推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[已解決] 終於在此區出第一份報告 "夜探安老院"

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-3-30 19:48 發表

成熟師兄 你聽條 鹹象 講冇跣親都偷笑啦!
估唔到安老院都搵到後生囡囡 wor 真有運 pm 號碼俾我得嗎?
你已成功踏出第一步, 下次可以試下 會仔 日式航班 啦!   
大哥成師兄  你識得喱条無情情流水嗎
綱上唔識嘅人  咪亂信佢豬嗡呀
不過有機會  行多幾步  去會仔都好嘅
但係日航包機要成236埋單   試一次無妨嘅
因為D艙務員好樣D   食用指數高D
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-3-30 11:48 發表

成熟師兄 你聽條 鹹象 講冇跣親都偷笑啦!
估唔到安老院都搵到後生囡囡 wor 真有運 pm 號碼俾我得嗎?
你已成功踏出第一步, 下次可以試下 會仔 日式航班 啦!   
多謝 流水無情 情 C兄關心, 講真安老院並非追求火熱激情之地, 但有一份悠閒自在o既感覺! 最緊要價錢相宜!     

至於C兄提及o既會仔同日航, 恕小弟 "愛國" 的資歷尚淺, 還未了解其資訊! 有勞C兄們多多指導!         
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-3-29 16:09 發表

係架, 第日我沉淪慾海, 返唔到上岸, 就一定搵大象兄做水泡架!          
沉淪慾海就唔怕, 最怕係沉船.

支持 ! 敬老報告 !!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-3-31 00:34 發表

多謝 流水無情 情 C兄關心, 講真安老院並非追求火熱激情之地, 但有一份悠閒自在o既感覺! 最緊要價錢相宜!     

至於C兄提及o既會仔同日航, 恕小弟 "愛國" 的資歷尚淺, 還未了解其資訊! 有勞C兄 ...

會仔即匯X城 (你報告第2段有提過果間)
果度做日式 $136 好大機會有升級服務
小費都係毛伯伯一張, 而家好似做緊送 2大堂, 有機會可試吓!
~~ 風調雨順。和氣生財 ~~

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-3-31 10:10 發表

小費都係毛伯伯一張, 而家好似做緊送 2大堂, 有機會可試吓!
計咸象大之後, 咸水大又黎害人.....  真係害人不淺呀!!!!

引用:
原帖由 eddiech 於 2009-3-31 01:52 發表

沉淪慾海就唔怕, 最怕係沉船.
唔會瓜....安老院d老人家...威力無咁大o既~

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-3-31 10:35 發表

計咸象大之後, 咸水大又黎害人.....  真係害人不淺呀!!!!
難得踏出第一步, 梗要推推佢啦! 我都係俾你班友仔害架!

引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-3-31 02:10 發表

感謝流水C兄提點, 但小弟當日其實仲未搵到匯x城架, 所以還請C兄PM詳盡提示!     
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-3-31 11:58 發表

感謝流水C兄提點, 但小弟當日其實仲未搵到匯x城架, 所以還請C兄PM詳盡提示!       
成兄   你在福田口岸搭扶手電梯時  向右望   深榮大厦就係喇
來自狗扮人的地方

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-3-29 18:58 發表
首先, 在此謝過此區的各C兄兼色途老馬! 尤其是大象兄及hkzhou外賣仔C兄! 佢地都曾經給予一些經驗提示與我!         

因為本人在新年期間才開始進入此區窺探, 當時發覺此區內的報告及見聞相當吸引 ...
哈哈! 安老院其實只不過系普通邪骨入門遍, 第一次玩已經咁開心 , 如果再玩落去可以是一條不歸路 .

SZ 仲有好多玩法架. 先講
1. 真正的飛機場可以玩得激d (飛bra互動無問題)
2. 波推場. (故名思義)
3. 大餐廳 (玩半套=波推+BJ, 玩全套=波推+BJ+ML)

跟住再到東莞玩, 到時你會發現SZ d 玩法已經不外如是.

引用:
原帖由 kkbbq 於 2009-3-31 20:26 發表

成兄   你在福田口岸搭扶手電梯時  向右望   深榮大厦就係喇
WOW!大象與成熟溫柔男士兩位師兄安老院之包膠,真有「南慕容,北喬峰」之勢,各有千秋啊!

thank you all C hing reports and informations~!

恭喜師兄第一次出征成功

我地班救國勇士又多一成員

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-3-31 15:25 發表

WOW!大象與成熟溫柔男士兩位師兄安老院之包膠,真有「南慕容,北喬峰」之勢,各有千秋啊!
多謝竹兄支持, 但究竟誰是慕容復誰是喬峰呢?       

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-1 05:49 發表

多謝竹兄支持, 但究竟誰是慕容復誰是喬峰呢?       
抱歉,成兄與象兄功力不相伯仲,應該是「南帝」與「北丐」才對!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-1 07:40 發表

抱歉,成兄與象兄功力不相伯仲,應該是「南帝」與「北丐」才對!
呵呵....咁咸象一定係北丐~~~因為佢俾人叫慣左乞兒~~

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-1 07:40 發表

大象 最鍾意尼個稱號架啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-3-31 23:40 發表

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-4-1 01:10 發表

如果小弟係南帝一燈大師, 識得一陽指都唔錯吖, 但係南帝係和尚喎, 咁咪要守色戒?!         

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-4-1 09:10 發表
引用:
原帖由 無情情流水 於 2009-4-1 09:14 發表

大象 最鍾意尼個稱號架啦!
失禮  失禮  江湖上D英雄俠士比面啫   臭乞兒大象  在此向大家請安
來自狗扮人的地方

回復 1# 的帖子

師兄個報告精彩

十分details, 對我d新手十分有幫助

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

引用:
原帖由 icanfly2 於 2009-4-2 23:37 發表
師兄個報告精彩

十分details, 對我d新手十分有幫助
你又扮 boot boot 車做新手~~

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-4-2 23:38 發表

你又扮 boot boot 車做新手~~
仙兄
我係珠海+澳門玩, 冇吹水

趙海珠珠海嘆海珠啤
骨賤總種賤正賤種人

多謝c兄, 已經收到pm比我資料

今日清明, 祝各位火山孝子, 早登極樂, 慾死慾仙!
人地掃墓, 你地掃面, 掃波, 掃窩邊草,
人地弔唁, 你地就屌西, 釣蟹, 吊高來砌!
心下火, 買明賣

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。