推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 king8619 於 2006-8-29 09:12 AM 發表
72冇做了
72?????無乜人品題過既?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-29 10:08 AM 發表

我反面覺得, 你對囡囡禮禮貌貌, 俾囡囡一個幾好既印象, 大家黎第二部份都會開心D啦! 況且, 更它馴i能有增值服務添呀!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 07:02 PM 發表
今日在走廊見到18的少女look! ^^
await your report!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

回復 #227 gerrard1208 的帖子

Thanks, brother!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-29 10:08 AM 發表

我反面覺得, 你對囡囡禮禮貌貌, 俾囡囡一個幾好既印象, 大家黎第二部份都會開心D啦! 況且, 更它馴i能有增值服務添呀!!
我自己平時已經充滿笑容,對住囡囡,我更加會客氣同埋有禮貌,可能有增值服務喎 ccc ^o^

我係戴眼鏡人士,所以一去到part2,自然要叫囡囡比返副眼鏡我,我次次都會講"唔該晒",個囡囡仲話唔洗咁客氣啦,我真係覺得你點對人,人點對你,大家開心咪幾好

我個朋友話98好得有冇大大可說說

這幾日終於試了
18 -陀地 ,22-3歲,樣OK ,身材OK ,骨0K ,招呼OK ....有哨牙,幾得意 (值回票價)

20 -北記 ,24-5歲,樣正 ,身材OK ,骨OK ,招呼強 ....冇話可說 ($800都比)

87 -北記 ,26-7歲,樣好 ,身材OK ,骨OK ,招呼好 ....溫柔體貼 ($700都比)

77 -北記 ,3X歲,樣OK ,身材好 ,骨OK ,招呼OK ....一個字 - 急 ,兩拍完晒都未叫加鐘 (最好就回番一舊水比我啦)

引用:
原帖由 htcw 於 2006-8-30 01:06 發表
這幾日終於試了
18 -陀地 ,22-3歲,樣OK ,身材OK ,骨0K ,招呼OK ....有哨牙,幾得意 (值回票價)

20 -北記 ,24-5歲,樣正 ,身材OK ,骨OK ,招呼強 ....冇話可說 ($800都比)

87 -北記 ,26-7歲,樣好 ,身材OK ,骨OK ,招呼好 ....溫柔體貼 ($700都比)

77 -北記 ,3X歲,樣OK ,身材好 ,骨OK ,招呼OK ....一個字 - 急 ,兩拍完晒都未叫加鐘 (最好就回番一舊水比我啦)  
你最後括號的....好攪笑!  

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-8-29 10:08 AM 發表

72?????無乜人品題過既?
我提過, 無品過, 佢只做了短短日子

引用:
原帖由 king8619 於 2006-8-29 10:45 AM 發表
我個朋友話98好得有冇大大可說說
WW話佢好, 但輝仔做過就話一般,
下次我再問下third opinion先. ^^

77以我聽回來,其實也是2X, 基本上我今年六月第一次做佢
都覺得佢幾靚, 不過其實佢究竟知唔知自己有咩唔掂呢?
唉! ^^

我經驗,87其實招呼還可以強過20, 不過87始終下盤有少少fat, 對坐式無咁靈活
不過佢係我在東記的one of my early
loves, 不過無探成三四個月了, 呵呵.

我上面報告過的21, 又..................轉左第度.....^^

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-29 10:10 AM 發表

await your report!
但我短期內除左remark外, 應暫不會試其他未做過的了.
因最近試了三個囡,都覺一般,始終無以前做過的咁好feel,
唔想咁快又交新學費!

不過夜更的新78, 眾職員都話後生靚, 仍在我waiting to-do list.

反而近日又去翻朗豪, 又得到一些info, 請往我朗豪thread一看!

還有, 我要再為自己又開拓多一條水!
所以得到一些info令我有信心上去, 我昨日就去了另一間場,

嘩, 條囡個樣掂, 比東記紅牌仲正D,
並且我識得以前東記一位23才妹妹亦去左果度
果度埋單用埋coupon都係六百蚊唔洗!
所以我要撥多幾個quota去果度, 尼緊少D去東記
夠料我會返尼開thread報導,
東記遊玩分享,
靠你地啦!!

hahahahaha!!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-30 07:57 AM 發表

但我短期內除左remark外, 應暫不會試其他未做過的了.
因最近試了三個囡,都覺一般,始終無以前做過的咁好feel,
唔想咁快又交新學費!

不過夜更的新78, 眾職員都話後生靚, 仍在我waiting to-do list.

反而 ...
多謝貓兄既報告!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

轉貼自 779394 兄既報告:

位兄弟,779394

今日得閒,一放工就立刻飛奔去我既至愛,新X大廈既東X飯館!HeHe!

入到去都係指定動作啦,跟手入休息室,肥婆經理/部長馬上過尼問要咩女!睇一睇牌,依?
#*得閒哦,因上次試過一次都味有機會再會一會佢,馬上拿出中指.................點佢!

入到去房,佢一見到我,就話,"咩你咁X耐唔尼呀,好X耐冇見啦". 哇!真系冇見咁耐,咁粗....口既?

跟住骨都冇按,就馬上決戰,佢手口並用,由上至下,都俾佢過,頂佢個肺,重咬我添!我小呀,馬上強力抽插,佢重猛叫老公,老公...........Oh!!!

過了十分鐘到就完事,大家kiss 下,抱下,先剛剛完第一part. 唉!冇理由咁快就走人呀!跟住抱下kiss下,小弟弟又向#*至敬,又尼過!WOOOOOOOOOO, Happy!我講我細佬!

終於都夠鐘,我出到去休息室,條肥婆經理/部長眼超超,因為........................

我成頭大汗!!!

希望各位兄弟喜歡報告!!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-30 07:57 AM 發表

還有, 我要再為自己又開拓多一條水!
所以得到一些info令我有信心上去, 我昨日就去了另一間場,

嘩, 條囡個樣掂, 比東記紅牌仲正D,
並且我識得以前東記一位23才妹妹亦去左果度
果度埋單用埋coupon都係六百蚊唔洗!
.
邊一間先?  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #241 AkiraYuki 的帖子

AY兄做野真快

回復 #243 gerrard1208 的帖子

我也認同 老槍兄 及東寶兄之意見!!

因為太多同一的標題只會扼殺其他巴打出其他桑拿報告的空間, 二來同一條主題大家番看也會易一些!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #244 AkiraYuki 的帖子

AGREE

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-30 03:47 AM 發表

邊一間先?  
係囉,我都想知

thanks brother and hope more new place and information !

總之我由下個月起要殺多幾條出精路出來!

hahahaha!!!!!

THANKS INFORMATION

今日上去試左77,樣唔錯fit 身裁唔肥,大波起碼有34b 或c
我覺得佢有d似姑姑(小龍女),可能對眼又係有d 向埋生,
但有唔係斗雞,唔知貓兄覺唔覺,整體方面,招呼比較懶d,
好快就推完背,入戲肉有吹,埋牙時反應唔係太大,
如果鐘意大波索女既 brother,可以一試!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。