推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

回復 #678 jj_prince 的帖子

「....想問各位有邊個 BG 似 C 朗類型,玩得,姣得,身材得 ?
我 WAITING LIST 應該係 81/136/123
... 」

我相信...136都唔多啱你了!
123啦!

回復 #701 屈臣氏 的帖子

有幾分似啦!
.
.
.
.
.
< < <我依位都似架!

引用:
原帖由 fengliu 於 2006-10-23 23:03 發表

今天收到風
阿 易玲 已上岸要嫁人
恭喜 恭喜
以為你....今天收到帖

她又返來了?

神出鬼沒喎

今天重九,宜登高
於是高高地登上了十樓!
第一次上去前未有電marked囡囡
看看今天的運氣如何?

結果被告知只得一位得閒....
是剛從齋場轉場過來的中女
樣子很普通,齋場出師,骨技無可置疑
靜靜享受了三刻鐘有質素的齋dup

下半回合她的反應很大
感覺到她不斷跳動,但也很配合!
竟連接著做了廿多分鐘
係邊位?  不想推介了!

埋單後等lift,見doremi出來取外賣
穿上紅裙子,裡面還再穿上貼身桃紅長褲
旺角wet妹look,青春無敵!
她也向我HI了一聲!
忍不住曾有想過進去與她再聚....

落樓時....對自己講
下次都係要先電MARK了!

仲有.....落到樓下
有三位大漢迎面入LIFT
聽到其中一位問另一位
「記唔記得要搵邊位呀?」
答:「119嘛!」

回復 #773 怪俠一支梅 的帖子

講開她....其實.....

我會覺得同她一起
絕非享受她的服侍或服務
因她絕非服務型
只會享受....似是同初相識情人
初試雲雨情的感覺!

回復 #789 屈臣氏 的帖子

以後仲敢唔敢咁多口!

若有所影響有殺無陪架!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-3 12:50 發表

唔同意!! ........伊人其實可以好玩得!....
無話過她唔玩得喎!

咁我唔知你嘅定義
初戀情人係唔玩得嘛!

引用:
原帖由 威廉泰爾2 於 2006-11-7 22:26 發表

我以為大家都係網友,點知道問問題都要分區喎!

又俾人丙,又話唔可以賣廣告,

我俾骨女飛喎,乜失戀唔係大曬0架咩?仲要彈我,

唉!心淡!
威廉哥不用心淡!
那位仁兄擔演著調查員一角
一定要做戲做到一氣呵成,自得其樂
大家都係為了尋開心而已
沒有所謂啦!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-7 22:30 發表

原來有 B plan 架
連你都唔知?

我試了$*!

哦! 原來是在KOBE學師,三年前是該場紅牌
整套服務程序令我懷念濤金泉或KOBE的V1...
高大型非我杯茶,驟眼看樣子有點似張曼玉
幾夾匙位喎!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-8 09:38 發表
昨天黃昏前終於一試 #119,有點像舒琪。紅牌果然係紅牌,交足功課,要幾淫有幾淫,抵我醒隻擦鞋仔貼士 - "真叻仔"俾佢,希望佢有買啦。

後來佢仲介紹好姊妹俾我添 - #18、#136,有機會一試。
你黃昏前試了 #119
我黃昏後去已找不到伊人了

她點只兩位好姊妹
聽過多位囡囡都讚她夠義氣

相關搜索目錄: 功課

咁夠麻煩啦! 俾記者影到相仲幣傢伙!
要你屋企人來接番你夠大劑!

回復 #846 whwoo801 的帖子

謝謝詳細報告~

質素的確好參差的!
最好就唔好話介紹
她們一定會推未開工的架啦!
唔係質素稍遜的點出貨呢?
不過,幾個月前有一次介紹又的確相當唔錯喎!
就係介紹了如今東湖當紅兼爆光率極高的囡囡!

上次係間不大的房,張床好近窗口
窗外直望便長走廊及取熱毛巾處
男上女下...一邊做、一邊望出窗口,不斷有囡囡行過
我望到佢地,佢地望唔到我
感覺相當過癮!

引用:
原帖由 whwoo801 於 2006-11-9 17:51 發表
係呀,想問問各兄弟(尤其白貓兄同AkiraYuki兄),呢期有乜no. 推介呀?dorame同3仔,136都好似仲係放緊假呀。
AkiraYuki兄話: 易錄一試無妨喎!

引用:
原帖由 yuray 於 2006-11-10 12:21 發表

我都覺得日更D所謂經理一D招呼都冇,每次我都係電mark咗
先去,咁我入到休息室除左waiter問我欴乜外,就完全無人理,
直至BG鋪好床就叱叫你上房。
EXACTLY!  
Never mind la...上去都係搵囡囡

引用:
原帖由 motorcar 於 2006-11-10 12:44 發表

佢地生意好,唔憂做,我一個月去髐誚腹A都乜鬼招呼都無,一於blacklist 佢。
咁我又唔捨得喎!  

無嘅! 睇吓自己果日想要玩咩咯!
出來尋開心千祈唔好勞氣
常用國內或澳門桑拿作比較
也只會影響自己心情

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-12 00:05 發表
以前maggie幾好 有一話一 又有招呼 又醒大家樂俾我
懷念
咁我地拉隊去尖咀找她咯!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-11-12 23:16 發表
今周末傷風, 明天一周唯有少去桑拿.

流涕.
你傷風更加要去桑拿焗一焗啦!

DUP埋都要啦
傷風感冒一定會周身肌肉痛
但無謂攪嘢喇!

我試過吃了傷風感冒藥上大時代
結果無論點攪都無反應
終於宣布停賽埋單照計

咁私都領過嘢!
推油果時最易攝親
你可以效法一位兄台
次次去都要求加舖電毯
咁就安全啦

引用:
原帖由 fyiu 於 2006-11-13 16:08 發表
today i called, most of bg back, like 100, 126, 123, 18.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。