推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

唔易做聊天室之【我扮BB】

祝賀唔大哥
生日快樂
身體健康
萬事勝意
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-12 22:11 發表
happy camel 兄晚上好
小卡妹 您好

回復 #4425 一塌糊涂 的帖子

一哥都好多貨woh   

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-12 22:12 發表

作死呀, 唔大哥二天前生日呀......
唔係實生咩         

早晨                     
閃                    

閃入                    

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 09:21 發表

琴晚鈳|训左好耐啰,

本来鄐H地办公室上网,簹彊\老细突然返来睇下货,

黿o我比返部m脑人地,仲白 ...
最後有無黎個車震收場

唔兄 一哥 早晨  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 09:32 發表

happycame哥早晨好少憪A咁早喎
恭迎佛山一哥嘛

引用:
原帖由 唔易做 於 2006-11-24 09:34 發表

早晨, 樂神仙
經刀+仙都唔 仙  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 09:43 發表

中が
冷冷的風 大西北來的

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-24 09:52 發表
Morning!! OL
AY早晨   

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-24 09:52 發表
Morning!!
同OL滴完汗笑番喇!

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-24 10:00 發表
AY兄早晨
happy兄又早晨
個個都早晨
大小卡早晨

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-24 10:04 發表
全世界早晨早晨 happy happy hohohhooooooooooo
做乜係甘叫住我 話我好

唔講邊有得笑 卡姐莫怪

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 10:09 發表

卡姐挂住你嘛叫多几\啰
你會唔會因妒成恨呢

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 10:14 發表

N架,我而家妒火中烧啊
燒屁股仲係笑

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-11-24 10:21 發表

就燒到, 都仲未...
有味啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-24 10:22 發表

呢D叫火烧后栏
一哥好野

個gif好過癮!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

好熱鬧呀               

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-25 21:46 發表
唔大哥好, 卡卡小姐好, WeeeWaaa好, 駱駝大哥+小龍女好, WC大哥好, 小湖涂好!!!

其實我查過字典 兩個字都有祥和協調既意思 應可以氣字接 不過無 o甘好氣去接 等佢地自己去接

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2006-11-25 22:48 發表

我都係第一次憍O只字,
x2

wc20032004兄你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。