推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

回復 #250 benben11 的帖子

thanks your information!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

就係懶D果樣野差左.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-31 07:26 AM 發表
就係懶D果樣野差左.
能夠改0左呢樣壞處,就應該會幾好

哈哈,原來大家都有同感!!

東記有無入返d新女呢?

現在D no.都係耳熟能詳既,好似無咩新的驚喜

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-1 05:12 PM 發表
東記有無入返d新女呢?

我都唔多覺有新!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

回復 #256 AkiraYuki 的帖子

吾係o咼, 據聞有好多, 但個評語係"點會o甘既都請o架"

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-9-1 09:45 AM 發表
如果係後生靚女,唔識dup都ok架,起碼有新鮮感係好事黎既

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-1 09:12 AM 發表
東記有無入返d新女呢?

不過77似乎真係減左個腩.

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-9-1 09:45 AM 發表
最近的確有D新女:

日更: 33, 106,108, 12, 13 (新的12,13),
        100 (今日新返)

以上我只tried過33

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-1 11:33 AM 發表

最近的確有D新女:

日更: 33, 106,108, 12, 13 (新的12,13),
        100 (今日新返)

以上我只tried過33
收唔收到風,邊D係後生既呢? thx

有冇高妹好介紹,THX.

引用:
原帖由 paul65 於 2006-9-2 08:50 AM 發表
有冇高妹好介紹,THX.
例如48, 88

今日個Friend 試過 !)) ok喎

香港人在東記

呢排去東記,去得好密,無他呀 ! o的女惦,靚,正,姣,多女囉 ! 人就係這樣簡單啦 !
我地去按摩,邊個會話咁好仔,唔出火咁能笨七呀 ?但時時打 jj ,真係唔好囉  ! 唔得陰陽調和 ! 傷身呀 ! 況且,呢家機場又唔係平,差佰幾蚊,多塊西吊喎 ! 點解唔去做埋呢 ?
唔好講咁多閒話喇 ! 去片 !

去得東記,預左 dup 就普通普通,攪就路路通啦 !

但係點知,呢濟傑喇 ! 點解東記都有幾咁 dup 得袈 ?

手骨一是我最喜愛,個種舒服,真是好難形容。估不到真係係香港比我撞到,DUP得好好。入房時,真如她鄉遇故知,她的頭髮長,笑容一樣好,一樣健談,但總覺得她眼裹多了點什麼?無錯,就係一種迷 ! 我竟然有點心痛,唉!   

dup 時。心情竟然有點緊張、開心、真是好難形容,很舒服、很舒服、很舒服! 不識講。原本想做埋BM,BJ,ML,結果要求她全程dup,我重要加多個鍾 ML 。我說下次再試你的 DUP DUP,她無言地笑笑,那種感覺太強烈了。出門後私搖搖頭,清醒了點才離去呀 !

好迷夢 !

雨呀 ! 求你灑下來,好讓我清醒吧 !

97 ,你 真係 DUP 得好 !

新興東記飯堂

呢幾日天氣熱到成個焗鑪咁 ! 好悶熱呀 ! 真係要找個地方,沖個涼,出個火.........
唷 ! 見到 ............我個飯堂,小野獸又肚餓,於是咪......
入房先 dup ,例牌啦 ! 呢家件件女都差唔多,我上離都唔係為左 dup 啦 ! 我係為左攪嗟 !
我最期待咪係呢 part 囉 !
唷 ! 等左成個大鐘,開始喇 ! 條女 勁狂野...呀 ! .......一邊吹一邊係咁用d勁姣既眼神望住你...
我由她後面用手渣佢個波.她的乳頭很大,有點pink,都算唔錯.波算大
我先舔佢個波,又用手摸西.當我想用手指插入西時,她用手輕輕把我的手拉開了.這時我手指滿都是她的西水..佢係咁楂住小弟唔放我又楂住佢對波唔放
舔波抱腰一輪之後到女上男下舔我個乳頭,再用她的身體壓在我身體上,個西壓係我冇載套的細佬上.然後吹.一下一下深喉,真係好過癮.
到我帶袋小佢啦!入左小小已經叫到拆樓咁制,不停小不停轉姿世都勁叫,不過叫得最勁都係狗仔式~!
...好似佢仲high過你咁同我做得好投入,叫床動聽
轉左幾個小西花式都冇black face,
又唔用Ky

簡評: 狂野 ,野性的她,適合獸性的我

小結: 上唔上得過?! Yes不過要受得至得

icelemonjuice兄,謝謝報告

引用:
原帖由 hf1926 於 2006-9-2 03:58 PM 發表
1 more new choice, hehe.

引用:
原帖由 hf1926 於 2006-9-2 11:58 PM 發表
又係 100?  

令我記起金湖100  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-17 01:37 PM 發表

早: 15/87/136/20/3

中: 50

夜: 10/78/116/123/16
以上為先前提過的靚女.

夜班中, 10仔髮highlight嬌俏
116暫時離開  

另1仔亦靚女,廿零歲長髮瓜子臉有髮香, slim但胸細
貴州苗裔人, 同我分享當地風俗, interesting.
dup認真, 但出房耐, 扣分.
第2part cooperative但稍嫌火喉未足
靚女整體亦值一試.

16好似返得唔密.

新78仍待試.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 10:34 AM 發表

以上為先前提過的靚女.

夜班中, 10仔髮highlight嬌俏
116暫時離開  

另1仔亦靚女,廿零歲長髮瓜子臉有髮香, slim但胸細
貴州苗裔人, 同我分享當地風俗, interesting.
dup認真, 但出房耐, 扣分 ...
thx

你咁快re我.....我正想補充....

早更92都樣好,眼大大但有少肥
中更68亦是眼大大,但面無92咁圓.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 10:55 AM 發表

上兩個星期,92放緊假,唔知現在復工未呢?

68你比較少提,身材好嗎?

dup得好,以我所知:

88, 89, 99, 81, 66, 32

東記果位一周落去幾日,每次做兩個囡的熟客
正喜歡找以上dup得的
而我首選後生招得的, 有時我同佢撞到面都會交流下對囡的意見. ^^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 10:55 AM 發表

只正面見過68, 未知身材

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。