推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

順帶一問,有無邊D bg係會噴少少香水架? 因為我自己個人幾鐘意,好feel好多,對於我黎講 ^^

我知道易拎會噴少少,所以偷食的人士要小心,不過佢用果隻香水係好清新同埋唔係噴咁多

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-8-23 03:34 PM 發表

哈哈 楊恭如同李華月梗係有分別啦  
楊恭如正D

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-23 04:24 PM 發表
'請問仲有冇好介紹呀?

姣D之類 '

早: 少少嗲--15, 87,20
     姣放--38, 26
中:  淫放--119
夜: 嗲放--116    ^^ ^^
     姣放---10, 62(但62較中)
唔知26幾時會復工呢?

15,26有無印象係會噴香水呢?

相關搜索目錄: 香水

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-23 04:31 PM 發表

咁佢有無做波冰?
佢only用茶幫我含,無玩冰

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-24 03:30 AM 發表
為慶祝AY兄壽辰
136今天復工!
下星期搵下佢先

引用:
原帖由 charm_smash 於 2006-8-24 08:26 AM 發表
如果想喺月頭出糧前走一轉,我應該搵15 , 20 , 定係136呢? 各位 Bros 幫幫忙
15暫時請病假中,希望佢月頭前會復工啦

20多數要mark,如果唔係做到佢既機會好細,除非你好有耐性等啦

136未試過,佢岩岩復工,呢個我將會去試,如果你試呢個既話,記得返黎出報告

玩得開心D

引用:
原帖由 charm_smash 於 2006-8-25 03:25 AM 發表
唔該晒各位Bros
記得試完,出報告啦

引用:
原帖由 messenger 於 2006-8-25 05:17 AM 發表

可是她仍未能上班
我等緊15復工

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 06:48 AM 發表

咁即係全部六合彩都俾人 mark左
唔會咁旺場掛

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 08:01 AM 發表

都有可能架!!
幾時到你出動呀?

我就月尾好手緊,我諗要月頭先可以再出發了

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-8-25 08:32 AM 發表

15,87,136今日都吾O係度
對我無影響,因為好手緊

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 08:33 AM 發表

前幾日已經出動左啦, 回味中!!  
今次邊個呢?

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-25 09:06 AM 發表

遲少少出過報告你咪知囉!!
你講得會出報告,我都估到係邊個囉

等你的報告

引用:
原帖由 pkhkg 於 2006-8-26 06:49 AM 發表
經過幾位兄台推介,小弟昨晚終於去了東記一試,
並預約了15,簡述如下:
樣子不錯,part 1 比我預期的好.
part 2 就比我想像的差了一點, 感覺上比較機械化,
rpp時間雖長但總是沒有feel.
最後一part亦草草了事.   ...
以我所知,15之前病左成5日,岩岩復工,心情未返黎都唔出奇,加上最後一個客,值得原諒

反而我想知,你對佢套硬件有咩評價呢? 因為其實15係出名硬件,軟件係比較少人講

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-27 10:05 AM 發表
有一樣野好想講好耐.

東記的女, 話就話拆360, mark單380
但不只一個囡囡曾同我講,
其實扣翻6%, 另外又扣廁紙錢, 每月洗衫錢等
計落只得320.
睇見一些囡為搵多D, 肯留耐D
中更的做到差不多天光,
為左做7, ...
除唔切dom都唔算係報應黎既 ^^

不過囡囡辛苦就真既,大家出得黎玩,記得要對囡囡客氣D,唔好真係當自己係消費者,就可以任意發火,囡囡都係人黎架

每個禮拜查一次牌,真係好密下,唔知有無人遇過查牌呢? 應該要點處理呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-27 10:25 AM 發表
但我又好彩, 玩開十個月來,早中夜時間都有去
都未撞過查
你真係好好彩,我諗呢到應該有人遇過查牌掛?
比我遇到查牌真係唔知點算,因為我都係一個骨場新人

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-27 10:34 AM 發表
而家話要客出去睇身份証.
穿翻條衭,可以的話幫手除毛巾 繼續訓低
囡囡出走先
一陣後, 如果阿sir行到房門口叫你出去locker拿身份証
就聽order
明白
我覺得只要聽聽話話,班阿sir都唔會難為人既,佢地目標都唔係想捉客
查牌都係佢地工作之一,大家好來好往啦

引用:
原帖由 benben11 於 2006-8-27 02:07 PM 發表
hihihi168兄
15對波真係好大好鬼廷,
我隻手幾呼唔哂,值得一試!!
我等緊月頭出糧,現在無錢去

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 11:02 AM 發表
今日在走廊見到18的少女look! ^^
你幾試會做佢呢?

我遲D都會試下佢,不過手頭上仲試緊你推薦的no. ,已經有排試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 12:21 PM 發表
今日無甚選擇下,做了48.
我知道48都幾大咪,但係佢係唔係中女黎架?
等你的報告

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-8-28 10:34 PM 發表
幾時試18? 真唔知, 我仲想試其他場的一些囡,這方面拖左好耐了.

48真的中女,高,好笑容,眼神,好識tum人
不是特大,是識得露groove
不過第二拍身手有欠靈活.
48應該都唔係咁岩我

我試晒手頭上的no. ,就會試18,睇下邊個試先,再出報告啦

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-29 10:08 AM 發表

我反面覺得, 你對囡囡禮禮貌貌, 俾囡囡一個幾好既印象, 大家黎第二部份都會開心D啦! 況且, 更它馴i能有增值服務添呀!!
我自己平時已經充滿笑容,對住囡囡,我更加會客氣同埋有禮貌,可能有增值服務喎 ccc ^o^

我係戴眼鏡人士,所以一去到part2,自然要叫囡囡比返副眼鏡我,我次次都會講"唔該晒",個囡囡仲話唔洗咁客氣啦,我真係覺得你點對人,人點對你,大家開心咪幾好

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-30 03:47 AM 發表

邊一間先?  
係囉,我都想知

東記有無入返d新女呢?

現在D no.都係耳熟能詳既,好似無咩新的驚喜

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-9-1 09:45 AM 發表
吾係o咼, 據聞有好多, 但個評語係"點會o甘既都請o架"
如果係後生靚女,唔識dup都ok架,起碼有新鮮感係好事黎既

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。