推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

98 1234
發新話題

[疑難] 考 起!!!

引用:
原帖由 老何 於 2009-3-20 22:03 發表
原本以為系, 睇落又唔系,最後都晤知系BIN忽!之一
上水咁款.......??

[quote]原帖由 老何 於 2009-3-25 17:30 發表
                       考起之二

石崗

引用:
原帖由 老何 於 2009-3-26 17:45 發表

何以見得?
角度問題是不?[雞公山]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 老何 於 2009-3-27 22:30 發表
單考大隻西兄
一定抓著與我關連密切又難判斷的事物  我猜如果老何兄的出發點沒錯  可能是柴灣  這或是童軍山的前身?

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-3-28 17:25 發表
西兄英明 、Old Ho請食Argentina steak.有埋我份。
上次等你兩個鐘  你去左同D女仔行山  太過份  你重要同老何亞嫂交代

老何兄  該幅全柴灣圖能否給我一張盡大k數的  拜托

引用:
原帖由 老何 於 2009-3-31 16:52 發表
B哥, 滿意否?
謝謝老何兄  十分滿意   重有冇?

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-1 22:34 發表

有一張, 好細k, 冇乜睇頭。

呢張拍得好  應該係近代資料用照片  原圖可能好大。

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-2 18:26 發表

系呀!鶣蚳t皇家空軍Signal Unit 千祈唔好入去, 狗咬事少,比D鬼捉住審一輪再交比政治部D唐人審,咁就盛番半蝷H命算好彩GA LA.。

不如估骾水兵操緊條街叫乜名?
這樣大規模的水兵連  我在小西灣一個都沒見過。

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-3 20:20 發表

小西灣有的只是空軍解碼組, 女皇u晨閱兵都唔N浦頭。不如估麰荇灣, 你細路時都去過ga.
對過晒衛星地圖唔見  係未龜背灣?

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-3 22:46 發表

既然對過晒衛星地圖, 惟有開估。
好似變晒樣咁

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-12 19:46 發表
向大隻西求證: 是否柴灣?
好像是新大廈區在未填海前  通往小西灣村的入口  如果我沒看錯  那照片最右邊看不到處是有一小橋。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-4-13 01:36 發表
Brother Ho ,最前個靚仔可能係你。
九成係  自已解釋晌度做緊乜!

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-13 23:25 發表

偷渡成功!立此存照。 冇我份   
呢班係捉蜆大軍!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-28 16:56 發表
ne 張未有答案。考起之三     會否是梅窩 ? 請M張現代的對一對!!
唔似!梅窩後面棑山好似唔係咁?

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-30 12:03 發表

B哥, 當隻船右轉入銀礦灣角度同下圖會有出入, 但始終靠記憶, 都系要實地行一轉.
老何兄說的有道理!

引用:
原帖由 老何 於 2009-4-30 16:44 發表
上下兩張, BIN張唔多妥, 點唔妥 !
上下兩隻鞋都係左腳!

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-1 00:06 發表
Ne 度係Bin 度??
都是大尾篤?

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-1 02:10 發表
請解釋、舉例說明。
對過差唔多!

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-2 10:12 發表
B哥,你飲杯茶先, 待我踢下半場 !之後由LAW記去估隻船在那裡側
64年, 隨庸社到此作綑邊遊, 於小滘大休,是時坐楨韝@龍眼樹下,龍眼垂手可得,味甘肉脆,谷間梯田,
禾稻正盛,鳥語蟬鳴, 雰炤侀, 雖則年少, ...
law記今日多數去行山  有冇同女仔去唔知?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-4 00:10 發表
B哥,No ar,3天係去左開平睇碉樓。
有冇影相  登上來大家睇  我去過一次

quote]原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-5 00:32 發表
B哥、認唔認得這是乜樓? [/quote]85年去過  已經冇晒印象 張相好靚  law介紹一吓重好  點解影黑白相?

引用:
原帖由 老何 於 2009-5-5 13:03 發表
沩黛點解咁勁!

http://www.youtube.com/watch?v=rj25ydAZEG0
改名瘟代重貼切!

加埋大煙筒  似外國多過似香港.!

... [/quote]

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 2009-5-21 21:35 發表
緊糸大隻西啦!
乜嘢打pp!點名都冇我份 不過睇好耐都睇唔明邊度?

98 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。