推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

37 12
發新話題

[建議] CA 王根 / 足[溫馨提示]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 18:08 發表

咪住!
你講緊浪漫妹定係沐足果個肥媽? ....我係講緊浪漫妹。
乜你咁唔留心架?

我第一次去王甘沐足點中豬(某師兄錦囊), 見佢一入黎好開心笑哂口, 所以我唔好意思彈.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 10:08 發表

咪住!
你講緊浪漫妹定係沐足果個肥媽? ....我係講緊浪漫妹。
而家個浪漫妹仲係度嗎????

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 18:12 發表

乜你咁唔留心架?

我第一次去王甘沐足點中豬(某師兄錦囊), 見佢一入黎好開心笑哂口, 所以我唔好意思彈.
可憐的牛要侷食豬

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-2-16 18:13 發表

而家個浪漫妹仲係度嗎????
走左九世啦!成幾個月啦!
引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 18:12 發表

乜你咁唔留心架?

呵呵呵,sorry sorry sorry.....睇漏.....

原來你講肥媽!佢啖啖肉,係兩位資深師兄不約而同推介的,我去試了,覺得幾肥膩下,但服務幾好,任你點樣磋圓禁扁都得。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 18:32 發表

走左九世啦!成幾個月啦!

呵呵呵,sorry sorry sorry.....睇漏.....

原來你 ...
唔知係咪我坐SOFA既時候見過果個........
就咁睇肯定比我重1倍以上!!
只可遠觀都要立刻轉移視線
再望耐D可能即刻走佬洗腳都冇MOOD乖乖地返HK呀

引用:
原帖由 aplst178 於 2009-2-16 00:32 發表
而家攪活動,一律頭鐘28,加鐘35,無分事段,優惠做到18號止,優惠卷停用,真係平絕CA!!!
所以呢期好紅,無技C,滿房,服務員唔夠,電視成日壞,冷氣唔夠凍,咩都齊,要幫襯既話建議都係過左18號先好去
不過重點唔係 ...房無廁所,而家天氣又濕又熱,一樓D房行中央空調,有開=無開,又悶又局,結果D蚊勁多
包你按完出黎,D腳腫過豬蹄,所以我都奉勸D朋友千其唔好去一樓,寧願比多5皮上二樓,四樓
師兄明智 出嚟玩莫慳少少錢 最緊要玩得開心 好玩 過引
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-2-16 11:34 發表

c hing 原來先至係真正的黃金戰士~~
當然唔係啦,只原過王根太就腳,唔想走黎走去者

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-2-16 11:34 發表

c hing 原來先至係真正的黃金戰士~~
當然唔係啦,只原過王根太就腳,唔想走黎走去者

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 11:52 發表

但自從就冇再去王甘做沐足.
我都比你一個王根錦囊,除非你係1200,1530入閘,女女係掛頭牌入黎,否則王根輪牌入黎第一件,80%多數可以彈,彈左2-3件之後,佢地部長費時煩會幫你挑D靚既NUM,如果再唔岩再彈,再彈多2-3件都係唔惦,直接話如果黎多件都唔惦就走,唔洗啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-16 12:45 發表

那個時期,那位錦囊囡囡是王甘浪漫式最紅的技師,服務真係好到加零一 ....
但佢個樣就....55/100    

以前王根推拿技C,波推、口出,係分左兩批,波推質數唔洗講啦
口出果批,真係有D,不過可能王根推拿真係減得太多(-40),
好野都走曬,所以口出技C同波推既都係果批,而且質數真係

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-2-16 19:25 發表

師兄明智 出嚟玩莫慳少少錢 最緊要玩得開心 好玩 過引
你比較過之後就覺得果5皮比得好值!

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-16 17:58 發表

唔只個樣55/100, 佢身材仲好似肥媽...
講服務佢係好敬業樂業, 令你好開心...但我真係食唔落.
我雖然冇加鐘, 但臨走佢拉低我條褲, 揸住小牛話"好可惜無得同佢玩啊...", 如果加鐘我諗真係會被3女.:fun ...
睇黎你加鐘的話小cow10成會被玩謝
休閒是對生命的一種反思及再恢復

37 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。