推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

前排某東湖bg自己出去開檔,開張日call我叫我去開佢張
去個一次, 並且因她已離開
佢可放膽d 同我菜餘飯後中吹水講下東記
的半內幕野, 例如邊個紅牌一樣有整過容,
邊個我地以為只係三十幾歲的其實都四張幾
呢個未算出奇
原來東記有bg五張幾
你地信唔信?

hahahahahaha....

15我唔知,但我果個唔係15.

歡迎新仔.

但已可見,東記一些早更女已不復上半年之勇, 加以手上客留走到新女,有時都休下費事爭咁多,但一到旺日好多人都返齊, 因為會爆客.

我果個係尼件

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

但已是廿到尾喎.

東記以前都唔日日早更90客喇
之前中秋假都有爆客

但爆客doesnt mean 東記大多敷正女
只是budget price吸引, 客人會將就其他
東記五六十條女
好多女我一地都唔會揀尼做.

我lor...我係舊枚report過
你話終於有時間慢慢坐低睇果篇

或者等我滿腦子sauna 喇
等我link返俾你

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-10-11 02:28 AM 發表

佢即係幾多號遮, PM我丫
另其實東記早更已由高峰即平均約90變番70了
佢話果時搶走你honey唔少客喎.

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-10-11 02:52 AM 發表

O甘老實講, 大家一路都係推介最好O個幾個遮,
有部份都走埋添,其它好多都係廟街級數
仲有四五十才的呢....

我不時都和阿朗同十仔撞面

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-10-11 03:02 AM 發表

PM已覆, 仲有其實邊個整容遮
大把喇.

同c long之緣可待成追憶, 呵~~

gerrard兄, 尼排無乜新女做, 30中女, 100又話病左
咁味寫d野潤下間場lor hor.

119.

偷食過?

我知你點解鐘情P而非L.

咁佢兩個係點唔同我知, 咁味估你之所以buy P.

燈光光過桑拿房.

haha, 希望你就是四年前的motorcar 兄.

咦,睇reg date, 就係你!

你luck得太座就好了!
以前見你講當年廟佳, 東湖女on average差D喎.

日更有個100, 雖胸較平, brothers都話唔錯喎.

老實講, 半年前的紅牌現在仲有無呈現咁好光輝,
我唔肯定,或者其他兄弟可講.

都話唔係15.

不過若15真有出來, fengliu可俾你了.
唔怪之佢有時都無返.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。