推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 manman865 於 2008-6-17 14:16 發表
證實己經上星期日己經重開, 整過間乾蒸房, 光猛左新淨左, 感覺上好似熱左.
LOCKER同休息廳冇變, 房間好似換左牆紙不過張床好似冇變. 女方面則有待, 因為星期日少D女番, 我做個**都幾好. 收費六一幾.
今日晏奏上過去,無什驚喜,好多冧巴都無返工,祗有鴨仔,鹿仔,半個月,轆鈐,夠發等拾個左右小姐返工。
CHING講話乾蒸房, 光猛左新淨左,
最妙是房門上的大字”乾淨房”,唔通蒸焗完真係乾淨啲?

引用:
原帖由 pb716 於 2008-4-30 14:22 發表
最近我朋友上去找了(*
她的胸不錯很大喎...
服務一流....
音樂造藝不錯
幾乎吹爆咁制.....
part 1 ok
part 2 更不用話....
剛剛先二日Mark(*  功夫一流 但是老一點兼肥一點

師兄 有沒有更好的number?  謝謝!

前日夜晚試左!@!,主任介紹的, 入到房見到佢果樣都ok,身高5呎6度,有d肉地,算大波,dup骨真係麻麻,問佢dup左幾耐,佢話有半年度,佢好多話題,不會覺得悶,到第二part,掃背同pat pat真係好過dup 骨,埋牙好有反應不過佢呻吟時,個口好大陣味 ,所以有d難頂,做完之後佢出去清潔完反黎控埋黎同我講野,望真d個樣唔多掂,跟住佢問我走未呀,佢咁講我有d冇隱,跟住就走人,不會反食。裝修完d房冇咁殘,舒服好多。

相關搜索目錄: 裝修 清潔

Room So dark... anyway can't see

lkslksdlklksd;sa

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-6-25 01:08 AM 發表
前日夜晚試左!@!,主任介紹的, 入到房見到佢果樣都ok,身高5呎6度,有d肉地,算大波,dup骨真係麻麻,問佢dup左幾耐,佢話有半年度,佢好多話題,不會覺得悶,到第二part,掃背同pat pat真係好過dup 骨,埋牙好有反應不過佢呻 ...
會唔會人哋唔比你做2次同戴袋吹先咁講呀,你做開果D可以唔代表個個都得

我想不管是做囡囡也好
都有她的自由決定
是否接受其他不必要的要求wor...

引用:
原帖由 leechinwai 於 2008-6-26 05:04 發表

會唔會人哋唔比你做2次同戴袋吹先咁講呀,你做開果D可以唔代表個個都得
你咪自已試吓啦,各花入各眼,你可能覺得佢係仙囡下凡添。我講事實,我不會免強人地做2次同不戴套吹,原來呢度唔可以講d囡唔好,要個個number都話正先啱你口味?你記得試完出番個報告,咪淨係識係度睇,睇你註冊半年,都無mud發帖,一講東記其中一個 女唔掂先發一個回覆,比少少貢獻啦唔該你。

小弟前天晚上上去试了"&)",哇...这个BG真的不行,死懒!第一PART都不怎样DUP,好Q懒,懒惰要我出声她才敷衍我随意按按......之后去拿毛巾拿了10分钟.

到第二PART总算不错,身材很好,波又靓,但一摸上手原来是假波,小! 我最讨厌假波.......马上没MOOD!她做爱还算有FEEL,水很多,可能是当晚第一次吧........我就好Q火地干她!QQ出力,所以她应该好HIGH!

我出o野后她又出去拿毛巾,这次出了17分钟........顶!!

此BG妹妹我绝对不会再试!还是88号好,下次要预约一下!

小弟前天晚上上去试了"&)",哇...这个BG真的不行,死懒!第一PART都不怎样DUP,好Q懒,懒惰要我出声她才敷衍我随意按按......之后去拿毛巾拿了10分钟.

到第二PART总算不错,身材很好,波又靓,但一摸上手原来是假波,小! 我最讨厌假波.......马上没MOOD!她做爱还算有FEEL,水很多,可能是当晚第一次吧........我就好Q火地干她!QQ出力,所以她应该好HIGH!

我出o野后她又出去拿毛巾,这次出了17分钟........顶!!

此BG妹妹我绝对不会再试!还是88号好,下次要预约一下!

回復 #1835 r0patpat2006 的帖子

Thanks report

bad list &) then!!!!!

裝修完, 房內牆紙貼過, 地板鋪過, 亁精房光猛左, 其他都跟之前差不多

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 kwongchak 於 2008-6-30 10:40 PM 發表

你咪自已試吓啦,各花入各眼,你可能覺得佢係仙囡下凡添。我講事實,我不會免強人地做2次同不戴套吹,原來呢度唔可以講d囡唔好,要個個number都話正先啱你口味?你記得試完出番個報告,咪淨係識係度睇,睇 ...
首先唔好意思,唔好話先入為主,我都係講事實姐,出帖前就先問自己良心有無做過,我講到咁,你就知我係有幾清楚件事係點啦啊X先生!我呢D CD-ROM注冊半年先回你一個帖,咁又點呢吓?呢到係咪中級貴賓先可以發言而我冇資格哩,呢到唔係咪冇自由講我自己覺得合理嘅事謕O?咁又係咪講D囡 囡唔好你先覺得自己好叻好精明好識食呢?唔該唔好係到嘩眾取寵,係到話我冇貢獻先得!須然,東記D女唔係個個都咁好,但都唔係咁差姐!例如 !&,@!,%),&&,,!)*,!!^,!!*,@,@@,#^,@(,!!(,!)),!@!我本人都試均都覺得係可以接受囉,可能我自己要求係咁低喇,咁多位會員/CD ROM唔好見怪!

take it easy.. thanks

anyone knows !!(  still there?
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

引用:
原帖由 blackdog 於 2008-7-8 06:41 發表
anyone knows !!(  still there?
仍在呀

引用:
原帖由 arlun 於 2008-7-8 16:46 發表

仍在呀
thanks and may try her tonight....
克寬克仁,皇建其有極。
惟精惟一,道積于厥躬。

我之前試過!!,手骨同技術就認真麻麻,但一味勝在夠嫩口,令你有初戀既味道。反應好、玩樂器更加係強項,我上次就係因此走火。全力推介好後生既師兄。

請問各師兄有無早更既推介?

引用:
原帖由 唐老鴨 於 2008-7-10 04:10 發表 請問各師兄有無早更既推介?
我都想知...唔該!!

引用:
原帖由 wandlt 於 2008-7-10 09:25 發表

我都想知...唔該!!
x2
多谢!!

@( 回歸

個晚有係冇咩目標,咪咪話@(返遽{ !

死喇,邊個係@(  一鴾l醒唔起係邊個添

咪咪話"你做過啦"  係咩,咁呀,好啦,睇麉Y邊個先

入房見到真係差d唔應得  原來係"鬼爪魔女"

原來佢休息鰲X個月,琤再返工,唔怪得差d唔記得佢喇,

part 1 ok 夠力,速度略快.

part 2 魔爪依然強勁  差d 被佢搞掂  BJ, ML ....完事冇咩驚喜
最愛大波,至怕假波!

想問下裝修後價錢有冇變動呀?

引用:
原帖由 S-Machine 於 2008-7-20 13:51 發表
想問下裝修後價錢有冇變動呀?
AA-$612.

最愛大波,至怕假波!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。