推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

唔好意思,東記飯堂在那?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 11:04 AM 發表

只正面見過68, 未知身材
你係唔係一見到囡囡經過就會問佢號碼架啦?

以我是我不絕對肯, 不算up-to-date的bg list:

1, 3, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 26, 32, 33, 38, 48, 50, 60, 62, 66, 68, 69, 71, 72, 77, 78, 80
81, 83, 86, 87, 88, 89, 91,92, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 106,108, 113, 118, 119,
123 128, 130, 133, 136.

以我是我不絕對肯, 不算up-to-date的bg list:

1, 3, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 17, 18, 19, 20,
21, 22, 23, 26, 32, 33, 38, 48, 50, 60, 62, 66, 68, 69, 71, 72, 77, 78, 80
81, 83, 86, 87, 88, 89, 91,92, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 106,
108, 113, 118, 119, 123 128, 130, 133, 136.

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-3 11:13 AM 發表

過後即問主任

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 11:17 AM 發表

過後即問主任
原來係咁,係唔係記住佢咩房,之後問主任呢?

我通常見到囡在走廊

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 11:27 AM 發表
我通常見到囡在走廊
我都係,所以好奇你點樣表達比個主任聽

^^^^

回復 #274 白貓兒 的帖子

貓兄...非常同意....呢幾個dup得幾好...我就試過89.99!!

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-3 11:50 AM 發表

我都係,所以好奇你點樣表達比個主任聽
示範:

經理呀,請問頭先果個幾多號呀?

不用擔心,佢地不會笑你~

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-3 11:13 AM 發表

小弟既做法係O係走廊直接問

RE

閣位大哥

今晚11時打後上去

有咩好NUMBERS 推介呢?

116暫時離開?!

What a shame!

><...........

MM仲猛問係米我收埋佢!

好掛住佢呀!

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-9-4 02:08 PM 發表

今晚11時打後上去

有咩好NUMBERS 推介呢?
舊女: 10, 1, 119, 128, 130, 22
新女:  78, 21

最新女: 11, 102 未知如何

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-9-4 01:19 PM 發表

示範:

經理呀,請問頭先果個幾多號呀?

不用擔心,佢地不會笑你~
明白,唔該晒,又學到野了

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-9-4 01:38 PM 發表

小弟既做法係O係走廊直接問
我無你咁勇

雖然心入面,我都想直接問,不過開唔到口

我知136今天已返工
請問知不知道15返了來未?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-4 02:58 PM 發表

舊女: 10, 1, 119, 128, 130, 22
新女:  78, 21

最新女: 11, 102 未知如何
我回來了

今次入湖不是太愉快

*^ 係太波,不過年齡大左少少
而且part 2有趕收工feel∼

仲有,109新女,有冇兄弟試過?

86年紀大D係舊板已有提過了!
你昨晚漏夜問no, 即使來不及看我昨晚提的,你不見我在上面提的
靚囡no嗎? : 10, 1, 78, 123, 21, etc.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-4 05:42 PM 發表
我知136今天已返工
請問知不知道15返了來未?
15已返開了, 只是那排20, 87, 136撞正一齊放!

今次136應可以適應回工作, 不會再不適吧.

聽佢地講100樣不錯, 但休到Sat才返.....下回分解....^^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-5 07:12 發表

15已返開了, 只是那排20, 87, 136撞正一齊放!

今次136應可以適應回工作, 不會再不適吧.
謝謝!!!

好!!!!

一於揀 >>>>> 15

唔玩唔舒服

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-5 04:33 AM 發表
聽佢地講100樣不錯, 但休到Sat才返.....下回分解....^^
100唔係新返既咩? 咁快又放假

有機會下星期去試下先

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。