推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

38 12
發新話題

[原創] 罐頭QQ女, 放唔放生?

罐頭QQ女, 放唔放生?

小弟最近溝到件深圳qq女, 19才, 樣唔錯, 身材唔知, 不過著住衫睇落都ok。佢話自己之前未拍過拖, 如果係真, 即係罐頭。其實呢件qq女溝來不易, 識左佢3個月, 同佢食過一次飯, 睇完戲就送佢返屋企, 大家都好正經的, 可能甘樣佢覺得我個人唔錯, 之後我日日向佢落藥, 結果佢前幾日叫我帶佢去大梅沙玩2日, 共渡周末。
大家都知啦, 一男一女過夜, 都預左有物野事發生啦, 呵呵
好多出來和qq女玩的兄弟, 都話如果對方是罐頭, 會放生佢, 究竟係唔係真呢?
甘辛苦先溝到佢, 放生好似好可惜噃。
大家發表下意見啦。

想想自己收尾果幾年啦

If she is willing, why not?

引用:
原帖由 tt234 於 2009-2-25 21:41 發表
想想自己收尾果幾年啦
師兄E句野幾精警,如果係趙完鬆,就無胃開人罐頭喇

................

why not? if she love to.

都唔知係咪真,開左先知係堅定流!c-hing一於去馬!依家乜野年代先得架,收尾果2年?話唔定出街一塊磚頭跌落黎就搞掂左添,總之人地肯咪得啦!

thx for sharing

放生?????????? are you kidding??

引用:
原帖由 tt234 於 2009-2-25 21:41 發表

想想自己收尾果幾年啦
只要唔係扼西吊,又使乜講到收尾果幾年咁嚴重?!同登
男女極落之癲,也不過是各取所需而已。
日日做到無停手,總有收獲的時候!!!

同疑似罐頭qq女去左大梅沙玩2日, 點解我話疑似? 因為我沒有真正驗證過佢的罐頭是否真的。
前晚我運用盡十成功力, 不停出招, 最後在零晨4點將佢全身所有附件清除盡。小弟弟已在佢個西門口拷門, 但她問我可不可以專重她不要進去, 還說她是喜歡我的, 遲早都會給我。她既然甘講, 我也沒有再進一步, 只是在佢個門口"磨豆腐"磨爆為止。
當時, 我覺得佢係真罐頭的可能性很高, 因為小弟弟在佢個門口"磨豆腐", 磨來磨去都感覺唔到有條隧道, 只係覺得有個凹位。當然,所有女孩, 都一定有隧道, 可能因為罐頭的隧道比較窄, 感覺像個凹位而已。
呢道可能有兄弟會笑我傻仔, 放生佢, 但係我覺得出來玩, 要玩得有d品, 大家都係求開心啫, 所以第一大原則是大家相方同意。如果只係為吊西而吊西, 不如去sn底k。
玩qq女係講feel, 既然佢甘要求, 我都唔想強人所難。我都成功同佢玩到光豬陪訓, 又出左野, 都攞哂彩啦! 留有餘地, 下次先開佢的罐頭啦。
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-3-3 14:31
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-3-3 14:31
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-3-3 14:31

Never look back and no regret

[quote]原帖由 sl886 於 2009-3-3 00:32 發表
同疑似罐頭qq女去左大梅沙玩2日, 點解我話疑似? 因為我沒有真正驗證過佢的罐頭是否真的。
前晚我運用盡十成功力, 不停出招, 最後在零晨4點將佢全身所有附件清除盡。小弟弟已在佢個西門口拷門, 但她問我可不可以專重 ... [/quote

既然佢都鍾意你,遲早都係會俾你,唯有等師兄下轉的分享喇

thanks for sharing !!

Bro, 系我角度嚟講, 有女唔食, 罪大惡極.
不過睇完你篇報告後, 可能會得罪你講句, 你算是qq新手吧.
大多數小上內地和剛玩qq的bro都會有以上情況, 去到門口, 但仍被拒于門外.
系我角度嚟睇, 條女叫得你出去玩過夜, 系心理上已有七成準備同你發生關係, 至于去到門口都唔比你入, 系怕你食咗佢之後就失踪(這個是我慣性動作).
以我玩了五年qq, 系qq上d女多數都精甩尾. 同埋內地女仔比香港女仔的思想開放. 只要你哄得佢開心, 佢物都比你.

