推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

130 123456
發新話題

[原創] 她能滿足鐘意攝影的我(橫瀝篇)

她能滿足鐘意攝影的我(橫瀝篇)

前言
從數碼單反機面世以黎,攝影再唔係咩敗家既玩意,加埋有攝影既手機功能越出越多,大加睇報告又點會唔爽,圖文並茂比比皆是。

正文
當時我亦比數碼機吸引,立心獵女之餘都要影低好野,但如何實踐確係一大頭痛問題,好多囡囡唔比影呢個係最多巴打遇到既問題,但世風日下世界上每樣野都有一個價,當然我唔會為左滿足小小欲望而去屈服於高價錢之下啦,因此當時我以此為目標不自願被攝者我絕不勉強,所以我貼得出黎既照片絕對唔係偷拍或者囉人野當係自己野!

某年某月某日巡例又去到主場倉果度買菜,呢個倉都幫襯好耐下倉主都好了解我地口味時常盡量配合,例如有師兄毒愛後庭既呢類倉倉主都會盡量滿足,其時當然我會同倉主相量我要拍照既要求,結果倉主叫我自己私下同囡囡解決,最後就搵到一個笑容常掛既囡囡,心諗,岩晒有幼齒feel天真無邪氣,掂啦就呢個!帶返房之後當然要辦色鑑貌出盡口甜舌滑之能,幸好囡囡都係順德之人最後就答應我寫真之要求囉

同常平倉價有20-30人仔價既差距兼滿足埋生理(包夜3Q)同為心理(拍寫真)之要求,夫復何求呢?此乃打JJ同推油所不能滿足的慾望都能滿足上,我不禁熱愛我地祖國熱愛唔放飛機既倉囡!

後記
大家睇落好似覺得好順利,其實當中都遇到好多拒絕,不過宗旨都係一句『勉強冇幸褔』,但當你完成到自己心願就會好有滿足感,大家要知道莫講話係香港有條女除晒比你影比你仆難,其實係大陸都唔容易,不過大陸就係充滿無限可能有待諸君發掘。
P.S.如果反應好或要求多既話會再巧慮貼埋其它此囡囡照片於成人貼圖區之內。謝謝收看。

相關搜索目錄: 手機
本帖最近評分記錄
  • ke6300g 體力 +30 原創內容 2009-3-10 14:41
  • ke6300g 威望 +30 原創內容 2009-3-10 14:41
  • ke6300g 金錢 +30 原創內容 2009-3-10 14:41

多謝報告!
各有各喜好。不過在我而言,喱個唔夠苗條!

引用:
原帖由 rhythmking 於 2009-3-9 20:47 發表
前言
從數碼單反機面世以黎,攝影再唔係咩敗家既玩意,加埋有攝影既手機功能越出越多,大加睇報告又點會唔爽,圖文並茂比比皆是。

正文
當時我亦比數碼機吸引,立心獵女之餘都要影低好野,但如何實踐確係一大頭 ...
有肉地好吖。。。啱我哩D。。年紀大眼唔好的人

太細0既野我睇唔到。。。

相關搜索目錄: 手機

我都好想同女女影相,大多數都唔會肯。

引用:
原帖由 just4fun 於 2009-3-9 21:03 發表
多謝報告!
各有各喜好。不過在我而言,喱個唔夠苗條!
我當時都係咁諗,但欲速則不達,何不當做練習 試下先無壞何況技術都有待改進呢!以前有幾個台灣網上識既炮友都有拍寫真嗜好,佢地玩得重顛,玩3/4P互拍添真係值得學習架!

thank you very much.

引用:
原帖由 carlo811 於 2009-3-9 20:52 發表 good ar...support, 肥左小小....
諗住練習用係咁啦收貨了!將來熟練左先千挑萬選都未遲。

引用:
原帖由 骨王 於 2009-3-9 21:56 發表
我都好想同女女影相,大多數都唔會肯。
講樣野你知,要人落搭當然要自己付擔得起同對方鐘意,原來去食麥當勞都可以係殺手簡黎架!哈哈哈哈!

引用:
原帖由 fly2006 於 2009-3-9 22:15 發表
咁行既?指邊方面呀師兄?

wow!!正!!
baby face i like it!!

C Hing Please PM where?I visit

就咁出聲真係碰釘多過食飯架

good! my cup of tea!
thanks for sharing

Too fat !!!!

感謝你的分享~~難得一見的熟女

好欣賞c兄呢種尊重囡囡既心態!

其實囡囡交易係不包括被拍攝,而且多數女孩都唔想被留影,o向對方同意情況下影相絕對係君子行為!

過夜洗費總共唔知要幾多呢

睇落幾好似地

thanks for sharing

有肉地好吖

I think she is acceptable since my number one priority is big ball.  Thanks for sharing

130 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。