推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

32 12
發新話題

[檔案] gz+ca 3日3夜復活節出遊

引用:
原帖由 klfung1031 於 2009-4-14 16:40 發表

先去聲XX光豬K, 超好玩又夠HIGH~~~~~
之後有左D團友去怡XSN, 剩餘既黃金浪漫過夜.
果日黃金超多人, 我兩個FRIEND揀左浪漫囡, 而我揀唔到一路等到差唔多三點,
後來見有個好小小既是但啦!! 點知PK喇!! 三點起 ...
小馬哥你就開心~~~同咁多ly 去玩光豬k~~有冇相睇呀?出多個報告好喎~~唔好淨係俾呀 c 朗 尊美ma~~

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-4-14 02:04 發表
我4月10日都有去x島會看下午6點的貓步
有無c兄也在場?
我11號晚睇.......見到好多疑似香港人ching睇緊....

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 20:29 發表

我11號晚睇.......見到好多疑似香港人ching睇緊....
可能就係小馬哥果一班人。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 20:44 發表

我諗當晚(18:00)大部份都係香港人......真係好多自己友.....

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 12:44 發表

我地果時已經拿拿聲食緊飯, 食完準備上去揀囡了.

引用:
原帖由 sinnid 於 2009-4-14 09:37 發表

小馬哥你就開心~~~同咁多ly 去玩光豬k~~有冇相睇呀?出多個報告好喎~~唔好淨係俾呀 c 朗 尊美ma~~
原來果個係你, 其實c朗個report已經寫哂重點出來了.
你有無興趣join埋一齊玩呀????

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 20:29 發表

小弟也在場睇.....都幾正!

32 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。