推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] 討論大家最心驚膽跳的風塵經歷...

討論大家最心驚膽跳的風塵經歷...

成日睇D師兄打D開心野多~想同大家分享&討論下大家D心驚經歷

由小弟分享下先~記得果時初出茅廬(係第一次正常去玩), 組團去左沙咀玩KTV,

一行8, KTV冇咩經驗, 只係道聽途說, 但又雄心勃勃~

去對沙咀, 唔多KTV….有間仲要對面就係公安府….大家又心驚, 但又好奇

終於搵到間XKTV… 門口大班囡囡守候, 但唔知係唔係我地大young冇人show我地我地只好硬著頭皮大叫要唱k

一開頭有個好靚ga囡囡帶我地上房, d mama就帶d囡囡比我地….第一次做大爺, 真爽….簡左幾輪, 個個都叫搵到….但有d唔係咁岩心水….

d巴打d 囡幾放但我果個唔比”, 又唔同我玩, 咁的cool….我主力變左同巴打d囡玩….期間有個巴打同我一樣遭遇….. keep個幾鐘…..火都起.

同個巴打夾停唔爆房….到最尾我地好有性格地比$$$ 2個囡囡仲要訓示下la…..

目送d巴打上房….我同另一個巴打墜機中行街……d巴打交包膠

期間仲見都我mark左果個囡囡......果度d街...冇咩街燈....成日好似有人吊住尾...

數個字後….眾巴打到m記賽後檢討….有巴打講返……

佢同個囡囡happy期間, 偷聽到囡囡側電話….有提及我同另一個巴打的外形衣著….好似想搵人打我地…..

我地驚驚地…..馬上飛的離開

過幾日, 上網search完來果頭真係會因lee d事砍人…….真係好鬼驚…..

早期既沙咀真係值得回味, 依幾年都冇再踏足啦, 在沙咀過夜在心理上成晚都會提心跳膽, 因為街3-4點都好嘈, d醉酒佬又成日拍錯門. 總之成晚都唔可以安心訓啦.

我都係一年前去過....到宜家都有陰影....包括墜機....

引用:
原帖由 風流大帝 於 2009-4-15 17:56 發表
我都係一年前去過....到宜家都有陰影....包括墜機....h:" />
無試過墜機ge感覺
又點會有升空時ge快感呢
休閒是對生命的一種反思及再恢復

引用:
原帖由 風流大帝 於 2009-4-15 17:56 發表
我都係一年前去過....到宜家都有陰影....包括墜機....h:" />
上去玩成日疑神疑鬼!梗墜機哩!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。