推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

上次part2沒這麼行!但rpp就真的很舒服!不過會偷尾段少許時間~

引用:
原帖由 pb716 於 2008-2-22 20:47 發表
上次part2沒這麼行!但rpp就真的很舒服!不過會偷尾段少許時間~
應刻就是我年半前做過的26了.

引用:
原帖由 大波迷 於 2007-11-10 21:27 發表

係咪講緊 &*
咁有無試過,得唔得?

引用:
原帖由 fctang1971 於 2008-2-23 15:31 發表

咁有無試過,得唔得?
我冇報告咩
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-2-3 23:51 發表
我又螺, 等我出鼣孎i,暖化一鴭O幾日既"口舌文字之爭"

呢度都係適宜出報告多D,搞D無謂野做咩野

講返轉頭,呢幾晚咁凍,唸住冇咩客啦,

點知上到去, 嘩 ! 咁多人既,唔係嗎 ...
大波迷竟然揀個冇咩身型o既?

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-2-24 04:22 發表

大波迷竟然揀個冇咩身型o既?
上面我都講"冇咩目標"咪信麉}咪囉
最愛大波,至怕假波!

引用:
原帖由 pb716 於 2008-2-22 20:47 發表
多謝.confirm....

"偷尾段少許時間"....佢一去冇反黎!!   >_<  我見冇番....自己走

如兄弟要rpp.... @^ okay.......

不過呢個場有其他 choice lor

引用:
原帖由 wandlt 於 2008-2-24 16:44 發表

多謝.confirm....

"偷尾段少許時間"....佢一去冇反黎!!   >_<  我見冇番....自己走

如兄弟要rpp.... @^ okay.......

不過呢個場有其他 choice lor
Such as?  

收到風呢度可能要停牌兩個星期

唔知係咪因為上次有兩個技師中招有關
最愛大波,至怕假波!

尋晚上左去,走時locker仔介紹話no. 1, 62 and 123細細lup同身財都幾好
有冇c hing試過可以report下呢?
謝!!

引用:
原帖由 lhk 於 2008-2-25 01:05 發表

Such as?  
睇呢度..咪知!!!

引用:
原帖由 森仔 於 2008-2-26 08:31 發表
尋晚上左去,走時locker仔介紹話no. 1, 62 and 123細細lup同身財都幾好
有冇c hing試過可以report下呢?
謝!!
試左^@, 四川bg, 後生, 二十幾左右, 早更
樣靚 , 短直髮, 細細粒,廣東話OK,態度好嬌嗲,把聲很好聽
鄰家女孩Feel 惜稍欠上圍,較平; 但佢此處幾敏感
開始Part 1 前己主動抽我水,我亦禮尚往來;
Part 1用心,亦care你邊度倦,最正伏在耳邊又嗲又叫
Part 2口技有水準,且很肉緊 (包括下面),佢好似幾Enjoy我後進,配合佢把呻吟聲,卒之...

與 !@# (也是早更,二十幾左右的四川bg)比較,兩者都後生、矮細,
小妹妹Feel !
!@#上圍較有手感,樣則 ^@ 較靚
兩者都值得一試
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-2-29 00:05
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-2-29 00:05

多謝ching!有機會試下^@

引用:
原帖由 Juventus 於 2008-2-28 15:58 發表

試左^@, 四川bg, 後生, 二十幾左右, 早更
樣靚 , 短直髮, 細細粒,廣東話OK,態度好嬌嗲,把聲很好聽
鄰家女孩Feel 惜稍欠上圍,較平; 但佢此處幾敏感
開始Part 1 前己主動抽我水,我亦禮尚 ...
Thank you C-hing, i will try both later!!

昨天想去走一轉
可惜目標囡囡休息....無去..

囡囡返工時間好飄忽 >_<

囡囡返工時間好飄忽,因為好多秘撈做左上樓骨(押韻)

有無邊位C HING又整番個新興10/F囡囡番啅指數投票?

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-3-4 17:14 發表
囡囡返工時間好飄忽,因為好多秘撈做左上樓骨(押韻)
請指引...

之前亦試左&, 四川bg, 也後生, 二十幾左右, 中更
樣子幾好, 長曲髮, 約5尺4,健談
B-C Cup上圍惜稍墮,lin突佢此處亦敏感,但Pat稍肥
Part 1 Dup得 OK,夠力
Part 2口技有水準,有吞有啜 ;
那天佢話剛放完假,下面水源充足,指探時佢已好Enjoy,到進入後更覺正,佢亦主動配合我,呻吟聲不絕,卒之大家高潮迭起...

與^@ 比較,樣則 ^@ 較靚;&整體表現及服務更勝,難怪在休息室也聽到幾多Mark單!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-6 01:17
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-6 01:17

引用:
原帖由 Juventus 於 2008-3-5 16:50 發表
之前亦試左&, 四川bg, 也後生, 二十幾左右, 中更
樣子幾好, 長曲髮, 約5尺4,健談
B-C Cup上圍惜稍墮,lin突佢此處亦敏感,但Pat稍肥
Part 1 Dup得 OK,夠力
Part 2口技有水準,有吞有啜 ;
...
多謝...

Locker仔提過No. !*, @^ 都後生,有無人試左有Comment?
Thanks!

!*可以一試, @^有d肉地,個様麻麻

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-3-6 14:34 發表
!*可以一試, @^有d肉地,個様麻麻
Any more descriptions?
Thanks!

引用:
原帖由 johnnyqq 於 2008-2-15 12:32 發表
For Part2, the greatest part is her BJ skill... brothers should try~

By one thing for new brothers... she will keep saying to you it's ok to change girl if you don't like her ( if you tell her i ...
Brother Johnny, could you advise which # you are talking about? Thanks.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。