推介:| 汽車配件 | 汽車維修 | 汽車雜誌 | 汽車保安 | 汽車音響 | 汽車代理 | 駕駛學院 | 汽車維修 | 洗車服務 | 電單車 | 二手車 |

44 12
發新話題

[原創] 藍燈s2000

引用:
原帖由 Japan 於 2009-3-23 12:01 發表
細車好難有霸氣的~~~~
Elise 呢

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-3-23 18:31 發表

Elise 呢
都一般啦
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 Japan 於 2009-3-23 18:55 發表
都一般啦
咁 你 架 206cc 呢

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-3-23 20:57 發表

206cc 直頭無
    百變BB淑女  

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-3-23 20:57 發表

喪打z 呢
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-3-24 11:53 發表

喪打z 呢
喪打好有霸氣架~~ 好大架下架~

引用:
原帖由 小哈 於 2009-3-25 08:38 發表
喪打好有霸氣架~~ 好大架下架~
佢 同 430s 一 樣 車 重 同 大 細 唔 成 正 比

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-3-26 15:50 發表

佢 同 430s 一 樣 車 重 同 大 細 唔 成 正 比
喪打大隻過5仔少少之麻
this is a public forum. not your own dog house, don't wowo anywhere.

都OK型 ···

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-3-26 16:08 發表
喪打大隻過5仔少少之麻
講 你 未 必 信 落 去 SPS 對 下 邊 有 咁 細

Pagani Zonda F 4,435×2,055×1,141mm

MX5 NA6CE 3,955×1,675×1,235mm

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-3-26 16:28 發表

講 你 未 必 信 落 去 SPS 對 下 邊 有 咁 細

Pagani Zonda F 4,435×2,055×1,141mm

MX5 NA6CE 3,955×1,675×1,235mm
咁都係當大少少架咋

WUT A RICER.....PPL WILL LAUGH AT U IF U RELI DO THAT TO U S2000...=.=

回復 38# 的帖子明?

5明????

引用:
原帖由 joejoeyip 於 2009-4-8 13:52 發表
5明????
唔知咩文, 應該唔係港式英文

引用:
原帖由 百鬼夜行 於 2009-4-8 15:22 發表
唔知咩文, 應該唔係港式英文
似 係 ICQ 文 我 都 冇 睇 好 多 年
"WUT A RICER.....PPL WILL LAUGH AT U IF U RELI DO THAT TO U S2000...=.="
大 約 係
"What a ricer..... People will laugh at you if you really do that to your S2000 "

"Ricer" 係 美 國 用 語 多 指 D 唔 識 改 車 既 初 哥, 主 要 改 樣 為 主, 重 知 就 係 要 睇 落 好 似 好 勁 有 聲 冇 畫 果 D 啦
教 多 一 個 "JDM" 係 指 改 車 既 亞 洲 人, 係 指 內 外 雙 修 果 D, 由 其 係 勁 改 engine 果 D

不 過 我 估 佢 都 係 玩 下 唔 係 真 係 吋 joejoeyip

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-4-8 17:56 發表

"WUT A RICER.....PPL WILL LAUGH AT U IF U RELI DO THAT TO U S2000...=.="
大 約 係
"What a ricer..... People will laugh at you if you really do that to your S200 ...

引用:
原帖由 Jeff9394 於 2009-4-8 17:56 發表

大 約 係
"What a ricer..... People will laugh at you if you really do that to your S200 ...
社長... 你好叻呀!!!!!

引用:
原帖由 allure 於 2009-4-9 21:58 發表
社長... 你好叻呀!!!!!
ricer 呢 個 字 我 都 係 問 人 先 識
我 讀 書 果 時 好 似 未 有 呢 個 美 國 俚 語

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。