推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 有冇接觸過一d勁怕唧女女?可否推介一下?

有冇接觸過一d勁怕唧女女?可否推介一下?

因為電話/上門都問唔到呢樣野!

唧人嘅囡囡就有~

你仲未搵理想對象呀?

小雞雞就已搵到自己想要嘅了~

我也想去,jishi 。

引用:
原帖由 toukan 於 2009-4-11 19:50 發表
我也想去,jishi
唔太明?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2009-4-11 17:37 發表
唧人嘅囡囡就有~h:" />

你仲未搵理想對象呀?

小雞雞就已搵到自己想要嘅了~
未搵到

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-13 00:50 發表

未搵到
相信你就比較難搵d,
小雞雞上次相錫囡囡隻腳,佢都唔太想,
原因係佢話會好痕,好難忍得到~
結果~當然更加忍唔住d錢嘅引誘啦,
佢橋起隻腳坐响床邊(好有女主FEEL ),
我就跪响到吮佢隻腳~

引用:
原帖由 小雞雞 於 2009-4-13 16:36 發表

相信你就比較難搵d,
小雞雞上次相錫囡囡隻腳,佢都唔太想,
原因係佢話會好痕,好難忍得到~
結果~當然更加忍唔住d錢嘅引誘啦,
佢橋起隻腳坐响床邊(好有女主FEEL ),
我就跪响到吮佢隻 ...
正!你呢個咪就係怕唧女女
但我相信就算加錢,佢都唔肯俾我剩R腳板底30分鐘

估唔到在HK剩玩"唧"係咁難

唔知擺明玩SM果d女女制唔制?

但最衰唔知佢地怕不怕唧 ,扮作怕就冇謂

我要求好簡單,唔駛扑,著住OL套裝+絲襪high heel俾我R佢全身就滿足

但似乎好難達成

以前試過在141 forum講我的玩法,即刻俾大班人狂插,話變態、又話有病

大佬呀!我有我玩法,唔通法律規定上141一定要 扑+dup 咩

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-13 20:12 發表
以前試過在141 forum講我的玩法,即刻俾大班人狂插,話變態、又話有病

大佬呀!我有我玩法,唔通法律規定上141一定要 扑+dup 咩
係呀~果到D人好似唔太喜歡另類~
X61 d人就好d,不過人氣就真係差左d嘞~

p.s.我有個SM嘅討論區,你要唔要呀?(e家又番開註冊 )

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-13 19:49 發表

正!你呢個咪就係怕唧女女
但我相信就算加錢,佢都唔肯俾我剩R腳板底30分鐘

估唔到在HK剩玩"唧"係咁難h:" />h:" /> h:" />h:" />

唔知擺明玩SM果d女女制唔制?

但最衰唔知佢地怕不怕唧 ...
舔佢隻腳其實唔係太痕,所以佢無所謂呱~
不過唧e家野,唔好e個嗜好嘅,真係好難頂嫁喎

0甘耐你都無打過電話問過呀?

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-13 19:51 發表
我要求好簡單,唔駛扑,著住OL套裝+絲襪high heel俾我R佢全身就滿足

但似乎好難達成h:" />h:" />
點解你個要求0甘似我想玩果d嘅,
不過係掉番轉,係比個高跟女OL  R我~

我已經試過一次了,比佢騎住尼R,
R到我典下典下,仲比佢R到羞辱泄~

引用:
原帖由 小雞雞 於 2009-4-13 21:20 發表

舔佢隻腳其實唔係太痕,所以佢無所謂呱~
不過唧e家野,唔好e個嗜好嘅,真係好難頂嫁喎

0甘耐你都無打過電話問過呀?
問過,女女叫我上去先講,等於冇講過

引用:
原帖由 小雞雞 於 2009-4-13 21:15 發表

係呀~果到D人好似唔太喜歡另類~
X61 d人就好d,不過人氣就真係差左d嘞~

p.s.我有個SM嘅討論區,你要唔要呀?(e家又番開註冊 )
有冇人氣?

引用:
原帖由 小雞雞 於 2009-4-13 21:30 發表

根本一樣,只不過角飾對調

引用:
原帖由 小雞雞 於 2009-4-13 21:30 發表

你呢個要求,女女好易做,只不過將dup轉做R

我就連找邊類女女適合我的要求,都有d難度

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-13 22:08 發表

你呢個要求,女女好易做,只不過將dup轉做R

我就連找邊類女女適合我的要求,都有d難度
0甘又係~
除0左一開始佢會有D唔自然,
之後就會慢慢覺得好攪笑,
因為真係無乜難度,一切都好似响到玩0甘~

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-13 22:00 發表

問過,女女叫我上去先講,等於冇講過
你搵次DUP骨,
DUP DUP下
跟住借頭借路0甘問0下d囡囡0羅~

p.s.有個有得玩電貼按摩器,佢仲話有D麻嫁,
      之後仲整古我,貼落我到,開到中度(有得教度數)~

其實我唸過呃女女話,著住OL衫,唔dup唔ML,剩摸就得...

初頭d女女肯定以為執到

但5分鐘後露出我係來"唧"佢的真面目,佢地唔知會唔會趕我走?

回復 10# 的帖子

Share下個討論區可以嗎??

引用:
原帖由 allisrubbish 於 2009-4-14 11:12 發表
Share下個討論區可以嗎??
share  0下  ?    定 /    share下?
個討論區?

引用:
原帖由 搔腳板底 於 2009-4-14 00:26 發表
其實我唸過呃女女話,著住OL衫,唔dup唔ML,剩摸就得...

初頭d女女肯定以為執到

但5分鐘後露出我係來"唧"佢的真面目,佢地唔知會唔會趕我走?
當佢拒絕嘅時候,你都無晒引啦~

都係問清楚先好~

係 "share  0下" 呀唔好意思

引用:
原帖由 allisrubbish 於 2009-4-15 04:14 發表
係 "share  0下" 呀唔好意思
來同大家分享0下啦~
http://aa5201314.marlito.com/index.php

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。