推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-1 11:33 AM 發表

最近的確有D新女:

日更: 33, 106,108, 12, 13 (新的12,13),
        100 (今日新返)

以上我只tried過33
收唔收到風,邊D係後生既呢? thx

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 10:34 AM 發表

以上為先前提過的靚女.

夜班中, 10仔髮highlight嬌俏
116暫時離開  

另1仔亦靚女,廿零歲長髮瓜子臉有髮香, slim但胸細
貴州苗裔人, 同我分享當地風俗, interesting.
dup認真, 但出房耐, 扣分 ...
thx

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 10:55 AM 發表
你咁快re我.....我正想補充....

早更92都樣好,眼大大但有少肥
中更68亦是眼大大,但面無92咁圓.
上兩個星期,92放緊假,唔知現在復工未呢?

68你比較少提,身材好嗎?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 11:04 AM 發表

只正面見過68, 未知身材
你係唔係一見到囡囡經過就會問佢號碼架啦?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 11:17 AM 發表

過後即問主任
原來係咁,係唔係記住佢咩房,之後問主任呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-3 11:27 AM 發表
我通常見到囡在走廊
我都係,所以好奇你點樣表達比個主任聽

引用:
原帖由 pkdonald 於 2006-9-4 01:19 PM 發表

示範:

經理呀,請問頭先果個幾多號呀?

不用擔心,佢地不會笑你~
明白,唔該晒,又學到野了

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-9-4 01:38 PM 發表

小弟既做法係O係走廊直接問
我無你咁勇

雖然心入面,我都想直接問,不過開唔到口

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-5 04:33 AM 發表
聽佢地講100樣不錯, 但休到Sat才返.....下回分解....^^
100唔係新返既咩? 咁快又放假

有機會下星期去試下先

引用:
原帖由 messenger 於 2006-9-5 06:06 AM 發表

謝謝!!!

好!!!!

一於揀 >>>>> 15

唔玩唔舒服
15我終於試左啦
正如大家所講
條腿真係好白,唔係好高大,不過上圍就好大,樣子都唔錯,係出房時間耐D,值得一試

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-6 02:15 AM 發表
日更33,廿才尾, 樣不過不失但髮太鬈, 來自棕南海
我一入房佢就嬲我來兩次,但我愛慢慢享受
頭part ok但短了點, 二拍可以好投入.

自87, 20, 50, 32, 116, 10, 119,
真係未有東記囡可令我寫一大段報告.
我未試過比人嬲黎2次,真係想試下

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-6 05:22 AM 發表

點樣耐法??  
我諗去左成5-10分鐘都有

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-6 05:30 AM 發表
即係完左第二部份出左去, 成五至十分鐘先返入黎??
唔係,係出去拎熱毛巾

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-6 05:29 AM 發表
上次1 仔都係

好在其它尚滿意,否則必投訴
成個過程我都好滿意,咩都可以原諒啦

引用:
原帖由 c9dun 於 2006-9-8 12:35 AM 發表
After seeing all the reports about this place, finally visited it. The shower area reminds me of "City sauna" but larger with dry & wet steam. The resting area is OK. The manageress a ...
佢係好野黎架

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-8 05:42 AM 發表
有些日更囡如12, 13, 69, 72, 98, 106係點我也未知.
69,我只知佢係陀地,知客曾經介紹過比我,不過無試

引用:
原帖由 gooddog 於 2006-9-8 05:56 AM 發表
請問貓師兄對15有甚麼評價呢? 因在門口遇過佢, 好想試.
白滑,有美腿,都幾靚架
全程主動,把聲都幾好聽,我比8/10

引用:
原帖由 c9dun 於 2006-9-9 02:41 PM 發表
Just couldn't hold off the tempation and headed off to this place again. This time tried %) (of course another on my recommendation list)  Young BG, looked pretty tired when I walked into the room. ...
多謝報告

%)都係我目標之一,你覺得佢靚唔靚女呢?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-9-16 05:28 PM 發表
溫馨提示:

東湖現百分百取消掛毛巾制,各老板還請小心
咁即係點? 唔明?

我仲以為無得開大添,無掛毛巾都無咩大問題既

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-18 12:37 PM 發表

好似拍AV咁, 仲過癮呀!!
我都有同樣的感覺,不過我多數會集中精神,無理會出面

好耐都無出動了

引用:
原帖由 ken789 於 2006-9-28 09:32 PM 發表
好呀,有得一齊分享同討論啦,多謝貓兄forum.timway.com(WNCx&CU C
OH1T
Xocat II Forum xb ]E8w]!S
下星期我有時間,就會mark 15黎試,試完會出報告Xocat II ForumCD8cF WV9T
Xocat II Forum9Q ...
可以

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-9-29 01:15 PM 發表

我都係!!  

忙到想死呀!!  
我咪又係,想抽時間都唔得,做完野就好想返屋企

引用:
原帖由 白貓兒 於 2006-9-30 10:21 AM 發表
兩周來返做一舊女, 一新女

舊女無乜野,新女半玩笑的問我係米蛇,
仲叫我快d搞完佢......上次單野後, 一些囡「蛇」驚了.
都係等國慶過左,風聲先會無咁緊了

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。