推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

你地就好喇........有得玩..^^

我對上一次在東記都係殺羽出來..........388 埋單, wu wu~~~  ^^

引用:
原帖由 unix 於 2006-8-17 03:22 AM 發表

Hi Bro,

I want pretty face!

Please suggest at least 1 number for different shift.

Might action this weekend!
早: 87/136/20/3

中: 50

夜: 21/78/136/16

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-17 01:09 PM 發表
136....令我心動的囡囡:

面兒尖尖,眼兒大大、咀兒細細
好一個小美人!!!  
矯小輕盈的身軀,可輕易將她一抱入懷
少女型的胴體,我杯茶是也
她還很主動的親親你、錫錫你
磁性的聲調在你耳邊說情輕 ...
唔該晒,值得一試

相關搜索目錄:

回復 #79 hihihi168 的帖子

136下週會返來喇!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:25 AM 發表
136下週會返來喇!
期待佢既再臨!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-18 01:19 AM 發表

期待佢既再臨!!
me too

to 白貓兄,新人報到,想請教白貓兄提供的bg no.係咪全是北記呢?東記陀地bg多嗎?thx

回復 #62 hihihi168 的帖子

話說六壯士以三三前後陣式卧於休息室
等候維維安排佳麗,AY兄已表態要找她的摯愛
數碼兄、祖兄及屈兄也先後被安排
直覺駝兄應該會喜歡易玲
於是極力推薦他,讓他可以事後寫返篇: 「樂駝遊湖記」
我就無咩選擇下,選了跳Cha-cha..

首先四位壯士先行入房,第一間房是數碼兄的
我和老屈當然跟隨入去鑑賞他的佳麗,但因光線太暗了看不到她的容貌
第二間房門前站著另一位佳麗,無論樣貌與身型,是我杯茶喎!!!
不過,她非等待著我而是祖兄...失望之際已忘記去鑑賞屈兄的舊相好了!

到我進房見到我的佳麗,樣子也可以、也後生、大眼睛、身材適中,
但談上兩咀已沒話可說了! 幸好按得已算唔錯,到RPP也舒服。

出面未call加鐘已出去攞熱毛巾,轉身後什麼也沒有做已為我戴上
然後已坐上來! 吓! 諗返起20、87、119、136....似乎快左好多喎!!!
於是我起來欲來作主動,互轉上下位置
眼前的她,明顯地表演著享受的樣子,哎! 她的演技很差呢!
而且,覺得與她的體位不甚夾,又加上未幾她已問: 點解仲未得嘅? :@
無癮之下草草完事,誰知...她即推開了我...令我感到...好HURT呀!!!

接著她出去了,原本不等她已想出房離去,但我亦想好頭好尾啦! 約十五分鐘後她才返來,知我想走又再發揮她的演技...咁快走? 唔捨得你呀! 仲要我介紹多些朋友去找她喎!

目前好講求FEELING的我,這次是上東湖多次以來最無癮的一次!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-17 21:09 發表
136....令我心動的囡囡:

面兒尖尖,眼兒大大、咀兒細細
好一個小美人!!!  
矯小輕盈的身軀,可輕易將她一抱入懷
少女型的胴體,我杯茶是也
她還很主動的親親你、錫錫你
磁性的聲調在你耳邊說情輕 ...
<<<最新消息>>>

136剛電了髮
全新形象喎!!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:01 PM 發表
話說六壯士以三三前後陣式卧於休息室
等候維維安排佳麗,AY兄已表態要找她的摯愛
數碼兄、祖兄及屈兄也先後被安排
直覺駝兄應該會喜歡易玲
於是極力推薦他,讓他可以事後寫返篇: 「樂駝遊湖記」
我就無 ...
可能佢果日心情唔係咁好

我今日都上左去碌鈴,仲係好易碌既鈴添呀,我諗大家應該明我講邊個掛

佢果然無令我失望,內容唔多講啦,都係咁,等我報告D較為特別的野啦
阿鈴成日話我係咸濕仔,呢樣野有留意貓兄報告應該都知係佢既口頭禪,不過我有備而戰,比我屈返佢仲咸濕,最尾佢自己都認左

最攪野就係,佢去掛毛巾既時候,話毛巾唔夠大遮唔晒個窗(跟本就同平時一樣遮到),於是成個過程都無掛到毛巾,個feel真係幾正

阿鈴幾好傾,因為我同佢有一個共同的話題

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:13 PM 發表

<<<最新消息>>>

136剛電了髮
全新形象喎!!!
佢幾時復工呢?

今天去旺角走了幾個圈都找不到東湖.請高人PM我地址.

樓上有人問哪些是陀地?

18, 69, 91 (不知還有誰呢?)

77我以前只提她的美貌, 輕描談寫她缺點
信兄今次正好道出她的不足,
尤其是體位不太夾,同意!

以前報告過的中越mixed 78, 已走了
剛又來了一個新78,也是夜更, 據說幾靚.

夜更21也走了, 新的21是中更.

早更48已返了來 (以前舊板有報告).

這一期,  119的確是最多工的.

唔知有無人試過69呢?

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-19 11:48 AM 發表
唔知有無人試過69呢?
你試完俾個報告大家睇睇!! 
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-19 04:01 AM 發表

你試完俾個報告大家睇睇!! 
等我試晒大家既推介先啦

昨日碌鈴碌得好開心好滿足

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-19 12:21 PM 發表

等我試晒大家既推介先啦

昨日碌鈴碌得好開心好滿足
係!!
咁咪好囉!
食到好野!! 

恭喜恭喜!! 
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-19 06:26 AM 發表
樓上有人問哪些是陀地?

18, 69, 91 (不知還有誰呢?)
感激萬分白貓兄

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-19 04:26 AM 發表

係!!
咁咪好囉!
食到好野!! 

恭喜恭喜!! 
都係多得大家的推介,我先食到好野ja

中更那個新來的, 少少中, 但個個都話靚. 據說是旺角另一大場紅牌.

又一個投奔?  ^^....

等我.......或者..........試下先

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-19 06:27 AM 發表
中更那個新來的, 少少中, 但個個都話靚. 據說是旺角另一大場紅牌.

又一個投奔?  ^^....

等我.......或者..........試下先
等你的報告,如果方便的話,可唔可以PM個no.比我呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。