推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] gz+ca 3日3夜復活節出遊

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-13 23:35 發表
小弟黎左咁耐而家先出report, 真係唔好意思,,,,,
另外多謝itskt老師同埋strange兄的ca酒店推介, 環境真係好唔錯,好過次次去黃金監粗食浪漫過夜

N1
星期四放工食完晚飯後就同上左去廣州, 差不多23:0 ...
師兄玩足四日,犀利!
師兄響聾島有無睇豬WALK啊?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-13 23:35 發表
$200第1次係x島會偷偷開大,个feel好正, 雖唔可以除哂同埋只係玩女上男下
師兄可以捉囡囡入洗手間玩推車會仲爽!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 00:03 發表

我有諗過呢个問題, 不過佢叫我唔好週圍走......
佢坐上黎就ok....
聾島呢排D部長同主任經常性響房間外偷窺房內的情形,
師兄呢餐真係食得好刺激啊!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 00:25 發表

我諗佢地都聽到d風聲先係咁......

个女女都經常睇番出面.......个feel極正
而家班主任成日咁偷窺,專門捉有邊D囡囡偷懶無按,或者係唔專心,一邊按一邊睇電視!
有個囡囡因為在按時睇電視比個主任當場捉正,因而罰左個囡囡50蚊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 00:37 發表

唔係掛?而家咁嚴?咁攬住一齊睇電視點計先?
呢種情況下班部長就唔會理
罰錢個CASE的受害者,正是五姊妹中的!XX

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 00:44 發表

好多時我頭鐘已經與囡囡攬埋一舊,在椅上胡天胡帝,咁點計先?
主任都應該只係睇下佢地按既MOMENT專唔專心,
如果師兄係以上咁既情況,班主任都照罰囡囡的話,咁師兄就要由「羅白」變身做「羅賓漢」,去「抦」那班亂罰錢的主任啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-14 00:52 發表

等我去安慰下佢先。  
係囉,!XX呢排又比人罰錢,又有親戚到,呢幾日身心都唔係咁舒服,正需要師兄好好的去安慰下佢!

引用:
原帖由 jtangck 於 2009-4-14 02:04 發表
我4月10日都有去x島會看下午6點的貓步
有無c兄也在場?
有!
小弟10/4-12/4幾場SHOW都有在場看!

引用:
原帖由 lomondsam 於 2009-4-14 20:29 發表

我11號晚睇.......見到好多疑似香港人ching睇緊....
小弟也在場睇.....都幾正!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。