推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

回復 1835# 的帖子

bad list her

頂!今天上湖有差佬放蛇!%中到正#仔好彩差佬放水.不過較了成個半鐘
條蛇仲要金毛有紋身

引用:
原帖由 king8619 於 2008-8-5 23:39 發表
頂!今天上湖有差佬放蛇!%中到正#仔好彩差佬放水.不過較了成個半鐘
條蛇仲要金毛有紋身
師兄我都在場喎...麻鬼煩攪咗個半鐘...好咗同個Friend電Book定致愛,如果唔係輪牌上伊人都有可能中蛇

原本唸住上去, 好采行下行下, 去左試奧運埸館.....  

引用:
原帖由 king8619 於 2008-8-5 23:39 發表
條蛇仲要金毛有紋身
幾點翵?我都有上去喎
最愛大波,至怕假波!

近期呢幾個甫士
好似 湖 水大戰     

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-8-6 12:56 發表

幾點翵?我都有上去喎
師兄六點七個字出事..著曬燈...兩條蛇應該五點八九入房..全場人都冇故到係蛇

引用:
原帖由 hf1926 於 2008-8-6 14:07 發表

師兄六點七個字出事..著曬燈...兩條蛇應該五點八九入房..全場人都冇故到係蛇
我夜晚12點上去,唔怪得咪咪唔係度,

d  BG又冇講喎 !
又唔怪得老板娘係櫃面木口木面啦
最愛大波,至怕假波!

好以話罰五千大元!%仲要冇得留低.老板娘木口木面正常

引用:
原帖由 hf1926 於 2008-8-6 06:07 發表

Bad news to bg & customers .............
Why they spend much resources & time in these actions??

低層變娛樂場 防煙門長開2008年8月11日
【明報專訊】位於彌敦道的新興大廈曾因發生一宗工業意外,之後進行了改善工程,但這座與嘉禾大廈相似的20多層舊樓,其中亦有多層開設了夜總會及卡拉OK,二樓則為商場,其中有多間芬蘭浴室為方便職員工作,將廁所改為廚房,以及將防煙門長期打開方便出入,若發生火警肯定不堪設想。
新興大廈12樓以上多為民居或旅館,民居樓層的防火設施相對較好,防煙門多關閉。但12樓以下則設有四、五間夜總會及芬蘭浴室,問題亦開始出現。
沿走火梯往下走,10至12樓設有多間桑拿浴室,雖然走火梯有防煙門,但大部分全被打開,原因是防煙門外是廁所,部分被改作雜物房或廚房,有女工正在清潔碗碟。
有關娛樂場所為方便職員工作,故把兩扇防煙門全打開,讓員工自由從後門進出桑拿浴室。部分娛樂場所則將走火樓梯及防煙門附近位置改裝成寫字樓出入口,門外甚至放有梳化鐵櫃,阻塞通道。
再往下走,發現不少樓層皆缺乏消防花灑設施,不少電箱的電線亦外露。更甚的是,在部分走火通道竟被人用鐵閘封閉,防煙門及走火通道亦形同虛設。

新興大廈後樓梯被改建,如部分桑拿浴室竟將廁所改建成為廚房。(何家達攝)

相關搜索目錄: 清潔 工程 娛樂

問你驚唔驚
最愛大波,至怕假波!

我有時都在湖上過夜,但見到嘉禾大火,若新 hing 夜晚又係咁真係唔俾火燒死都可能焗死

引用:
原帖由 dna_big9 於 2008-8-11 23:27 發表
我有時都在湖上過夜,但見到嘉禾大火,若新 hing 夜晚又係咁真係唔俾火燒死都可能焗死
所以冇咩野都唔會係度過夜
最愛大波,至怕假波!

去唔過

試左 @^

去唔過都又去左一次 (平)...

試左 @^
細細粒, 幾好樣, 靚波(手感一流), 有小腩(可接受) , 少說話多做事(a little bit too cool)...PART 1 不停用大脾夾我隻手, 好頂引....  

可再食....

回復 1866# 的帖子

Part 2 掂唔掂呀?
返什麼更?

bad list la....

where is it please?

DoReMe

又去開餐. 終於可以食件嬌小走肥.

今次唱歌仔. 仙樂縹縹DoReMe
- dup 得下 (65分), (又用大脾夾我隻手 +5分)
- 吹得 (85 分), (我almost 走火)
- part ii反應 very good, (85 分)

if you like 鄭融, u will like her....

I like 鄭融

上星期試咗(&, 斯斯文文,不過part 1 就麻麻地, 但part 2 表現本人覺得唔錯。
之前都試過件(^,好玩得,今晚要揾佢一敍。

引用:
原帖由 woods2007 於 2008-9-5 05:13 發表
上星期試咗(&, 斯斯文文,不過part 1 就麻麻地, 但part 2 表現本人覺得唔錯。
之前都試過件(^,好玩得,今晚要揾佢一敍。
請問師兄.(^係唔係仲係以前個(^呀, 即係好耐以前個(!. 同埋係番中定夜更呀.

引用:
原帖由 manman865 於 2008-9-9 23:38 發表

請問師兄.(^係唔係仲係以前個(^呀, 即係好耐以前個(!. 同埋係番中定夜更呀.
咁我就唔知係唔係以前個(^喇,佢細細粒返夜更。

引用:
原帖由 woods2007 於 2008-9-11 18:47 發表

h:" />咁我就唔知係唔係以前個(^喇,佢細細粒返夜更。
冇問題, 唔該晒師兄^^

小弟很久冇去,  唔知現在咩價錢呀 ?????

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。