推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-5 06:06 AM 發表

謝謝!!!

好!!!!

一於揀 >>>>> 15

唔玩唔舒服
15我終於試左啦
正如大家所講
條腿真係好白,唔係好高大,不過上圍就好大,樣子都唔錯,係出房時間耐D,值得一試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-4 11:03 PM 發表
86年紀大D係舊板已有提過了!
你昨晚漏夜問no, 即使來不及看我昨晚提的,你不見我在上面提的
靚囡no嗎? : 10, 1, 78, 123, 21, etc.
唉,我太衝動了......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-4 10:58 PM 發表

舊女: 10, 1, 119, 128, 130, 22
新女:  78, 21

最新女: 11, 102 未知如何
78我試過...麻麻地...
樣勉強ok...dup得唔算好...但新入行係咁上下...
如果有兄弟喜歡新手怕羞feel o既bg...可能會鍾意...

Zidane's header 兄, 我有直覺, 昨晚你和我都在飯堂!

樣勉強OK? o甘即 MM的料只是引人的!!

我信你多, 因你都認同10仔樣ok, 有個標準.

上面出過的bg list, 打錯了83, 應作82, 另
最後忘了加138.

最初是聽119提起138的. 如果是bg說某bg樣得, 再加上locker都話係
咁可信程度較高.但據說「有d肉地」喎.

加上以ZH兄的意見,我個人的夜更靚女名單:
10,
1,
123,
21, 68, 119(中更)
130, 138

候試名單:
100 (日)

日更33,廿才尾, 樣不過不失但髮太鬈, 來自棕南海
我一入房佢就嬲我來兩次,但我愛慢慢享受
頭part ok但短了點, 二拍可以好投入.

自87, 20, 50, 32, 116, 10, 119,
真係未有東記囡可令我寫一大段報告.

睇過咁多位Bro報告,今個星期真係想去試試~

記低多人讚的bg.

copy自己10仔報告

10仔. 廣西人. 吸手波,皮膚少黑.,但滑. 樣姣好, 束馬尾,亦有78分, 眼角貼些閃粉.髮有highlights.
手骨一般,她好像上了再培訓推拿班就去東記. 第二拍, 她先坐左我大髀背對著我,讓我替她解背上的扣,加上她slim, 真有點易拎的影子.和21, 116一樣,TEO,
也可合床. 招呼可以, 10仔則懂得女上時
俯身舔耳. 沒有共駛. 今次我入房前因口渴飲多了,但忘了去廁, 到搞到半路因
膀胱壓力而出現不振, 我省得call time-out出去解決了,就讓10仔好有心機耐性再次替我做「事前工夫」(這點又好似果次易拎一樣), 到我重振再入,就讓10仔坐樁使我KO好了. 夠鐘,我說我沖完涼想返回丁房少睡片刻,(當晚少客), 10送我
出去後就替我拿被到丁房鋪好, 阿四feel, 好服侍.
總結十仔雖手骨麻麻, 但好服務,但她有點男仔頭性格(佢自己都認),例如拿開毛巾會大力), 值得一試,

Hi every brother , is long time not been there . don't know what kind of the   
world ? pls can up data my info. thanks !

不明你說甚麼?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-6 02:15 AM 發表
日更33,廿才尾, 樣不過不失但髮太鬈, 來自棕南海
我一入房佢就嬲我來兩次,但我愛慢慢享受
頭part ok但短了點, 二拍可以好投入.

自87, 20, 50, 32, 116, 10, 119,
真係未有東記囡可令我寫一大段報告.
我未試過比人嬲黎2次,真係想試下

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-5 05:49 PM 發表

15我終於試左啦
正如大家所講
條腿真係好白,唔係好高大,不過上圍就好大,樣子都唔錯,係出房時間耐D,值得一試
點樣耐法??  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 zell_gogogo 於 2006-9-6 10:17 AM 發表
睇過咁多位Bro報告,今個星期真係想去試試~
去完記得俾個報告大家睇睇呀!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-6 05:22 AM 發表

點樣耐法??  
我諗去左成5-10分鐘都有

上次1 仔都係

好在其它尚滿意,否則必投訴

回復 #315 hihihi168 的帖子

即係完左第二部份出左去, 成五至十分鐘先返入黎??
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-6 05:30 AM 發表
即係完左第二部份出左去, 成五至十分鐘先返入黎??
唔係,係出去拎熱毛巾

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-6 05:29 AM 發表
上次1 仔都係

好在其它尚滿意,否則必投訴
成個過程我都好滿意,咩都可以原諒啦

就好似20咁, 姿整一陣返來, 但其他無話可說.

回復 #318 hihihi168 的帖子

哦!! 算啦!! 俾人休一休息啦!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

finally try this place

After seeing all the reports about this place, finally visited it. The shower area reminds me of "City sauna" but larger with dry & wet steam. The resting area is OK. The manageress attitude was quite positive.
I tired *& today as it was on my suggestion list

I think lots of brothers have tried this bg, tall slim, wow

Part I standard stuff, no suprises....
Part II suprised me

For the price tag and quality, this will be my home court

引用:
原帖由 c9dun 於 2006-9-8 12:35 AM 發表
After seeing all the reports about this place, finally visited it. The shower area reminds me of "City sauna" but larger with dry & wet steam. The resting area is OK. The manageress a ...
佢係好野黎架

'For the price tag and quality, this will be my home court '

Welcome!
Just as I was happy to see you start going to Sunny Island in 2003,
I am now happy to see you with us. hehe

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-9-8 02:02 AM 發表

佢係好野黎架
Yes!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。