推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

我尼度無掩無禁飯堂, 任入任出任任吹任抄任睇任目及,不限原創轉載翻炒引用,歡迎到訪分享報導發問更正澄清申訴發洩消氣(不過申訴我唔會跟進,攬住互相安慰啦).

好呀,有得一齊分享同討論啦,多謝貓兄

下星期我有時間,就會mark 15黎試,試完會出報告

不過15係早更,我唔知中更既時候mark唔mark到佢,唔知道有無師兄試過12點幾打去,之後mark4:00pm既呢?

好! 就用依條做主題目啦!
我果條由得佢沉吧!

咁做係得架, 但係好難校正4點俾你入房, 佢地大概會預大約time slot俾你,
咁你臨出發例如3點半打去再問幾時available得lor.

但有乜差池唔好返尼嘛我.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 01:42 PM 發表
咁就係得架, 但係好難校正4點俾你入房, 佢地大概會預大約time slot俾你,
咁你臨出發例如3點半打去再問幾時available得lor.
明白晒,原來服務咁好,怪不得咁多人都mark晒囡囡先上去啦

另外,東湖D服務我都覺得幾好,肯幫我掛衫,出黎又問我覺得個囡囡掂唔掂,令我比貼士都覺得抵比

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-13 01:39 PM 發表
好! 就用依條做主題目啦!
我果條由得佢沉吧!
無所謂, e 十 係 21 世紀, 講求diversity,
落飯堂開餐就無掩雞龍事無忌彈唔抹咀,
入班房上堂就先攝好件衫要求come in
(驚D牛高班大既「無間」威龍入左去).

不過要尊重巴打係班房課堂紀錄, 我地落堂就唔
係飯堂展出.  

'肯幫我掛衫,出黎又問我覺得個囡囡掂唔掂'

diu!!!日更果兩條友早已無對我咁做,
係唔係因為我越來越只俾十草?

信兄, 你又取消權限? 等我以為你繼續keep住唔俾D
逃學威龍入去tim......

求其抄翻最近果件

中更119 : 完全投入忘我的partner

最近做過了中更119,
先翻看唯我兄在winning11的報告:

發表於: 星期日 四月 23, 2006 11:47 am

新o黎o左個119,唔知大家有冇試過呢?
我尋日有幸一試,關於119,如下:
相頭:70分,五官都比較細
籍貫:估唔到...新彊
芳齡:25歲(又係譚校長?都唔知係唔係)
骨技:40分(唉~做o左兩個禮拜,之前做卡啦OK,又未學過師)
身高:159cm(五尺三寸左右)
硬件:90分,魔鬼身材,一流!但感覺上係假波,不過手感都好好
軟件:90分,前戲交足貨,口技十分唔錯,全程自動波
後記,佢同我講佢o既身世,都幾慘,佢o向珠海1年,澳門1年,
香港半年,所以廣東話都唔錯。佢鍾意過澳門賭玩百家樂(賣身都唔掂啦),
可能我個樣比較討好,成日都得到好多額外優惠(嘻嘻),
其他o野就等兄弟們去自己發掘o羅....佢好似係中班o架!'

好,輪到我:

本來我諗住119個樣唔突出, 我一直放係次選,
但最近留意到佢雖返中更,踩到半夜都仲有fans mark佢,
網友私下向我讚她(甚麼要人過三關),主任們也讚她招呼好掂,
終於一試.
佢返下午三四點.樣化妝了可補不足,頭髮薄長但不算靚,
整體我會俾到75分.
係廿四五歲既xinjiang人.
初時不太健談,傾落都有野傾.
開背不久就話推油,
推油不久就去掛巾巾
可見佢自知手骨有限,
第一拍亦懶懶.  
(要真係好好dup既就唔好搵佢喇 )
同易拎,十仔一樣,背脊俟你,大髀坐你,
要你幫佢拉開條bra繩,不過係bikini top, 拉繩易過解扣.
卸下身上物,只剩T-back, 就用下邊隔住條幼幼既T磨你,
跟住就其它的口舌挑逗----我諗尼D就係佢所謂兩關
不過我唔俾佢出甚麼第三關了,反客為主,
攪到佢水長流(咦,我係果日佢第二個客,都仲咁好水? )
以致初時會淺車,你幻想自己係AV男咁去撻著佢後,可深深共駛.
雖然skip了唱K, 但兩人完全徹底投入忘我激烈轟烈,
119真情流露,長途賽不欲叫停,仿彿做死罷就
而我就再度玩埋牆邊直立式了.
(以上人之所謂「球迷奇遇」、「誇張失實」,恐非其所能領會. )
119完事後愛梳洗得干干淨淨才返房,所以提早入第二拍也有好處.
返來擔住.......支事後沙龍,也讓我嘆一口,
她告訴我之前第一個客她替他唱K, 他就失守收工.  
咁119佢個「第三關」都幾奸喎.
好在我沒讓她來第三關,否則我雖不至會失守
但入戲肉後恐怕不會比原來持久得咁耐了.
(也難怪輪到我, 佢仲會細水流流了,因之前一日她放了假)
第三拍傾了幾句,又再倒在床上相擁,
叫我以後只同她一個做,做其情夫  
(咁我諗佢係東湖返左四個月都識左唔少情夫了 ),
夠鐘送我出房,大家攬住轉個圈,親親,道別.

