推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

38 12
發新話題

[原創] 罐頭QQ女, 放唔放生?

thats a bit......

開包 好野 帥兄唔洗怕沉船 食多幾次就走人

引用:
原帖由 sl886 於 2009-3-22 08:19 發表
岩岩同疑似罐頭qq女去左珠海玩完番來。原來呢個qq女真係未經人道,昨晚才是她的第一次。其實整個過程都無物好報告,故事好簡單,沒有翻天覆地的情節。我們到步check in後就出去玩,一路只是拖拖手和簡單的身體接觸。 ...
之前見C兄話唔一定要入洞, 玩女友 feel 唔免強, 都好敬重C兄!
但見C兄成功破處後, QQ女似乎要同C兄玩 鐵達尼 TITANIC  "You jump I jump",
而睇o黎C兄會玩趙完鬆了, 結果真係有D遺憾 !         
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-5 16:11 發表

之前見C兄話唔一定要入洞, 玩女友 feel 唔免強, 都好敬重C兄!
但見C兄成功破處後, QQ女似乎要同C兄玩 鐵達尼 TITANIC  "You jump I jump",
而睇o黎C兄會玩趙完鬆了, 結果真係有D遺憾 !         :non ...
其實在呢個forum出來同qq女玩的師兄, 都唔會同qq女來玩真感情啦。始終唔會做人世!
我之前食過, 仍然保持聯絡的qq女仲有5個, 如果我有時間, 可以隨時去番食。點解? 因為我玩qq女好少玩趙完鬆, 大家開心完仍然是朋友呢!

引用:
原帖由 sl886 於 2009-4-6 03:03 發表

其實在呢個forum出來同qq女玩的師兄, 都唔會同qq女來玩真感情啦。始終唔會做人世!
我之前食過, 仍然保持聯絡的qq女仲有5個, 如果我有時間, 可以隨時去番食。點解? 因為我玩qq女好少玩趙完鬆, 大家開心完仍然是朋 ...
但如果呢個罐頭QQ女玩痴心黐身膏藥, C兄會點應付先?
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

有得食吾食’罪大惡極

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-6 23:13 發表

但如果呢個罐頭QQ女玩痴心黐身膏藥, C兄會點應付先?
其實C兄呢個問題 applicable to 所有qq女。qq女唔係雞, 佢同你出來玩都主要係玩feel, 唔係為錢(起碼唔係純粹為錢)。既然有 feel, qq女同你high完之後, 無論佢係唔係罐頭, 都有可能玩痴心黐身膏藥。
點應付? 唔知啊, 見招拆招 ... 不過, 我食過廿幾個qq女, 基本上我唔玩失蹤, 大家好來好去。
其實qq女真係好開放, 你唔開佢罐頭唔等於佢會留番等結婚, 你唔食大把大陸仔等住食!
如果C兄係我, 同個罐頭qq女去過夜, 你又會點做? ... 放唔放生?

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 sl886 於 2009-4-8 07:39 發表

其實C兄呢個問題 applicable to 所有qq女。qq女唔係雞, 佢同你出來玩都主要係玩feel, 唔係為錢(起碼唔係純粹為錢)。既然有 feel, qq女同你high完之後, 無論佢係唔係罐頭, 都有可能玩痴心黐身膏藥。
點應付? 唔知 ......

如果C兄係我, 同個罐頭qq女去過夜, 你又會點做? ... 放唔放生?
如果俾著我, 我就會放生佢, 因為我根本就唔想亦唔鍾意食處女,
因為我不嬲覺得做愛要大家 happy, 我唔想傷害人令到對方痛楚,
所以我從來唔想食人隻豬, 我寧願搵D有經驗, 喜歡享受的女士!

放年唔少.............師兄

帶女入房.食完先講

有食唔食罪大惡極

我就放生了一个,因我是出來玩不做人世
現在的她巳结婚生仔,多么感激我當時對她說真話!

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。