.
乜果位師兄整個沐"豬"錦囊俾你甘好呀

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 12:22 發表

呢位師兄係我CA啟蒙老師, 後尾先知呢位技師列入錦囊係因玩得放, 並非有樣貌身材

引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 12:22 發表

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 11:52 發表

那個時期,那位錦囊囡囡是王甘浪漫式最紅的技師,服務真係好到加零一 ....
但佢個樣就....55/100    

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 12:31 發表

呢位師兄係我CA啟蒙老師, 後尾先知呢位技師列入錦囊係因玩得放, 並非有樣貌身材   
um~都係2樣平均d好d~
豬女玩得放我覺得似被3女多d

‘um~都係2樣平均d好d~’

絕對同意。但‘似被3女多d’ 不明。

引用:
原帖由 retire07 於 2009-2-16 17:25 發表
‘um~都係2樣平均d好d~’

絕對同意。但‘似被3女多d’ 不明。
強 女女女,明未?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 12:45 發表

那個時期,那位錦囊囡囡是王甘浪漫式最紅的技師,服務真係好到加零一 ....
但佢個樣就....55/100    
引用:
原帖由 快仔王 於 2009-2-16 13:55 發表

um~都係2樣平均d好d~
豬女玩得放我覺得似被3女多d
唔只個樣55/100, 佢身材仲好似肥媽...
講服務佢係好敬業樂業, 令你好開心...但我真係食唔落.
我雖然冇加鐘, 但臨走佢拉低我條褲, 揸住小牛話"好可惜無得同佢玩啊...", 如果加鐘我諗真係會被3女.

我去過找#號,幾好x的.不過初去時也彈過三次

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 17:58 發表

唔只個樣55/100, 佢身材仲好似肥媽...
講服務佢係好敬業樂業, 令你好開心...但我真係食唔落.
我雖然冇加鐘, 但臨走佢拉低我條褲, 揸住小牛話"好可惜無得同佢玩啊...", 如果加鐘我諗真係會被3女.:fun ...
咪住!
你講緊浪漫妹定係沐足果個肥媽? ....我係講緊浪漫妹。

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。