推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

32 12
發新話題

[檔案] gz+ca 3日3夜復活節出遊

gz+ca 3日3夜復活節出遊

小弟黎左咁耐而家先出report, 真係唔好意思,,,,,
另外多謝itskt老師同埋strange兄的ca酒店推介, 環境真係好唔錯,好過次次去黃金監粗食浪漫過夜

N1
星期四放工食完晚飯後就同上左去廣州, 差不多23:00到廣州東站, 同當地老友宵夜吹水到2:00, 之後走去海珠區間南美過夜.南美係廣州骨都知一間豪華場, 我一向去開舊南美,今次就去呢間新南美睇睇.......

呢間南美个價錢貴過舊南美;
中醫----->308中式------>328泰式------->328
機餐---->398sauna------->888淨桑--------->158

个價錢可能嚇到大家,但d facilities真係一流, 个按摩池大到可以30-40人一齊浸, 仲有好多外國人黎玩buffet更加掂, 早上12:00去食, 真係酒店buffet水準, 有刺身, 大蝦, 石斑食....
最後做中式, 之後去左sleeping area瞓....貴就貴d, 不過去見識下都唔錯

D2N2
食完lunch後去左一德路shopping, 買d玩具過d表弟/妹,當然仲有一d robert兄小玩意去哄下d ca女女..之後搭大巴去ca.
17:00,到ca , 先去酒店check-in(嘉年華城)  $218, 住頂樓, 个view好唔錯

明豬浴足
呢場點左个###, 好高,身材好fit, 過程唔講, 佢性格好纯品,開始時有d怕羞, 之後都好好傾好開心咁過左2个鈡食完dinner後, 同老相好行下街街, 之後去左櫻花, 最後當然返酒店....

D3N3
食完早餐, check-out後搭19路公車去另一間酒店check-in (八方快捷)環境雖然無嘉年華城咁好, 但勝在方便(食野行街)

x島會浴足
call左右)((, 身材極好.......有互動, 笑容真係纯真金好細路女下,最後同佢加左2次鈡
唔知各ching喜歡x島會邊款工衣???小弟最like黑色空姐, 心口可以開合, 抽水又方便, 而且d女女著起黎sexy好多....

pacific浴足
第一次去, 外觀真係好豪.....不過同部長知道我只係浴足, 唔多想同我講野, call 左个女女後就走左....完全無派卡片同介紹其他玩法....好在个女女%&#都ok......大家都好好傾, 送左d小玩意, 交換左電話就走人

黃金浴足
dinner後, 決定給予多一次機會, 入場之後李主任拉住我話有好野介紹, end up都無去因為次次都失望而回.....最後上左浴足(hj).......睇左6-7个後都係唔掂, 之後等左15mins.......再黎左个....ai....不過都好過之前个d小小.........service not bad but最後我真係硬唔起...算吧la>...
人地明豬/x島會, d女女quality咁高, 點解黃金呢d大場反而請唔到d靚女番黎

D4
x島會浴足
搵左个小妖精, 呢次係第2次搵佢, 上次佢暗示有野可以玩, 今次睇下有無運行過程唔詳細講, 加鈡問佢有無野value-added, 點知真係ok.....$200第1次係x島會偷偷開大,个feel好正, 雖唔可以除哂同埋只係玩女上男下, 但玩得真係好開心.....
(請各位唔好問我number, 唔想影響到人地同埋咁揚, 大家隨緣)

相關搜索目錄: 玩具 酒店

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-13 23:35 發表
另外多謝itskt老師同埋strange兄的ca酒店推介, 環境真係好唔錯,好過次次去黃金監粗食浪漫過夜

N1
星期四放工食完晚飯後就同上左去廣州, 差不多23:0 ...
師兄玩足四日,犀利!
師兄響聾島有無睇豬WALK啊?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-13 23:45 發表

師兄玩足四日,犀利!
師兄響聾島有無睇豬WALK啊?
呢次無.....我之前睇過幾次........興趣唔太大......
而且d女女好一般......

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-13 23:35 發表
$200第1次係x島會偷偷開大,个feel好正, 雖唔可以除哂同埋只係玩女上男下
師兄可以捉囡囡入洗手間玩推車會仲爽!

very good schedule!! thanks!~

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-13 23:59 發表

師兄可以捉囡囡入洗手間玩推車會仲爽!
我有諗過呢个問題, 不過佢叫我唔好週圍走......
佢坐上黎就ok....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 00:03 發表

我有諗過呢个問題, 不過佢叫我唔好週圍走......
佢坐上黎就ok....
聾島呢排D部長同主任經常性響房間外偷窺房內的情形,
師兄呢餐真係食得好刺激啊!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-13 15:35 發表

N1
星期四放工食完晚飯後就同上左去廣州, 差不多23:0 ...
感謝C兄3日3夜o既有心機報告, 觀乎C兄o既行程, 似乎都係x島會好D喎, 起碼有返兜!            

