推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 Juventus 於 2008-3-5 16:50 發表
之前亦試左&, 四川bg, 也後生, 二十幾左右, 中更
樣子幾好, 長曲髮, 約5尺4,健談
B-C Cup上圍惜稍墮,lin突佢此處亦敏感,但Pat稍肥
Part 1 Dup得 OK,夠力
Part 2口技有水準,有吞有啜 ;
...
Juventus brother,thanks for your report.
Could you advise a girl who has excellent 口技? I could accept t an average slim girl if she has  excellent 口技!!  I am a big fan and could hardly be satsified with those mechanical or lazy bj...

thanks a lot.

引用:
原帖由 Juventus 於 2008-3-6 20:53 發表
Locker仔提過No. !*, @^ 都後生,有無人試左有Comment?
Thanks!
@^ 我咪講左.........爬文啦

引用:
原帖由 Juventus 於 2008-3-6 20:53 發表
Locker仔提過No. !*, @^ 都後生,有無人試左有Comment?
Thanks!

!*確是不錯 (靚).....

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-3-7 02:15 發表

Juventus brother,thanks for your report.
Could you advise a girl who has excellent 口技? I could accept t an average slim girl if she has  excellent 口技!!  I am a big fan and could hardly be  ...
In my experience, @@, & are recommended

引用:
原帖由 wandlt 於 2008-3-7 02:25 發表

已爬到; seems not good!
Thanks!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 22:15 發表
求其抄翻最近果件

中更119 : 完全投入忘我的partner

最近做過了中更119,
先翻看唯我兄在winning11的報告:

發表於: 星期日 四月 23, 2006 11:47 am

新o黎o左個119,唔知大家有冇試過呢?
我尋日有 ...
佢話遲下可能過新西蘭搵食!

引用:
原帖由 骨場王子 於 2008-3-9 04:46 發表

佢話遲下可能過新西蘭搵食!
佢之前都去過澳洲做141,不過比當地入境處捉到,趕左佢走

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-3-9 13:42 發表

佢之前都去過澳洲做141,不過比當地入境處捉到,趕左佢走
但聽佢講都幾好搵,做一個鬼佬有成160澳幣,有了香港的旅遊簽證真是方便得多呢!

相關搜索目錄: 簽證 旅遊

(轉貼) No.121 身型好正宗腰幼波大,樣OK. 7仔水多返中更, 103 好多fans

昨晚9痕,又上去,唉!

想搵老相好但唔係度,部長介紹試左&#, 話矮小細粒好招呼!入度去真係矮但....老虎可打死幾隻既身形。個樣都扒扒地但可接受。 Anyway,  part 1 可以啦,都叫有D力,熱毛巾後我就開始多手,佢就好淫咁幫我吹,都幾爽但冇我老相好咁識吹!本來扒扒地我都想飛機就算但我伸手入去佢個西度:bird:,唔伸由自可,一伸就大件事,D自來水多到呢!冇法見佢咁興奮我冇理由唔幫佢搞搞佢!之後都係咁啦詳細不表啦!整體服務OK但唯一唔好就係扒扒地!

600+ 落樓....貴(咁既貨色),應該唔會再搵佢!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-13 20:31
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-13 20:31

冇去多個月,早更有冇好介紹呀?

有無大哥知道!*係唔係無做, 過年到依家都未見過有返工?

引用:
原帖由 779394 於 2008-3-13 06:20 發表
昨晚9痕,又上去,唉!

想搵老相好但唔係度,部長介紹試左&#, 話矮小細粒好招呼!入度去真係矮但....老虎可打死幾隻既身形。個樣都扒扒地但可接受。 Anyway,  part 1 可以啦,都叫有D力,熱 ...
師兄 ﹕ 謝謝你的報告,但有一事請教就係你隻大麻鷹又冇比水浸親呀 !!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 Hello0909 於 2008-3-13 09:12 發表
冇去多個月,早更有冇好介紹呀?
See the previous page :

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-13 07:23 PM 發表

師兄 ﹕ 謝謝你的報告,但有一事請教就係你隻大麻鷹又冇比水浸親呀 !!!
師兄我隻係小麻雀呢,唔係大麻鷹!我就差D浸瓜,好彩有救生圈,唔係就浸晒成隻小麻雀細少的鳥頭!

引用:
原帖由 779394 於 2008-3-13 14:20 發表
昨晚9痕,又上去,唉!

想搵老相好但唔係度,部長介紹試左&#, 話矮小細粒好招呼!入度去真係矮但....老虎可打死幾隻既身形。個樣都扒扒地但可接受。 Anyway,  part 1 可以啦,都叫有D力,熱 ...
明知佢扒,你又唔彈佢?

引用:
原帖由 天使藍 於 2008-3-14 09:38 AM 發表

明知佢扒,你又唔彈佢?
師兄我自已就好少彈女,一來唔想傷人自尊心,又費事煩,驚轉左重扒或者D經理整估你重慘

所以我唔喜歡既就下次唔去或者電mark定D女好過!不過今次見佢水浸就........

引用:
原帖由 779394 於 2008-3-14 11:06 發表

師兄我自已就好少彈女,一來唔想傷人自尊心,又費事煩,驚轉左重扒或者D經理整估你重慘

所以我唔喜歡既就下次唔去或者電mark定D女好過!不過今次見佢水浸就....... ...
唔理好醜... 至緊要浸手!!!!!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-15 12:09 發表

唔理好醜... 至緊要浸手!!!!!
咁又唔見你話去。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-15 20:18 發表

咁又唔見你話去。
都話唔去得咯!!!! 你要我講幾多次姐!!!!
(係喎!! D相收到未呀????)

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-15 12:24 發表

都話唔去得咯!!!! 你要我講幾多次姐!!!!
(係喎!! D相收到未呀????)
我更係知飯堂係你禁地嗱 !!!  

從來未收過 ...........

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-15 20:35 發表

我更係知飯堂係你禁地嗱 !!!  

從來未收過 ...........
星期五出黎...我攞隻碟比你啦!!!!

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-3-15 12:40 發表

星期五出黎...我攞隻碟比你啦!!!!
謝謝 !!! .............

東記今日仲開緊喎,幾時停賽呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。