推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

豆室天地寬

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-9 14:28 發表

咁唔怪得知我d "so"咁長, 仲比人話輕浮啦
你d show

相關搜索目錄:

『Oh, Man,男人冇所謂,其實就越有所謂』

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-9 14:29 發表

有競爭至有進步嘛
保保可能鍾意原地踏步呢?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-9 17:57 發表

原地踏步可以觀察到四方八面的消息
咁有d咩好消息?

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-3-10 11:57 發表
㳟喜豆钉仔諵j成人,可以有自己的独立房V了
多謝老豬大哥!
係呀,有自己的獨立房間最好,
鍾意做乜都得!

引用:
原帖由 茶水站總管 於 2009-3-10 15:45 發表

我d show 無人睇, 摺左好耐啦  
點解無人通知我睇?

相關搜索目錄:

test

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-17 14:29 發表

咁多靚靚字體
保保

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-3-20 13:12 發表
郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么
老豬

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-20 17:19 發表

郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么 X 2 + 好事  =

郜茞幘过来看看豆钉这小屁孩在干什么好事!
bill sir sir,晚上好

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-21 00:27 發表

豆釘仔,清晨好! (此「清晨」乃天文台長去年最初所定義的「清晨」
但呢度係豆室喎,要用返豆仔字典解先有用bor

嘻嘻,個日忍唔住口,
食左h-z品牌雪糕,
又飲左moca
雖然我唔飲咖啡,
都飲左一杯

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 billchan 於 2009-3-28 01:58 發表

個晚有無眼光光埻礸菃r?
冇喎!
不過唔記得左係咪出奇地好

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-28 11:43 發表

邊晚邊晚
邊晚?我下次眼光光時話你知

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-3-29 13:43 發表

你眼光光, 我請你飲豬肉湯
保保請我飲湯

引用:
原帖由 billchan 於 2009-4-1 11:31 發表

下次再飲一杯做實驗!
呢d野係唔可以亂試

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-1 13:37 發表

咪野可以亂試
咁又唔知,你試下咪知囉

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2009-4-8 13:02 發表
豆钉仔,老u大哥又来探你了。

(您的請求來路不正確或驗證字串不符,無法提交。如果您安裝了某種默認屏蔽來路信息的個人防火牆軟件(如 Norton Internet Security),請設置其不要禁止來路信息後 ...
老豬 ))))))

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-11 10:21 發表

保保有咩望?

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-12 10:42 發表

就係想望下有咩望
冇希望就冇失望

引用:
原帖由 whyte168 於 2009-4-15 16:01 發表
哈哈...幾日都無人行過呀!!
有冇行過太平道

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-17 11:27 發表

太平道有冇太平山個好行
兩個地方你都行過嗎?

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2009-4-18 00:30 發表

行過, 有咩介紹  
點解我冇見過你既

有正野囉

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-18 14:11 發表

個個老襯一模一樣
定係同一個人黎GA

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-28 10:34 發表

我係老版
你係小年版
我以為你講你係老板,
總管係你少年版

引用:
原帖由 唔易做 於 2009-4-28 10:36 發表

一個人唔夠熱鬧架
要加埋你先夠熱鬧

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。