不過睇完你篇報告後, 可能會得罪你講句, 你算是qq新手吧.
大多數小上內地和剛玩qq的bro都會有以上情況, 去到門口, 但仍被拒于門外.
系我角度嚟睇, 條女叫得你出去玩過夜, 系心理上已有七成準備同你發生關係, 至于去到門口都唔比你入, 系怕你食咗佢之後就失踪(這個是我慣性動作).
以我玩了五年qq, 系qq上d女多數都精甩尾. 同埋內地女仔比香港女仔的思想�

引用:
原帖由 arthurinfo 於 2009-3-10 09:16 發表
系我角度嚟睇, 條女叫得 ...
Bro, 講得好啱, 有女唔食, 罪大惡極。
不過, 在呢個論壇的兄弟, 絕大部份都是"經驗豐富", 要吊西有很多途徑; 對我來說, qq女唔肯我一向都唔強迫。
我在香港有隻老虎, 一星期要交貨兩次, 其實我的對qq女的吊西需要唔係好大, 不竟已不是20多歲的小伙子了。
qq女就算比你吊, 大部分都是死魚, 邊夠sn咁主動! 所以為求吊西, 不如去sn, 好玩兼沒有手尾。
我同qq女玩的時候, 真係當佢地係女朋友咁對待, 攬下錫下搞下, 有得吊就最好, 沒得吊就下次。以我有限經驗, 第一次出街能入洞的機會率是85%, 剩下15%第2次見面就可以入洞, 從未試過要去到第3次。我昨天又約佢下星期六去珠海玩, 我問佢怕唔怕我開佢罐頭, 佢話唔怕, 只係話仲未係時候, 但仍然說好想和我去玩, 我話要抱著佢訓覺(上次都已經光豬陪訓), 佢話ok, 咁咪即係暗示今次佢唔會反抗我入洞啦!

回復 19# 的帖子

期待下文, 祝成功入洞

回復 19# 的帖子

Bro, 咁就等你最新報告.

岩岩同疑似罐頭qq女去左珠海玩完番來。原來呢個qq女真係未經人道,昨晚才是她的第一次。其實整個過程都無物好報告,故事好簡單,沒有翻天覆地的情節。我們到步check in後就出去玩,一路只是拖拖手和簡單的身體接觸。
       晚上10點回來,由於有上次的經驗,我很容易就解除哂佢身上的盔甲。我說今次不會放過她,她說太快了,心理上未能適應,我說不用怕。我用小弟弟"磨豆腐"磨到佢濕哂,正在進入的時候,她說很痛,於是就我先停了下來,準備暫時退兵之後再入,點知係呢個時候,竟然走火,真係老貓燒鬚。由於未完成任務,我繼續組織攻勢,都係"磨豆腐"再淺淺進入,她話痛就我停了下來。如是者拉鋸左好耐,到直零晨4 點,我在她沒有說很痛的情況下,終於直搗黃龍。小弟弟出番來後,我幫佢清理,紙巾上有d血,大概鎅損手指甘多。清理乾淨再訓番上床,佢同我講,我已經係佢老公,要我好好對佢。
      今日早上同佢飲早茶,再同佢裝裝身,買左條牛仔褲和一對鞋比佢,佢好開心。話仲遲D要來香港找我,我話ok。之後送左佢上巴士,我就返來香港,心情好像若有所失。唔知道呢種是唔是"沉船"的感覺?

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-3-24 01:27
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-3-24 01:27
  • 筆突 金錢 +20 用心分享 2009-3-24 01:27

又攪諚一女,勁!

引用:
原帖由 sl886 於 2009-3-22 16:19 發表
岩岩同疑似罐頭qq女去左珠海玩完番來。原來呢個qq女真係未經人道,昨晚才是她的第一次。其實整個過程都無物好報告,故事好簡單,沒有翻天覆地的情節。我們到步check in後就出去玩,一路只是拖拖手和簡單的身體接觸。 ...
你無講自已有老婆
唉, 你打算玩自動消失?
咁玩會有報應的

唉, 物質上滿足下佢啦

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。