推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

冇錯!因為著唔切衫, 差人話: 無著老底, 無得留低!~~ x2
根本不嬲都有警備訊號ga la, 如果mimi姐姐果日咁啱冇放假,
或者冇事都唔定...

近日新興閣那邊都中一件.

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-1-26 16:20 發表

冇理由係佢o既,
如果唔係就唔會o向度大大聲講緊啦。
我又好想知點解會冇理由係佢嘅 ?????

哈哈 ~~~~ 莫非有 D 不可告人的秘密 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 amuroray79 於 2008-1-26 17:05 發表

Heard that those two poor BGs were fired.
Which two #s ?

好心差佬勤力 D 捉賊吧

引用:
原帖由 brunobear 於 2008-1-27 02:24 發表
冇錯!因為著唔切衫, 差人話: 無著老底, 無得留低!~~ x2
根本不嬲都有警備訊號ga la, 如果mimi姐姐果日咁啱冇放假,
或者冇事都唔定...
係有警備訊號...但係成班著哂便衣既話
有雷達都無用呀!!!!!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-1-27 18:21 發表

我又好想知點解會冇理由係佢嘅 ?????

哈哈 ~~~~ 莫非有 D 不可告人的秘密 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
你而家係咪好想係我姐

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-1-28 11:08 發表

你而家係咪好想係我姐
哈哈 ................ 如果有你咁玉樹臨風成日比女溝,我又唔(駒)呀 !!!!

真理必勝,正義長存。......

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-1-28 19:26 發表

哈哈 ................ 如果有你咁玉樹臨風成日比女溝,我又唔(駒)呀 !!!!
乜唔係講緊佢係無間道咩?

引用:
原帖由 dna_big9 於 2008-1-28 12:14 發表

Which two #s ?

好心差佬勤力 D 捉賊吧
Heard they were ! and !!*
Not sure true or not.

唔點架

如果差人哩到,我同係女冇穿著衫,會點存,我要唔要返警局

我又螺, 等我出鼣孎i,暖化一鴭O幾日既"口舌文字之爭"

呢度都係適宜出報告多D,搞D無謂野做咩野

講返轉頭,呢幾晚咁凍,唸住冇咩客啦,

點知上到去, 嘩 ! 咁多人既,唔係嗎

好耐都未試過差D}涼都冇位

入到休息室都係差不多,好彩有位坐

問麉}咪非U巴睇 冇咩目標喎 ,有D做緊野 !

咪咪話試鞞(啦,後生女,口啤都ok,係身材冇咁好

試就試啦

第一眼見佢 咁似"休休走"咁既款既

又係細細粒,白白凈,個樣都ok喎,應該係20零歲,

佢話今日咁凍,估唔到咁旺,入正題....

第一part係度學師幾個鐘 不過不失啦 !

第二part先蟑紑PP,幾有心機喎,佢話自已有個花名叫"鬼爪摩女"喎

不過又真係幾正,被佢搞到"典薇憟h"

跟住下半部反為冇咩特別,波波略細"當然用我鐘意大波既目標蟑p算啦"

對腳都幾靚,跟住係冇咩驚喜之下完事

番食指數係"可番食"
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-4 05:58
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-4 05:58
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-2-3 15:51 發表
我又螺, 等我出鼣孎i,暖化一鴭O幾日既"口舌文字之爭"

呢度都係適宜出報告多D,搞D無謂野做咩野

講返轉頭,呢幾晚咁凍,唸住冇咩客啦,

點知上到去, 嘩 ! 咁多人既,唔係嗎 ...
@(  我都試過, 樣子算後生及甜, 整體表現都唔錯 !  絕對可以一試 !             
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

傳聞*)無做,不知是否正確?
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

呢排都唔知做咩,次次都唔達標

今次係冇咩人提,但佢係呢度都有一段日子既@@

聽講都有一定既捧場客

細細粒,樣子ok,身形中等,

part 1 都係一般,

part 2 聽講唔錯

就係推油body, 不過因為咪咪唔係太大,所以感覺差小小

轉幾個post都冇炸型,真係幾放
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-2-15 05:07
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-2-15 05:07
最愛大波,至怕假波!

@@在此也算是紅人,早二天才去過試了@^都不錯,~

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-2-15 00:36 發表
呢排都唔知做咩,次次都唔達標

今次係冇咩人提,但佢係呢度都有一段日子既@@

聽講都有一定既捧場客

細細粒,樣子ok,身形中等,

part 1 都係一般,

part 2 聽講唔錯

就 ...
我無見佢咁耐佢早兩日都來電賀年.

無見誰?又致電你賀年?是否真的這麼受歡迎?免被滋事者作弄!

For Part2, the greatest part is her BJ skill... brothers should try~

By one thing for new brothers... she will keep saying to you it's ok to change girl if you don't like her ( if you tell her it's ok).... haha..

@@刀過左度年多 我反而在東記未揾過佢 貓兄果然交遊廣闊 照計你刀好耐recall 佢啦?!

引用:
原帖由 fitman 於 2008-2-16 18:19 發表
@@刀過左度年多 我反而在東記未M過佢 貓兄果然交遊廣闊 照計你刀好耐recall 佢啦?!
只在東方東湖各找過佢一次,不過就......

@@都很久沒找她了
在此場也算是幾受歡迎的囡囡....

@@會同客人洗胎,好舒服。

聽d囡囡講,兩個中招的是!)! 同時!#*,要排期上庭,如果入罪,飯堂有機會休息2星期

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-2-19 12:30 發表

聽d囡囡講,兩個中招的是!)! 同時!#*,要排期上庭,如果入罪,飯堂有機會休息2星期
未試過!)!但係係度見過巴打話幾好,唔知玩得放唔放呢?

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-2-19 12:30 發表

難道是做了好幾年的!)!?  

引用:
原帖由 pb716 於 2008-2-15 02:27 發表
@@在此也算是紅人,早二天才去過試了@^都不錯,~
@^ 係咪比較懶?  part one 唔okay 呀!!!!
part two 好快叫話得未!!!!!

講公道說話....係RPP幾好....其他.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。