推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

110 12345
發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

好呀,有得一齊分享同討論啦,多謝貓兄

下星期我有時間,就會mark 15黎試,試完會出報告

不過15係早更,我唔知中更既時候mark唔mark到佢,唔知道有無師兄試過12點幾打去,之後mark4:00pm既呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 01:42 PM 發表
咁就係得架, 但係好難校正4點俾你入房, 佢地大概會預大約time slot俾你,
咁你臨出發例如3點半打去再問幾時available得lor.
明白晒,原來服務咁好,怪不得咁多人都mark晒囡囡先上去啦

另外,東湖D服務我都覺得幾好,肯幫我掛衫,出黎又問我覺得個囡囡掂唔掂,令我比貼士都覺得抵比

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 02:07 PM 發表
'肯幫我掛衫,出黎又問我覺得個囡囡掂唔掂'

diu!!!日更果兩條友早已無對我咁做,
係唔係因為我越來越只俾十草?
我都係比$10算架啦

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 02:17 PM 發表
其實個所謂顛放既9X我之後都試過
但我唔覺佢係顛
我覺得佢係亂....粗.....
可唔可以形容下個外表係點既呢? 另外9X即係幾多?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 03:24 PM 發表

下次同你一齊去, 睇下佢地係米厚此薄彼! :@
唔關事既,果次係我第一次去,佢都未見過我,當然好服侍啦,佢搏我會比多D tips麻

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-13 03:35 PM 發表

即係我係果過果個lor.
你仲話會做佢同15.
咁我知邊個啦

題外話

唔知東湖有咩食物係好食既呢? (早更同中更)

另外,成日聽到網友講飲大力,其實大力係咩黎架?

引用:
原帖由 fengliu 於 2006-8-16 12:17 PM 發表

我幫答
大力 = 益力多
唔講真係唔知,原來有得飲益力多,thx

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-17 10:34 AM 發表
今午六壯士大鬧東湖...

結果其中兩位斷羽而歸
可唔可以講下詳情黎聽聽?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-17 12:29 PM 發表

來吧!!

我已經在等侯了!!
我都等候中

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-17 12:30 PM 發表

可能之前的20、87、119、136令我太滿意了
相對比較下
今次便有點失望!
136好多人都有推介,但係詳情就無咩人講,唔知有咩地方令到你咁滿意呢? 同埋136外表係點架? 多多指教

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-17 12:40 PM 發表
我朋友都試過佢,

佢只係不停咁"直豎姆指", 大讚特讚!!
係囉,好多人都話好,但係無人形容過外表,136 = 神秘人 ccc

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-17 01:09 PM 發表
136....令我心動的囡囡:

面兒尖尖,眼兒大大、咀兒細細
好一個小美人!!!  
矯小輕盈的身軀,可輕易將她一抱入懷
少女型的胴體,我杯茶是也
她還很主動的親親你、錫錫你
磁性的聲調在你耳邊說情輕 ...
唔該晒,值得一試

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:01 PM 發表
話說六壯士以三三前後陣式卧於休息室
等候維維安排佳麗,AY兄已表態要找她的摯愛
數碼兄、祖兄及屈兄也先後被安排
直覺駝兄應該會喜歡易玲
於是極力推薦他,讓他可以事後寫返篇: 「樂駝遊湖記」
我就無 ...
可能佢果日心情唔係咁好

我今日都上左去碌鈴,仲係好易碌既鈴添呀,我諗大家應該明我講邊個掛

佢果然無令我失望,內容唔多講啦,都係咁,等我報告D較為特別的野啦
阿鈴成日話我係咸濕仔,呢樣野有留意貓兄報告應該都知係佢既口頭禪,不過我有備而戰,比我屈返佢仲咸濕,最尾佢自己都認左

最攪野就係,佢去掛毛巾既時候,話毛巾唔夠大遮唔晒個窗(跟本就同平時一樣遮到),於是成個過程都無掛到毛巾,個feel真係幾正

阿鈴幾好傾,因為我同佢有一個共同的話題

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-18 12:13 PM 發表

<<<最新消息>>>

136剛電了髮
全新形象喎!!!
佢幾時復工呢?

唔知有無人試過69呢?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-19 04:01 AM 發表

你試完俾個報告大家睇睇!! 
等我試晒大家既推介先啦

昨日碌鈴碌得好開心好滿足

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-19 04:26 AM 發表

係!!
咁咪好囉!
食到好野!! 

恭喜恭喜!! 
都係多得大家的推介,我先食到好野ja

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-19 06:27 AM 發表
中更那個新來的, 少少中, 但個個都話靚. 據說是旺角另一大場紅牌.

又一個投奔?  ^^....

等我.......或者..........試下先
等你的報告,如果方便的話,可唔可以PM個no.比我呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-18 10:34 PM 發表
以前報告過的中越mixed 78, 已走了
剛又來了一個新78,也是夜更, 據說幾靚.

夜更21也走了, 新的21是中更.

早更48已返了來 (以前舊板有報告).

這一期,  119的確是最多工的.
貓兄,我搵唔返早更48個報告,可唔可以幫幫手搵下呢? 唔該晒

另外想問問,東記有無d係細細粒,又大咪架? 樣可以接受就ok,因為咁黑,都睇唔清楚個樣 ^^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-21 01:13 PM 發表
唔緊啦, 費事找.

48是少中女, 性感 (穿deep V), 據上次報告是招得.
等我將佢列入我的名單先

細粒又大咪,我知道難找,所以一定要問你

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-22 03:14 PM 發表

噢, 原來真是她----綠記188!
年初在綠記做過她一次.
今次mark她(21)前, 已收到風佢來自綠記.
在房內, 她提起, 認得我.
我就不太認得她.

她樣我俾78, 少中女, 鼻尖, 薄長髮有點媚態.
大咪!  但也有少 ...
原來係新黎既中更21,大咪岩我

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-23 06:01 AM 發表

好似係 15
我今日都上左東記
15病左,到今日都仲未好返,希望佢快D好返啦
今次上東記唔係咁開心,個囡囡唔係好岩feel,所以我草草了事

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-23 11:50 AM 發表
試了38  外形來講 如果將20比做楊恭如 38就是李華月
38手骨好好 按壓位準力足流暢 舒服
下半場熄燈無遮無掩下進行 耳畔輕吹低吟 胸前點水 完全包含 往復數轉 坐馬吞槍 乞丐煲飯 接住自由 ...
我都試過38 ,不過佢唔係我杯茶,佢事前功課真係好比心機,而且仲好大咪,我都係在熄燈無遮無掩下進行,佢由頭到細佬都好用心,仲含左淡茶黎含,咩都做齊,值得一贊,不過真係唔係我杯茶,完全無feel,所以最後我都係盡快攪掂算數。可能佢係中女同埋把聲唔吸引,好沙

20比我既感覺好好多,把聲好甜,直情係我杯茶,所以feel真係好重要

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 joehan 於 2006-8-23 03:09 PM 發表
agree bro hihihi168, sometimes the bg is not the feel you like, just like me pick the wrong no. and no excuse to complaint...  Maybe I will ask to PR to introduce the type I want, of course try the ...
其實唔係東記的錯,個囡囡我係自己mark,唔係佢地介紹比我,不過入房見到面之後,覺得唔岩我自己口味,所以草草了事

個囡囡服務的確一流,可惜唔岩我自己口味

110 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。