推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 hihihi168 於 2006-8-16 07:46 PM 發表
題外話

唔知東湖有咩食物係好食既呢? (早更同中更)

另外,成日聽到網友講飲大力,其實大力係咩黎架?
我幫答
大力 = 益力多

引用:
原帖由 mtr613 於 2006-8-15 10:41 PM 發表
恭賀還陽之喜!
我都一起恭賀

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-8-18 01:19 AM 發表

期待佢既再臨!!
me too

bg!%

聴講!%走,是否真

引用:
原帖由 hf1926 於 2006-9-17 12:53 PM 發表
唔係呀麻..冇上去2weeks..咪開唔到大?
無掛毛巾都可以照開大的,放心吧

引用:
原帖由 kwanaaaa 於 2006-9-20 01:49 PM 發表
准^本星期出V!
请各位大佬提供,
早更有物好介绍?
請看前面貓兄的介紹啦

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-25 05:49 PM 發表

非也!

今天剛復工了!!!
thank for inform

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-5 01:04 PM 發表
祝中秋節快樂!
中秋節快樂
順便祝 丹丹(!#^) 生日快樂

引用:
原帖由 jocial 於 2006-10-10 10:12 PM 發表

Who東湖bg自己出去開檔
!%

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-10-11 08:39 AM 發表
我果個係尼件
thanks for inform
看相身材好似不錯

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-10-23 05:36 PM 發表
咁有冇人知易玲去左邊呀?
今天收到風
阿 易玲 已上岸要嫁人
恭喜 恭喜

引用:
原帖由 supernova 於 2006-11-2 03:59 PM 發表
!!( is really great!
yes

今天跟她过一手,確實是臚ˋ貜漲n对手
但要求dup dup的brother,就將就將就

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-24 12:34 PM 發表

唔係化, 超兄!
我上次兩次PM你問你食到果件好野係邊個你都唔覆我,
你而家問我呀??

吾係甘小汽丫 (講笑)

可否pm我, thx

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-16 08:16 AM 發表
of course only 1Q, 唔好下下以為有2Q!! 呢一樣只不過係 bonus!!
係hk只係1q, 除非你lum掂條囡or囡囡lum你才有bonus!

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-16 10:22 PM 發表
懂得享受者情願一次做耐D
都唔會追求做多Q啦!
AGREE!
一次高質素 XX 比追求Q數來的正

引用:
原帖由 jocial 於 2007-4-28 01:30 發表
今日^仔有過高潮後.....第二次仲有潮吹勁噴 tim ........
第二次仲有潮吹勁噴 tim
jocial 兄, 你好勁丫

引用:
原帖由 pkdonald 於 2007-6-26 09:15 發表
昨晚10時左右上飯堂開左飯
!)(
唔知大家有冇試過,個人認為可番啅,只是她梳洗時間比較耐,個人prefer 豐滿身材,可能不合大佬們口味,只不過招呼都算ok

閃人等lift時已經有個bg 同我同lift
側身睇,嘩,好 ...
!#( 新做無耐,有上圍也有下圍, 樣都ok
几nice,同我合嘴緣
按摩是用指力按的

會返mark

引用:
原帖由 天使藍 於 2007-7-6 03:05 發表

唔係...
佢話應該俾番錢我...
哗,天使兄你應該好掟

我做她時,耐小小就問我ko未,真失敗

引用:
原帖由 jocial 於 2007-8-2 00:27 發表
今日^仔佢坐我上面係感騎時,又有潮吹la
jocial 兄 你真係"西飞利"

引用:
原帖由 RexSo 於 2007-9-24 14:16 發表

& 同 @@ 返中
樣 - & good @@ ok
服務 & ok @@ good
&仔 真係要電book,吾係好難吃到

引用:
原帖由 11/F 於 2007-11-26 22:14 發表
C-hing你就好啦條女肯同你出兩次洁A我上飯堂從來末試過真係羨慕
其實出2次的意思係 [做一次同打一次]
當然你最好省略dup嗰part

引用:
原帖由 andyandy918 於 2008-4-11 20:19 發表

!)# ----就緊係多 fans啦!!! 又可以兩Q , 又可以唔著褸...總之你想點都得呀!!!!
         不過小弟就覺得恐怖啲囉??????

(收到風.....佢去?
realy

引用:
原帖由 pb716 於 2008-6-20 17:24 發表
重開後有什麼好介紹???
高, 靚, 走肥......thx
如早前的18......
聽LOCKER哥哥話大部份舊囡都會返去
另試咗新囡 !) 樣算几好,吾載BAR,少肥,可以一試

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。