推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

而家話要客出去睇身份証.
穿翻條衭,可以的話幫手除毛巾 繼續訓低
囡囡出走先
一陣後, 如果阿sir行到房門口叫你出去locker拿身份証
就聽order

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-27 10:34 AM 發表
而家話要客出去睇身份証.
穿翻條衭,可以的話幫手除毛巾 繼續訓低
囡囡出走先
一陣後, 如果阿sir行到房門口叫你出去locker拿身份証
就聽order
明白
我覺得只要聽聽話話,班阿sir都唔會難為人既,佢地目標都唔係想捉客
查牌都係佢地工作之一,大家好來好往啦

hihihi168兄
15對波真係好大好鬼廷,
我隻手幾呼唔哂,值得一試!!

講開又講,揼左
咁多年骨真係未試過
查牌,不過可能我多數
七点前走,中既機會細d ...

硬件係指尼方面, 不過唔好太硬就好! ^^

但上個上個Sunday都有查
sirs真勤力.^^

囡囡話我知o岩o岩禮拜五都查完, 好彩我禮拜六先去...
貓兄, 打個招呼先...

hi, 係呀星期五剛查
星期六卻大旺! ^^

我認同囡囡也有感受.
沒有人會自願千人枕.
環境及際遇均惹人憐.
但有些不理他人感受.
只顧自己個人的感受.
他可會想想角飾轉移?
或自己的親人或朋友?
在此等環境工作感受????

引用:
原帖由 pb716 於 2006-8-28 12:59 AM 發表
我認同囡囡也有感受.
沒有人會自願千人枕.
環境及際遇均惹人憐.
但有些不理他人感受.
只顧自己個人的感受.
他可會想想角飾轉移?
或自己的親人或朋友?
在此等環境工作感受????
TOTALLY AGREE

不管是開大的場所或hj場
場內囡囡各有她的內憂.....!!
大多是離婚的..又要照顧小朋友....
不只是一個....有的三.四個....
試問現今經濟環境..那位囡囡在沒有足夠的學歷....可以作什麼
就算有高等學歷的大學征也得找工作困難...更何況囡囡她們...
一般家庭也要萬多元才可過活...大家想想她們吧....
各路c兄敬請感受一下.......
對不起!!!!這麼老套.....因我也曾認識一些囡囡在聊天時發點悶氣.....
我只是有感而發.

回復 #211 pb716 的帖子

絕大部份PG既寫照, 她們亦曾試過做別的行業, 但很多都受岐視或受欺負.....

今日在走廊見到18的少女look! ^^

大家唔好講到D女咁偉大。如果去打份4,5仟元的工作當然好辛苦。但好多家庭一樣可以過活。再唔係就去申請綜援。出得來做,就要敬業樂業。而且做這行都係唔想搵個4﹐5仟元,希望過的生活比人好些。唔可以有藉口來交行貨。

我諗兄弟們的point包括我自己是說bg辛苦, 不是說她們偉大.
不過你說別交行貨絕對同意.

今日無甚選擇下,做了48.

有做邊行唔辛苦,就算做清潔工都仲辛苦。選擇得做BG就係貪這行搵錢較易(相對她們的學歷)。所以我唔覺得BG比其他行業辛苦。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 benben11 於 2006-8-27 02:07 PM 發表
hihihi168兄
15對波真係好大好鬼廷,
我隻手幾呼唔哂,值得一試!!
我等緊月頭出糧,現在無錢去

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 11:02 AM 發表
今日在走廊見到18的少女look! ^^
你幾試會做佢呢?

我遲D都會試下佢,不過手頭上仲試緊你推薦的no. ,已經有排試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 12:21 PM 發表
今日無甚選擇下,做了48.
我知道48都幾大咪,但係佢係唔係中女黎架?
等你的報告

幾時試18? 真唔知, 我仲想試其他場的一些囡,這方面拖左好耐了.

48真的中女,高,好笑容,眼神,好識tum人
不是特大,是識得露groove
不過第二拍身手有欠靈活.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 10:34 PM 發表
幾時試18? 真唔知, 我仲想試其他場的一些囡,這方面拖左好耐了.

48真的中女,高,好笑容,眼神,好識tum人
不是特大,是識得露groove
不過第二拍身手有欠靈活.
48應該都唔係咁岩我

我試晒手頭上的no. ,就會試18,睇下邊個試先,再出報告啦

72冇做了

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-25 05:47 PM 發表

你講得會出報告,我都估到係邊個囉

等你的報告
報告已經發佈, 請看AY分享會!! 謝謝!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-27 06:18 PM 發表

除唔切dom都唔算係報應黎既 ^^

不過囡囡辛苦就真既,大家出得黎玩,記得要對囡囡客氣D,唔好真係當自己係消費者,就可以任意發火,囡囡都係人黎架
我反面覺得, 你對囡囡禮禮貌貌, 俾囡囡一個幾好既印象, 大家黎第二部份都會開心D啦! 況且, 更加因此可能有增值服務添呀!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。