推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 08:01 AM 發表

都有可能架!!
幾時到你出動呀?

我就月尾好手緊,我諗要月頭先可以再出發了

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 08:01 AM 發表

都有可能架!!
15,87,136今日都吾O係度

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-25 04:17 PM 發表

幾時到你出動呀?

我就月尾好手緊,我諗要月頭先可以再出發了
前幾日已經出動左啦, 回味中!!  
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-8-25 04:32 PM 發表

so poor!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 08:33 AM 發表

都係找..............她嗎

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 08:33 AM 發表

你今日又吾係去, 都吾關你事LA

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-8-25 08:32 AM 發表

對我無影響,因為好手緊

引用:

今次邊個呢?

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-25 04:39 PM 發表

今次邊個呢?
遲少少出過報告你咪知囉!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 09:06 AM 發表

遲小小即係幾耐先

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 09:06 AM 發表

你講得會出報告,我都估到係邊個囉

等你的報告

SorryBros, But where is this 東記?

回復 #185 gerrard1208 的帖子

一個星期之內啦!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 snoopy398 於 2006-8-25 10:43 PM 發表
SorryBros, But where is this 東記?
旺角, 新興大廈十樓
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 05:30 PM 發表

旺角, 新興大廈十樓
Thanks Bro.....Suddenly forgot the address.....

經過幾位兄台推介,小弟昨晚終於去了東記一試,
並預約了15,簡述如下:
樣子不錯,part 1 比我預期的好.
part 2 就比我想像的差了一點, 感覺上比較機械化,
rpp時間雖長但總是沒有feel.
最後一part亦草草了事.  而全程說話不多比較悶.
是不是因太多兄弟的文章讚得太好所致,
令自己要求太高所致呢? 又或是她太倦呢?因我是他最後一個客。
下次會試136, 希望不會失望吧。

回復 #191 pkhkg 的帖子

又或是她太倦呢?因我是他最後一個客。  <----有可能是其中一個原因!!!

食到頭圍可能會好少少!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
夫學須靜也,才須學也。

囡囡返得長時間,倦,悶也不奇啊.
下次試下逗下啦. ^^

引用:
原帖由 pkhkg 於 2006-8-26 06:49 AM 發表
經過幾位兄台推介,小弟昨晚終於去了東記一試,
並預約了15,簡述如下:
樣子不錯,part 1 比我預期的好.
part 2 就比我想像的差了一點, 感覺上比較機械化,
rpp時間雖長但總是沒有feel.
最後一part亦草草了事.   ...
以我所知,15之前病左成5日,岩岩復工,心情未返黎都唔出奇,加上最後一個客,值得原諒

反而我想知,你對佢套硬件有咩評價呢? 因為其實15係出名硬件,軟件係比較少人講

15的硬件?

Thanks brothers and CFu.
valuable information for setting a target list. thank you.

有一樣野好想講好耐.

東記的女, 話就話拆360, mark單380
但不只一個囡囡曾同我講,
其實扣翻6%, 另外又扣廁紙錢, 每月洗衫錢等
計落只得320.
睇見一些囡為搵多D, 肯留耐D
中更的做到差不多天光,
為左做7,8轉搵果$2500
你估天生興趣咩,都係為左搵多D
真係辛苦了.

而家一樣係每個禮拜查一次牌
有時甚至2次
聽聞都無話立即衝入去房
但對囡囡也有一定壓力
除毛巾遲一D都會俾主任鬧
因捉到公司要罰錢就入囡囡數.

客亦要起身出去查身份證
可以想像間中會有客除唔切dom就咁著條衭  ^^
剛過左個星期立仲去到二百客.

想起, 尼間場, 囡囡工作俾我地開心,
但佢地錢賺來唔易
><...........................

有時我問自己
我自己而言
係米唔好再講東湖好呢
唔係話甚麼影響
而係話,咁既時勢,
我都唔想講得多
自己有報應
變成下個除唔切dom的是我.  ^^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-27 10:05 AM 發表
有一樣野好想講好耐.

東記的女, 話就話拆360, mark單380
但不只一個囡囡曾同我講,
其實扣翻6%, 另外又扣廁紙錢, 每月洗衫錢等
計落只得320.
睇見一些囡為搵多D, 肯留耐D
中更的做到差不多天光,
為左做7, ...
除唔切dom都唔算係報應黎既 ^^

不過囡囡辛苦就真既,大家出得黎玩,記得要對囡囡客氣D,唔好真係當自己係消費者,就可以任意發火,囡囡都係人黎架

每個禮拜查一次牌,真係好密下,唔知有無人遇過查牌呢? 應該要點處理呢?

但我又好彩, 玩開十個月來,早中夜時間都有去
都未撞過查

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-27 10:25 AM 發表
但我又好彩, 玩開十個月來,早中夜時間都有去
都未撞過查
你真係好好彩,我諗呢到應該有人遇過查牌掛?
比我遇到查牌真係唔知點算,因為我都係一個骨場新人

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。