總結, 119後生妹,樣可接受但不算靚,
真係魔鬼身材但我覺得並非假貨,
手骨麻麻兼會偷步
但第二拍可以是極令人難忘的sp.
果晚在家臨訓前,
想起佢女上拗腰的姿態,
和她在深深處合體,節節相擊
都偷哂柴.
119返下午三四點,但會留到半夜四點,
因到半夜佢會瞌下,打下牌,所以客人
半夜十二點後上到去開佢
o唔難mark到佢
但之前好多時直落booked.

在休息室,又聽到主任講起另一狂野而slim型囡囡 no. 9X,
但我現在接著是想找一個有116 + 119 feel的
而又靚過佢地的.
貪心.

相關搜索目錄: 化妝

其實個所謂顛放既9X我之後都試過
但我唔覺佢係顛
我覺得佢係亂....粗.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 02:07 PM 發表
'肯幫我掛衫,出黎又問我覺得個囡囡掂唔掂'

diu!!!日更果兩條友早已無對我咁做,
係唔係因為我越來越只俾十草?
我都係比$10算架啦

我係飯堂係食肉唔係食素, 任一囡囡就算honey都好難會不斷翻食(除左小老婆仔5次),食過既而家味道有變好難肯定. 點囡numbers只作參考, 歡迎巴打提供貴榜參詳.

早: 87, 136, 20, 92, 97, 38, 26, 15, 77

中: 119, 32, 50, 88

夜: 10, 116, 21, 78, 6, 123, 1, 130, 133

近日新人:
早更陀地18, 唯我兄大讚, 但另一方面...........
      外省 33, 只聽WW及Mg提及, 暫無深入材料.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 02:17 PM 發表
其實個所謂顛放既9X我之後都試過
但我唔覺佢係顛
我覺得佢係亂....粗.....
可唔可以形容下個外表係點既呢? 另外9X即係幾多?

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-13 02:45 PM 發表

我都係比$10算架啦
下次同你一齊去, 睇下佢地係米厚此薄彼! :@

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 03:24 PM 發表

下次同你一齊去, 睇下佢地係米厚此薄彼! :@
唔關事既,果次係我第一次去,佢都未見過我,當然好服侍啦,佢搏我會比多D tips麻

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-13 02:46 PM 發表

可唔可以形容下個外表係點既呢? 另外9X即係幾多?
即係我係果邊提過果個lor.
你仲話會做佢同15.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 03:35 PM 發表

即係我係果過果個lor.
你仲話會做佢同15.
咁我知邊個啦

免喇...............

等我又黎報個到先!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

趁貓兄未詐形 補飛先  
樂駝報到!!!!  

喂係米都唔會詐你型喎
你都無乜興趣間場
不過你入到尼梗歡迎你. ^^

可能係東湖開PARTY將會夢境成真!

如何開?

引用:
Originally posted by 白貓兒 at 2006-8-14 19:53
喂係米都唔會詐你型喎
你都無乜興趣間場
不過你入到尼梗歡迎你. ^^
聞都d酸味
邊個話我無興趣 你係唔係想講我唔係男人:@

甚麼酸味?
浴涼間尿味?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。