相關搜索目錄: 酒店
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 00:17 發表

聾島呢排D部長同主任經常性響房間外偷窺房內的情形,
師兄呢餐真係食得好刺激啊!
我諗佢地都聽到d風聲先係咁......

个女女都經常睇番出面.......个feel極正

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2009-4-14 00:19 發表

感謝C兄3日3夜o既有心機報告, 觀乎C兄o既行程, 似乎都係x島會好D喎, 起碼有返兜!              
其實仲有个新天x唔記得左寫上去.......聽日補番

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 00:25 發表

我諗佢地都聽到d風聲先係咁......

个女女都經常睇番出面.......个feel極正
而家班主任成日咁偷窺,專門捉有邊D囡囡偷懶無按,或者係唔專心,一邊按一邊睇電視!
有個囡囡因為在按時睇電視比個主任當場捉正,因而罰左個囡囡50蚊!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 00:34 發表

而家班主任成日咁偷窺,專門捉有邊D囡囡偷懶無按,或者係唔專心,一邊按一邊睇電視!
有個囡囡因為在按時睇電視比個主任當場捉正,因而罰左個囡囡50蚊
唔係掛?而家咁嚴?咁攬住一齊睇電視點計先?
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 00:34 發表

有個囡囡因為在按時睇電視比個主任當場捉正,因而罰左個囡囡50蚊!
其實佢地只係睇住果d頭鈡女女有無蛇王.....加鈡果d都唔會理....

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 00:37 發表

唔係掛?而家咁嚴?咁攬住一齊睇電視點計先?
呢種情況下班部長就唔會理
罰錢個CASE的受害者,正是五姊妹中的!XX

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 00:39 發表

其實佢地只係睇住果d頭鈡女女有無蛇王.....加鈡果d都唔會理....
好多時我頭鐘已經與囡囡攬埋一舊,在椅上胡天胡帝,咁點計先?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 00:44 發表

好多時我頭鐘已經與囡囡攬埋一舊,在椅上胡天胡帝,咁點計先?
主任都應該只係睇下佢地按既MOMENT專唔專心,
如果師兄係以上咁既情況,班主任都照罰囡囡的話,咁師兄就要由「羅白」變身做「羅賓漢」,去「抦」那班亂罰錢的主任啦!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 00:43 發表

呢種情況下班部長就唔會理
罰錢個CASE的受害者,正是五姊妹中的!XX
等我去安慰下佢先。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 00:52 發表

等我去安慰下佢先。  
係囉,!XX呢排又比人罰錢,又有親戚到,呢幾日身心都唔係咁舒服,正需要師兄好好的去安慰下佢!

我4月10日都有去x島會看下午6點的貓步
有無c兄也在場?

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-4-14 02:04 發表
我4月10日都有去x島會看下午6點的貓步
有無c兄也在場?
有!
小弟10/4-12/4幾場SHOW都有在場看!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-14 07:16 發表

有!
小弟10/4-12/4幾場SHOW都有在場看!
x島會都看咁多場-.-

而家X島會最尾係咪都係有3點式上陣?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-14 09:16 發表

x島會都看咁多場-.-

而家X島會最尾係咪都係有3點式上陣?
不嬲都有架啦。

尼個假期終於見識到ca光豬k既威力, 攪到而家心思思又想再去,
好似上左引咁呀!!
另外講下怡xsn d囡囡質素真係幾高.
大部份團友都搵到心頭好, 報告幾正面.

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-4-14 15:29 發表
尼個假期終於見識到ca光豬k既威力, 攪到而家心思思又想再去,
好似上左引咁呀!!
另外講下怡xsn d囡囡質素真係幾高.
大部份團友都搵到心頭好, 報告幾正面.
你去左邊處玩?講小小黎聽下啦。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 08:02 發表

你去左邊處玩?講小小黎聽下啦。
先去聲XX光豬K, 超好玩又夠HIGH~~~~~
之後有左D團友去怡XSN, 剩餘既黃金浪漫過夜.
果日黃金超多人, 我兩個FRIEND揀左浪漫囡, 而我揀唔到一路等到差唔多三點,
後來見有個好小小既是但啦!! 點知PK喇!! 三點起鐘, 四點完成.
佢D動作快撚到呀!! 超無引, 下次去小鳩李主任呀!!

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。